Νέα

Ο λύκος της Γουόλ Στριτ / Σκορτσέζε και Ντι Κάπριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ναι, αλλα αυτες οι πολυτελειες ΥΠΑΡΧΟΥΝ και καποιοι τις ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!

Αυτο προσπαθω να εξηγησω στον Ιεραποστολο και σε ολους τους αλλους εδω μεσα.

Τωρα, αν προσπαθειτε να κανετε αναλογιες με Ελληνες επιχειρηματιες, θα πεσετε σε τοιχο, γιατι... ειπαμε... αααλλη φαση/ αλλη κοινωνια.

Μου τα πρήξατε με την κριτική μου. Προφανώς κάποιοι νιώσανε συναισθήματα, πάθη, όνειρα, πρότυπα, επιβεβαίωση προσδοκιών στο έργο.

Εξ αρχής ήμουν σαφέστατος

Την είδα. Απευθύνεται σε 15 χρονους. Οι μεγαλύτεροι από αυτή την ηλικία που έχουν 5 εμπειρίες και ξέρουν 5 πράγματα κάθε λεπτό που περνάει βλέποντας την ταινία αντί να μπαίνουνε μέσα στην ιστορία απομακρύνονται. Ο λόγος είναι ότι είναι γελοία μυθοπλασία. Δεν μπορείς να μπεις στη θέση των πρωταγωνιστών και να ταυτιστείς.

Άρα παρα πολλοί ανοίκουν και στη φάση "δεν έχω κάνει 5 πράματα" και ψαρώνω. Αυτό ήταν το επιχειρηματικό κονσεπτ άλλωστε.

ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ξέρεις ότι στη ζωή ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν παίζει καράτε όπως ο Μπρους Λι στις ταινίες και ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΞΕΡΕΙΣ ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της εποχής του τον έκανε κιμά τον Μπρους Λι που ήταν ηθοποιός και σόουμαν και ΟΧΙ ξυλοδάρτης.

Όποιος θέλει κάνει τους παραλληλισμούς και καταλαβαίνει ότι καταλαβαίνει. Οι υπόλοιποι μαλακίζονται εις το άπειρο.

Εγώ αυτό που είπαείναι ότι πήγα ψημένος να δω βιογραφια, δηλαδή απόδοση πραγμάτων έστω και μεγενθημένα, αντ αυτού είδα αλλοίωση και ξενέρωσα.
btw άλλο παράδειγμα το blow. Αληθινή ιστορία απόδοση με ρεαλισμό.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μου τα πρήξατε με την κριτική μου. Προφανώς κάποιοι νιώσανε συναισθήματα, πάθη, όνειρα, πρότυπα, επιβεβαίωση προσδοκιών στο έργο.

Εξ αρχής ήμουν σαφέστατος

Άρα παρα πολλοί ανοίκουν και στη φάση "δεν έχω κάνει 5 πράματα" και ψαρώνω. Αυτό ήταν το επιχειρηματικό κονσεπτ άλλωστε.

ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ξέρεις ότι στη ζωή ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν παίζει καράτε όπως ο Μπρους Λι στις ταινίες και ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΞΕΡΕΙΣ ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της εποχής του τον έκανε κιμά τον Μπρους Λι που ήταν ηθοποιός και σόουμαν και ΟΧΙ ξυλοδάρτης.

Όποιος θέλει κάνει τους παραλληλισμούς και καταλαβαίνει ότι καταλαβαίνει. Οι υπόλοιποι μαλακίζονται εις το άπειρο.

Εγώ αυτό που είπαείναι ότι πήγα ψημένος να δω βιογραφια, δηλαδή απόδοση πραγμάτων έστω και μεγενθημένα, αν αυτού είδα αλλίωση και ξενέρωσα.
btw άλλο παράδειγμα το blow. Αληθινή ιστορία απόδοση με ρεαλισμό.

Αρα, επιμενεις οτι αυτα ΔΕΝ γινοντουσαν
και οτι ο Μπελφορντ απλα εκανε μια νορμαλ κοσμικη ζωη, οπως πχ ο Κοντομηνας ή ο Κοπελουζος.

Δηλαδη, θεωρεις το Μπελφορντ κατι-σαν-Κοντομηνα και ΟΧΙ κατι-σε-Ντι-Καπριο (στην ταινια).

Δικαιωμά σου, αλλα κανεις λαθος.

(Α, επισης, να σου πω οτι πολλοι φιλοι μου επεμεναν για το ποσο παρατραβηγμενο και "μουφα" ειναι το Aviator, με τον ιδιο πρωταγωνιστη, αλλα η επισημη εκδοχη οσων γνωρισαν τον Hughes ειναι οτι η ταινια δεν μπορεσε να ΧΩΡΕΣΕΙ την υπερβολη του αληθινου τυπου - ουτε αυτα που εκανε στ' αληθεια!/ Το ιδιο και στο Beautiful Mind και σε δεκαδες αλλες ταινιες)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Καλά είσαι μαλάκας τελείως;;;;;;;;;;;;;;;;
Ποιός Κοντομηνάς και ποιός Βαρδινογιάννης;;;;;;;;;; Δεν ξέρω κανέναν εκ των δύο και όχι δεν τους συγκρίνω.
Και μόνο ότι μου συγκρίνεις με κριτήριο τα λεφτά δηλώνει ότι είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ.
Θες να στο πω και σε Ελληνικά; Έχω κάνει όργια, έχω μπει σε γιωτ, ο κουμπάρος μου έχει δυνατό γιωτ, ξέρω σοου γούμαν, έχω κοιμηθεί με κάποιες από αυτές,
ξέρω ντραγκόβιους, νυχτόβιους, μαφιόζους, πορνοστάρ, παρτόβιους, ντι τζεις όλα τα σκατά ξέρω.
Ξέρω πως γίνονται και δεν γίνονται έτσι. Αυτό λέω.
Όπως στις ταινίες δράσεις τα ανθρωποκυνηγητά δεν γίνονται όπως στην πραγματική ζωή,κατάλαβες τώρα ΜΑΛΑΚΑ τι προσπαθώ να πω 30 ποστ τώρα;;;;;
Και δεν μιλάω καν για τα γαμήσια. Χαλάρωσε. Κάνεις λες και σου χάλασα το όνειρο.

