curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
τυπε speed αυτη ειναι πιτσιρικα για τα γουστα σου..μην ασχολεισαιΑχαχαχαχαχαχα!!!!
Μην βγει καποιο μουνι στο προσκηνιο!
Χιλιαδες οι σαλιαρηδες με τα πμ απο πισω!!!
τυπε speed αυτη ειναι πιτσιρικα για τα γουστα σου..μην ασχολεισαιΑχαχαχαχαχαχα!!!!
τυπε speed αυτη ειναι πιτσιρικα για τα γουστα σου..μην ασχολεισαι
υπαρχει λινκ για το προφιλ στο fb?γιατι δε βρισκω τιποτα εκτος και να ειναι μουφα ολο το θρεντ
Nαι, οντως!
Λιιιιιγο μεγαλυτερη να ηταν θα της εστελνα κι εγω π.μ.
Αχαχαχαχαχαχα!!!!
Εντωμεταξυ εχει τους φιλους της χυμα ορατους, αντε να τα δουμε τα λιγουρια ένα προς ένα...
.....κουτσομπόληδες!
αι αμ τραινκ το λερνΔεν ξερεις να γραφεις ελληνικα ???
.Εντωμεταξυ εχει τους φιλους της χυμα ορατους, αντε να τα δουμε τα λιγουρια ένα προς ένα..
αμα αξίζεις, θα σε δοκίμάσω...μπορώ να ενημερώσω κι'γω για τις επιδόσεις σου?αμα δοκιμασουμε κ αξιζει θα σε ενημερωσουμε
Μην παρεξηγείς..Κατά βάθος οι περισσότεροι είναι καλά παιδιά..βλέπω, παιδιά, απο μαλακία σκίζουν μερικοι-μερικοι, ε? .
εσυ, που δεν εισαι λιγουρι, τη κανεις σε αυτο το σαιτ???αμα αξίζεις, θα σε δοκίμάσω...μπορώ να ενημερώσω κι'γω για τις επιδόσεις σου?
μαρκετινγ δεν μου χρειάζεται, παιδιά, γενικός, μην ανησυχειτε για μένα τοοοοσο πολύ!
ειμαι μεγάλο κοριτσι και δεν τρομάζο ευκολο.
βλέπω, παιδιά, απο μαλακία σκίζουν μερικοι-μερικοι, ε? .
εσυ, που δεν εισαι λιγουρι, τη κανεις σε αυτο το σαιτ???αμα αξίζεις, θα σε δοκίμάσω...μπορώ να ενημερώσω κι'γω για τις επιδόσεις σου?
μαρκετινγ δεν μου χρειάζεται, παιδιά, γενικός, μην ανησυχειτε για μένα τοοοοσο πολύ!
ειμαι μεγάλο κοριτσι και δεν τρομάζο ευκολο.
σωστο. μόνο εμενα δεν με ενδιαφέρει να εχω πολλους και δεν κάνω πολλα ρανδεβου. αμα θέλω, και μόνη μου μπορουσα να ανεβάσω φωτο εδω, αλλα δεν χρειάζουμαι τέτοια διαφίμηση. στον αλλον εχω πει κι'δω και του εχω στειλει πμ για να τις βγάλει..αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση. ο ανθρωπος ειναι λάθος.
στο ειπα μην βιαστεις να απαντησεις αν δεν εχεις καταλαβει....και απο οτι φαινετε δεν εχεις καταλαβειτο ιδιο μπορω να πω και σε καποιους αλλους εδω μεσα.