Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
βλέπω, παιδιά, απο μαλακία σκίζουν μερικοι-μερικοι, ε? .
εσυ, που δεν εισαι λιγουρι, τη κανεις σε αυτο το σαιτ???
Προσπαθούμε!!!
Αν μας δωσεις και υλικο, ακομα καλύτερα
βλέπω, παιδιά, απο μαλακία σκίζουν μερικοι-μερικοι, ε? .
εσυ, που δεν εισαι λιγουρι, τη κανεις σε αυτο το σαιτ???
μπορεις να διαγραψεις τα ποστ εχει εικονιδιο κατω απο το ποστ !Τις φωτογραφίες εγώ τις δημοσίευσα. (Ήταν δημόσιες και στο Facebook). Αφού έχει πρόβλημα η ενδιαφερόμενη, ευχαρίστως να τις κατεβάσω αν μου πει κάποιος τον τρόπο !
Συγγνώμη αλλά το τηλέφωνό της το έχει κάπου διαθέσιμο; Γιατί ούτε στο προφίλ της εδώ ούτε στο fb το βλέπω.για να δουμε τι ακριβως θελουμε ! μπαινει μια κυρια στο σαιτ λεει τι κανει και αρχιζουν μερικοι τις ερωτησεις .Η γυναικα εχει τηλ παρτε ρωτηστε ζητηστε οτι φοτο θελετε . ολους μας συμφερει να υπαρχουν λυσεις του 100 ρικου στο διωρο , τι την κραζετε ;
ζητησε το , θα στο δωσει αμεσωςΣυγγνώμη αλλά το τηλέφωνό της το έχει κάπου διαθέσιμο; Γιατί ούτε στο προφίλ της εδώ ούτε στο fb το βλέπω.
μπορεις να διαγραψεις τα ποστ εχει εικονιδιο κατω απο το ποστ !
και ποιος σου ειπε οτι εγω θα πήγαινα μαζί σου??????τσαμπουκας μου φαινεται.....μπα δεν θα δοκιμασω εχει θρασσος..!
και ποιος σου ειπε οτι εγω θα πήγαινα μαζί σου??????
απο τον τρόπο μου μηλάς φαινεται ότι δεν εχεις τρόπους.σορρί, αλλα δεν με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι αυτου το στιλ.
πάντος εχεις δίκιο για τσαμπουκα που λες...αλλα ΠΑΝΤΑ εκει που πρέπει.
αφου εγω δεν εχω καταλάβει κι'συ έχεις, φώτησε με κι'μενα!στο ειπα μην βιαστεις να απαντησεις αν δεν εχεις καταλαβει....και απο οτι φαινετε δεν εχεις καταλαβει
κυριοι το αφηνω στην κριση σας
Πολυ αρπαζεσαι και δεν κανει....! Συμβουλη ΧΑΛΑΡΩΣΕκαι ποιος σου ειπε οτι εγω θα πήγαινα μαζί σου??????
απο τον τρόπο μου μηλάς φαινεται ότι δεν εχεις τρόπους.σορρί, αλλα δεν με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι αυτου το στιλ.
Στο search γράψε Nadia Rosaki..πήγαινε στο προφίλ, γίνετε φίλοι και θα σου πει..καλημερα.επειδη δε σε βρηκα στο fb δε μας λες εδω κανα δυο πραγματακια για σενα?anal κανεις?
δεξια επανω στο ποστ το δικο σου εχει τρεις επιλογες. διαλεξε to remove dipla sto quote ειναι
Apoc προσωπικά δε ξερω αν αρπάχτηκε ή όχι..εγώ βλέπω με λύπη ένα τσούρμο <<άνδρες>> να μη μπορούν να βγάλουν άκρη και να προσπαθούν,να ρωτάνε λες και δεν υπάρχει αύριο..ή λες και θέλουν να πηδήξουν..είπαμε μπλα μπλα και δουλειά για το σπίτι!!Πολυ αρπαζεσαι και δεν κανει....! Συμβουλη ΧΑΛΑΡΩΣΕ
αν δεν κάνω λάθος δε μπορείς να τροποποιησεις ή αφαιρέσεις ποστ μετά από την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος..Φίλε μου δεν υπάρχει το εικονίδιο που λες. Μόνο "παράθεση" υπάρχει.
συμφωνω μονο οι διαχειριστες μπορουν , καιεσυ θα μπορουσες αλλα περασε χρονικο διαστημα.αν δεν κάνω λάθος δε μπορείς να τροποποιησεις ή αφαιρέσεις ποστ μετά από την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος..