xensurgeon
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εαν οντως σε ενδιαφερουν οι "σοβαρες προτασεις" πιστευω οτι δεν ειναι καθολου δυσκολο να στειλεις με πμ ενα τηλ επικοινωνιας.....εξακολουθω να σε περιμενω....
Δεν ειχα δει καν την κριτική του Κρις!!! Ακυρο τοτε!οχι αυτο δεν ειναι κακο αλλα τον κρις τον εμπιστευομε
και ξερω οτι εχει συναντηθει και αλλος με την κοπελα απο εδω μεσα ;)
Δεν ειχα δει καν την κριτική του Κρις!!! Ακυρο τοτε!
Ελα μωρε τωρα θα τους μαθεις?ΟΚ νεο αιμα και υπαρχει ενδιαφερον...αλλα μεχρι εκει...!Τετοιου ειδους τσαμπουκαδες και σχολια απο μεριας της δεν ειναι οτι καλυτερο...!Συγνωμη αλλα δεν θα παρω..γιατι εαν προμοταρει ετσι τον ευατο της...φαντασου δλδ τι θα γινει εαν βρεθεις και κανεις κατι που την πειραξει.....!Θελει προσοχη..φαινεται οτι ειναι απειρη και δεν ειχε τι αλλο να κανει και ειπε να το παιξει ανεξαρτητη..!ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ παντα!!!!!!!!Apoc προσωπικά δε ξερω αν αρπάχτηκε ή όχι..εγώ βλέπω με λύπη ένα τσούρμο <<άνδρες>> να μη μπορούν να βγάλουν άκρη και να προσπαθούν,να ρωτάνε λες και δεν υπάρχει αύριο..ή λες και θέλουν να πηδήξουν..είπαμε μπλα μπλα και δουλειά για το σπίτι!!
Mας γαμισες ρε φιλε ΕΛΕΟΣ Σταματα να την δικαιολογεις συνεχεια?Τι σκατα δικηγορος της εισαι?Αγαπουλης η ελπιζεις σε κανενα καλυτερο πηδημα?ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ δεν αφησες ποστ για ποστ ασχολιαστο που να μην την υποστιριζεις..!Απο οτι βλεπουμε στομα εχει και μιλαει...δεν χρειαζεται δικηγορο..αιντε καταντησε αιδια πια εδω μεσαδεσποινις κυρια
ξερω οτι ο τροπος απαντησεων σου δεν ειναι λογο τουπε
αλλα λογο θιγμενου εγωισμου νιωθωντας προσβολη
και η διαφορα μεταξι των 2 ειναι τεραστια
αλλα χαλαρωσε γραψε και κανεναν δεν κανει κακο ;)
κοιταξα στο fb αλλα δεν σε βρικα και ενα που βγαζει
ντεν εχει φωτο καγδια μου
εχεις λινκ?
μωρακι καλησπερα.....γουσταρω τρελα να "ρουφηξω"τους ωριμους χυμους σου! τι λες? περιμενω.....σοβαρη προταση....
ακομη περιμενω "σοβαρη προταση"......τι λες?
στειλε τουλαχιστον με πμ ενα τηλ επικοινωνιας ρε παιδι μου......να τα βρουμε
εαν οντως σε ενδιαφερουν οι "σοβαρες προτασεις" πιστευω οτι δεν ειναι καθολου δυσκολο να στειλεις με πμ ενα τηλ επικοινωνιας.....εξακολουθω να σε περιμενω....
ρε ναντια τοσο δυσκολο σου ειναι?........
