Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Έχει κάνει διακόσιες πλαστικές για αυτόΣαν μιλφ μου αρέσει περισσότερο απ'ότι νέα
Έχει κάνει διακόσιες πλαστικές για αυτόΣαν μιλφ μου αρέσει περισσότερο απ'ότι νέα
Έχει κάνει διακόσιες πλαστικές για αυτό
φιλε θα διαφωνησω μαζι σου,ξερω πολλα παιδια μ αυτά τα προσοντα που αναφερες και δυσκολεύονται να ριξουν μια 6αρα γκομενα.
οι γκομενες κοιτανε το χρημα, την δημοσιοτητα και το κοινωνικο στατους,αν δεν τα εχεις αυτά στη σημερον εποχη γκομενα 8αρα και πανω δεν σταυρωνεις.
ξερω τυπο κοντο χοντρο ασχημο αλλα με χρημα, επιχειρηματιας,και εχει τα καλυτερα γκομενακια
Ειναι αληθεια τελικα..οτι ο σαββιδης ηταν ο δασκαλος του Τσακ νορις! :S
Γουστάρω όταν διάσημοι εμφανισημοι γαμανε τις καλύτερες γυναίκες που υπάρχουν και δεν γίνονται .. Γιατί να τις καπαρωνουν χοντροί γέροι και κουασιμοδοι ας τις τρώνε τύποι σαν τον Ντι Κάπριο ή Μπράντ Πιτ
Εχει παλικαρακια που εργαζονται για ενα μισθο και γαμανε με τη μαγκια τους ομορφα γκομενακια, χωρις λεφτα, χωρις φημη, χωρις ενα ολοκληρο συστημα να τους στηνει το προφιλ τους σε παγκοσμιο επιπεδο.
Ολοι αυτοι οι μη διασημοι και μη πλουσιοι τυποι που ειναι παιχτουρες και γαμανε ομορφα μουνακια, αυτοι ειναι αξιοι και αξιζουν τον σεβασμο μου.
Λογικο το βρισκω..αφου ο σαββιδης γαμαει καλυτερα μουνια! :SΕπειδή είσαι και αγνώμων,μάθε πως ο Μπράντ ο Πιτ(ένας άσχετος μωρε),έπεσε σε κατάθλιψη γιατί δεν άντεξε τον ανταγωνισμό από τον Σαβ. :S
Λογικο το βρισκω..αφου ο σαββιδης γαμαει καλυτερα μουνια! :S
Τυπε αν σε χαλανε τα 7αρια και τα 8αρια που ευκολα αν εισαι παιχτης, τα γαμας, γαμα τη χουφτα σου.
Δυνατο..αλλα βυζι δεν εχει!Όχι θα την άφηνε...
Alina Baikova born 6 September 1990 in Kirovograd, Ukraine
1.80m, 83-60-88