Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
και αλλη μια φορα. nadiarosaki στο fb. παιδια ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, δεν εχω γραμματεα! συγγνωμη!
ιασου μορο μου πεζμου που εχισ φοτογραφιες δικο σου
και αλλη μια φορα. nadiarosaki στο fb. παιδια ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, δεν εχω γραμματεα! συγγνωμη!
Οσοι βλεπουν της φωτο σου εδω ειναι το ιδιο με το fb Γιατι δεν το καταλαβενεις και νευριαζεις αδικα..!Εγω πχ τις ειδα εδω...εαν ηθελα θα σε εκανα αιτημα φιλιας και θα της εβλεπα και εκει...ΑΡΑ?το ιδιο και το αυτο...! Σκεψου το λιγο και θα δεις οτι τσαμπα νευριαζεις..!ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ σαν κινηση δεν σου αρεσε και καλα κανεις αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο... ¨)taurus1 μα το θεμα ειναι ότι δεν εχω βαλει πουθενα τις φωτο μου...μονο στη σελίδα μου στο μπουκ...κι'κει για φιλους.
Ολα με πειραξαν....Το θεμα ειναι οτι αμεσως να υπερασπιστουνε μερικοι την οποιαδηποτε ναντια για να της φανουν καλα παιδια..!Ε συγνωμη αυτο δεν μαρεσει...!Και ποιο πολυ δεν μαρεσει το υφακι της κυριας..!Προσφερει υπηρεσιες λογικο ειναι να εχει και κριτικες καλες η κακες...αλλα το να βγαινει και να κραζει η ιδια και να ειρωνευετε ε δεν νομιζω πως ειναι αξια καν να αναφερομαστε σε στο ατομο της...!Απο την συμπεριφορα της δειχνει ποσο τιμαει την δουλεια της..!
θα κλάψω πολύ, :'( :'( :'( αλλα θα κάνω την καρδια μου πετρα και θα το αντέξω!οοο, εδω μου ερχοντε εικονες απο σαδο-μαζο με μενα στον ρολο της Μερκελ!
ναι εχεισ δικιο σε αυτο αλλα προκαλει.....τεσπα χαρη της κανουμε που ασχολουμαστε.....ναναι καλα!αποκ δεν καταλαβες ενα πραγμα
δεν υπερασπιστηκα την ναντια
και τα ιδια τα ειχα πει και τοτε με παρομοιο σκηνικο με την ελεναβιβι
το να δεις ομως 2 θαμπες φωτο να σχολιασεις οσο πιο χηδεα μπορεις
και να συγκρινεις καποιον με μπακλαβα επιδη πληρωνεις οχι ρε φιλε αυτο δεν ειναι κριτικη
αν καποιος πληρωσε και του φερθηκε σκαρτα η περασε ασχημα να βγει να πει και να ξεφτυλησει
εαν ηταν τοσο μουφα η κατασταση ναι θα ειναι κριτικη το παραπανω δεν ειναι
το ξεφτυλισμα χωρις γνωση δεν ειναι κριτικη ειναι ελειψη στοιχειωδους παιδιας
τωρα το γαμησες και εσυ
δεν προσβαλε ουτε ειπε κατι
σχολιασε την αντιδραση σου και τον τροπο συμπεριφορας(και εδω το παρακανες) και ειπε την γνωμη του
και απο μερος μου ειναι σεβαστη
καλα, απο πλάκα δεν καταλαβαίνει κανεις σας???τωρα το γαμησες και εσυ
δεν προσβαλε ουτε ειπε κατι
σχολιασε την αντιδραση σου και τον τροπο συμπεριφορας(και εδω το παρακανες) και ειπε την γνωμη του
και απο μερος μου ειναι σεβαστη
Αξιότιμη και καλλίπυγη milf εγώ που γνωρίζω την λέξη αιδοία (τα αιδοία παίζει) τι μου επιφυλάσσει η ζωή?apoc, κριτηκη με προσβολη ξερεις τη διαφορα εχει? μερικοι εδω δεν γνωριζουν, και δεν να ασχοληθω με τη παιδία τους μίας και δεν γνωρίζουν καν τη λεξη *παιδία*. αλλα οταν προσβαλεις κάποιον να δεχεσαι και προσβολές, ειναι νομος της ζωης.
οταν ξοφλησω απο πουτάνα, θα γίνω μελλοντολόγος και θα σου πω οποσδίποτε!Αξιότιμη και καλλίπυγη milf εγώ που γνωρίζω την λέξη αιδοία (τα αιδοία παίζει) τι μου επιφυλάσσει η ζωή?
Εντάξει να περιμένω μα έλα που φοβάμαι οτι αν αργήσεις να ξοφλήσεις εσύ έτσι όπως πάμε θα έχω γίνει κι εγώοταν ξοφλησω απο πουτάνα, θα γίνω μελλοντολόγος και θα σου πω οποσδίποτε!
θα περιμένεις μεχρι ΄τοτε?
χαχαχαχα έγινε. ;)Georgito_14 μερικες σελίδες πίσω αν κοιτάξεις...κάποιον να βρεις. οπως καταλαβαίνεις,περισσοτεροι δεν εμφανίζονται αλλα κι'γω δεν ειμαι ακομα τόσο γνωστη στην υψηλη κοινωνια Αθηνών ;)
ε, ετσι οπως παει με βλέπω να αργησω. τοσα καλα παιδιά εχω γνωρίσει,αν δεν βρω μια αξια διάδοχο, δεν μπορω να τους αφήσω στα ξενα χερια. εχω ευθυνη.Εντάξει να περιμένω μα έλα που φοβάμαι οτι αν αργήσεις να ξοφλήσεις εσύ έτσι όπως πάμε θα έχω γίνει κι εγώ
ρε κορονακι θελω να σε ρωτησω κατιrosaki γιατι πυστευω οτι εισαι καμια αλβανιδα ποθ στα 65+ θυμηθικε να κανει βιζιτες.. αφου δεν μπορει να βρει ουτε κανα κωλογερο να τον γυροκομισει και να του τρωει τη συνταξη?
επιδει ειμαι σε ενα μπουρδελο site θα γραφω οτι θελω για σεξ και πουτανες.. και οταν οι πουτανες ειναι σαπιες θα κανω κριτικη οπως και οταν ειναι καλες.. any way.. και δεν εχω 50 POST εχω αρκετα ειμαι πολυ παλιο μελος που εσβισε το λογαρισμο του οσοι ξερουνε,ξερουνε. καταλαβες?
βασικα ειμαι αντρας, αλλα με εστειλαν στον πολεμο στην Τσετσενια κι'κει με αιχμαλώτησαν τσετσενοι και με κάνανε πούστη. ο πότε σκεφτηκα εγω *γαμιεμαι που γαμιέμαι, δε παω να κάνω βίζιτες στην Ελλάδα, θα κονομήσω κάνα φράγκο.*rosaki γιατι πυστευω οτι εισαι καμια αλβανιδα ποθ στα 65+ θυμηθικε να κανει βιζιτες.. αφου δεν μπορει να βρει ουτε κανα κωλογερο να τον γυροκομισει και να του τρωει τη συνταξη?