gatoni9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Α ναι,παράβλεψηΚαι μία κριτική.....
Α ναι,παράβλεψηΚαι μία κριτική.....
Οι καθήμενοι...καλά την έχουν. Για τους ορθίους δεν βλέπω φως στον ορίζοντα.
ρε παίδες περισσότερο για troll μου κάνει παρά για πουτάνα!
Οι καθήμενοι...καλά την έχουν. Για τους ορθίους δεν βλέπω φως στον ορίζοντα.
frances???
λιανα πλζ?
Το οτι εχω αμφιβολίες αν πρόκειται για κανονικό χρήστη , δε νομίζω ότι είναι κακό,ούτε προσβάλλω κάποιον! Αν ήταν όντως αυτό που δήλωνε δε κα έκρινα χωρίς να δοκίμαζα. ;)φιλε σορυ θα σου πω το ιδιο που ειπα πριν
με δυο φωτο που δεν ειναι καθαρες δεν βγαζεις αποψη
δεν εισαι υποχρεωμενος να παρεις
και καλο ειναι να μην χαρακτηριζουμε κατι αν δεν εχουμε σωστη εικονα
το οτι μπορεις να διαθεσεις τα λεφτα να την εχεις δεν συμαινει οτι εχουμε δικαιωμα να ισοπεδονουμε τα παντα(βαζω και εμενα μεσα)
Το οτι εχω αμφιβολίες αν πρόκειται για κανονικό χρήστη , δε νομίζω ότι είναι κακό,ούτε προσβάλλω κάποιον! Αν ήταν όντως αυτό που δήλωνε δε κα έκρινα χωρίς να δοκίμαζα. ;)
οχι αυτο δεν ειναι κακο αλλα τον κρις τον εμπιστευομε
και ξερω οτι εχει συναντηθει και αλλος με τηνκοπελααπο εδω μεσα ;)
Δεν διαβασα απ την αρχη τι εχει λεχθει με την Κυρια αλλα απο αυτα που καταλαβα μαλλον πουλαει λιγο τουπε με ολιγον χαρακτηρα.Οκ...δεν ειναι η πρωτη και ουτε η τελευταια εδω...Αλλα αν εξωμειωνεις ενα ανθρωπο με ενα κομματι μπακλαβα επειδη πληρωνεις ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ....
προσπαθω. και θελω να πω, δεν στελνω φωτο στο μαιλ, εχω στο fb, δεν γίνεται να στέλνω, γιατι μου ζητάτε και ξαναζητάτε! εχω φαει ωρες και ωρες με τα μαιλ, πότε να σας συνανταω?rosaki άδειασε plz τα pm σου λίγο!
προσπαθω. και θελω να πω, δεν στελνω φωτο στο μαιλ, εχω στο fb, δεν γίνεται να στέλνω, γιατι μου ζητάτε και ξαναζητάτε! εχω φαει ωρες και ωρες με τα μαιλ, πότε να σας συνανταω?
maik_mk , ο τετοιος εννουσε τρολλ, ξερεις τη ειναι, ετσι?
κοιταξα στο fb αλλα δεν σε βρικα και ενα που βγαζειπροσπαθω. και θελω να πω, δεν στελνω φωτο στο μαιλ, εχω στο fb, δεν γίνεται να στέλνω, γιατι μου ζητάτε και ξαναζητάτε! εχω φαει ωρες και ωρες με τα μαιλ, πότε να σας συνανταω?
maik_mk , ο τετοιος εννουσε τρολλ, ξερεις τη ειναι, ετσι?