Mας γαμισες ρε φιλε ΕΛΕΟΣ Σταματα να την δικαιολογεις συνεχεια?Τι σκατα δικηγορος της εισαι?Αγαπουλης η ελπιζεις σε κανενα καλυτερο πηδημα?ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ δεν αφησες ποστ για ποστ ασχολιαστο που να μην την υποστιριζεις..!Απο οτι βλεπουμε στομα εχει και μιλαει...δεν χρειαζεται δικηγορο..αιντε καταντησε αιδια πια εδω μεσα
Σωστα τα λες αλλα βρε αδερφε με το δευτερο ποστ εσυ μας βγηκες ο ρομπεω των γυναικων????κοψε λιγο κοψε λιγο .....γιατι ειπαμε οτι εχω ενα επιπεδο μην με υποτιμας και μην υποτιμας κανεναν απο εδω μεσα γιατι μπηκα απο εκει που αφησα το θερτ χθες και να σου ο κουγιας.....Κύριοι, γυναίκα είναι και έτσι να την δεχτήτε. ΔΕΝ είναι ένα κομάτι κρέας. Ερασιτέχνης αλλά άψογη στη δουλεία της. Λίγο ευγένεια χρειάζετε. Είναι απο όσο κατάλαβα καλιεργημένο άτομο, το πως βρέθηκε εδώ δεν μας αφορά.
εντάξει δεν έχει και άδικο ΄τωρα εδω που τα λέμε(ο μαικ)
Σωστα τα λες αλλα βρε αδερφε με το δευτερο ποστ εσυ μας βγηκες ο ρομπεω των γυναικων????κοψε λιγο κοψε λιγο .....γιατι ειπαμε οτι εχω ενα επιπεδο μην με υποτιμας και μην υποτιμας κανεναν απο εδω μεσα γιατι μπηκα απο εκει που αφησα το θερτ χθες και να σου ο κουγιας.....
φιλε μου εγω απλα αναφερα οτι ειναι γυναικα,μοντελο δεν ειναι,τωρα αν κρεμεται η σουφρα η οχι δεν θα μπω σε αυτες τισ λεπτομερειες και αν ειναι καλη η οχι τι να πω οπως εχω αναφερει ειναι θεμα γουστου και τι γουσταρεις.....επιδη διαβασα εβγαλα το συμπερασμα οτι αρπαχτηκε απο καποιου τετοιου ειδους συμπεριφορες
ο κρις την συναντησε και εχει γραψει καλα λογια μια σελιδα πισω
αλλα ο λογος που ποσταρα ηταν ο ιδιος με αυτο που λες
το να χαρακτηρηζεις κατι επιδη μπορεις να το πληρωσεις ξεχνοντας οτι ειναι ανθρωπος ναι εισαι μαλακας
φιλε μου εγω απλα αναφερα οτι ειναι γυναικα,μοντελο δεν ειναι,τωρα αν κρεμεται η σουφρα η οχι δεν θα μπω σε αυτες τισ λεπτομερειες και αν ειναι καλη η οχι τι να πω οπως εχω αναφερει ειναι θεμα γουστου και τι γουσταρεις.....
λοιπον κοπελια δεν κατηγορησε αυτο που κανεις αλλα κατι που δεν του αρεσε στην φωτο σου,μετα κοιτα σε αλλους αρεσουν οι λεπτες σε αλλους οι χωμωδεις σε αλλους αλλες ....τωρα παντα θα υπαρχουν κοπελες για ερωτικες υπηρεσιες μην βριζεις γιατι ετσι χανεται ολο αυτο που εγραψες εδω (για να κλεισουμε αυτο το θεμα. σε όποιον δεν αρέσω, παρακαλώ, υπάρχουν χιλίαδες αλλες! αλλα κι'γω διαλέγω, δικαιωμα μου!}...koronakis αν δεν υπηρχαμε εμεις που θα γαμουσες? εσυ εισαι χειρότερος απο μένα, γιατι φτυνεις το φαει που τρως.
δεν θα πέσω στο επιπεδό σου. εχω μάθει να μιλάω μόνο σε αντρες με αρχίδια. δεν ανοικεις στην κατηγορία, συγγνώμη!
και λέω για αλλη μιά φορά, για να κλεισουμε αυτο το θεμα. σε όποιον δεν αρέσω, παρακαλώ, υπάρχουν χιλίαδες αλλες! αλλα κι'γω διαλέγω, δικαιωμα μου!