υγ Η Ελλάδα είναι πολύ τουριστική χώρα. Γίνονται ΠΟΛΛΑ τοπ νοτς πράγματα στα Ελληνικά νησιά. Και πολλοί Έλληνες έτσι ή αλλιώς έχουν βρεθεί σε δυνατές φάσεις ή έχουν βάλλει το καυλί τους σε ΠΟΛΥ αναγνωρίσιμους κόλπους.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ποιός Κοντομηνάς και ποιός Βαρδινογιάννης;;;;;;;;;; Δεν ξέρω κανέναν εκ των δύο και όχι δεν τους συγκρίνω.
Θες να στο πω και σε Ελληνικά; Έχω κάνει όργια, έχω μπει σε γιωτ, ο κουμπάρος μου έχει δυνατό γιωτ, ξέρω σοου γούμαν, έχω κοιμηθεί με κάποιες από αυτές,
ξέρω ντραγκόβιους, νυχτόβιους, μαφιόζους, πορνοστάρ, παρτόβιους, ντι τζεις όλα τα σκατά ξέρω.
Όπως στις ταινίες δράσεις τα ανθρωποκυνηγητά δεν γίνονται όπως στην πραγματική ζωή,κατάλαβες τώρα ΜΑΛΑΚΑ τι προσπαθώ να πω 30 ποστ τώρα;;;;;
Και δεν μιλάω καν για τα γαμήσια. Χαλάρωσε. Κάνεις λες και σου χάλασα το όνειρο.

υγ Η Ελλάδα είναι πολύ τουριστική χώρα. Γίνονται ΠΟΛΛΑ τοπ νοτς πράγματα στα Ελληνικά νησιά. Και πολλοί Έλληνες έτσι ή αλλιώς έχουν βρεθεί σε δυνατές φάσεις ή έχουν βάλλει το καυλί τους σε ΠΟΛΥ αναγνωρίσιμους κόλπους.

Λοιπον, θα στο πω για τελευταια φορα.

Εσυ δεν εισαι ο Μπελφορντ και ο κουμπαρος σου δεν ειναι ο Μπελφορντ. Γιατι ο Μπελφορντ ειχε ΣΙΓΟΥΡΑ 100πλασια λεφτα και 100πλασια ορεξη να τα χαλασει.

ΥΓ Εγω δεν εχω γαμησει καμια επωνυμη και δεν εχω κανει διακοπες σε κοτερο/ Τελειως ασχετο, απλα το αναφερω

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

ρε άνθρωπε μας δουλεύεις????
τι συγκρίνεις?  :P

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παιδια καμια κομπινα να βγαλουμε κανενα φραγκο για ελβετια ξερουμε?? Να αρχισετε και εσεις να κανετε την ζωαρα του Μπελφορντ? Να φυγετε απο την μιζερια....! :think:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τι εννοεις "τα ανθρωποκυνηγητα δεν ειναι οπως στις ταινιες"?

Αμα παρω μια καμερα, τη χωσω σε μια Πορσε και τα κανω ολα πουτανα 5 η ωρα, στην Κηφισιας, δεν θα εχω αποδωσει ενα κανονικο ανθρωποκυνηγητο??

Το Burglars το εχεις δει? Τις αλλες ταινιες του Μπελμοντο τις εχεις δει??
Νομιζεις οτι ολοι βλεπουμε Transformers εδω μεσα?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Α ναι επίσης κι εγώ έχω δουλέψει με μοντέλα κι έχω φωτογραφήσει μοντέλα αλλά δεν μου άρεσε η Margot Robbie γιατί δεν είναι σαν τα μοντέλα που έχω δει στην Ελλάδα και δεν ήταν καθόλου ρεαλιστική, ενίσταμαι!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παιδια καμια κομπινα να βγαλουμε κανενα φραγκο για ελβετια ξερουμε?? Να αρχισετε και εσεις να κανετε την ζωαρα του Μπελφορντ? Να φυγετε απο την μιζερια....!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τι εννοεις "τα ανθρωποκυνηγητα δεν ειναι οπως στις ταινιες"?

Αμα παρω μια καμερα, τη χωσω σε μια Πορσε και τα κανω ολα πουτανα 5 η ωρα, στην Κηφισιας, δεν θα εχω αποδωσει ενα κανονικο ανθρωποκυνηγητο??

Το Burglars το εχεις δει? Τις αλλες ταινιες του Μπελμοντο τις εχεις δει??
Νομιζεις οτι ολοι βλεπουμε Transformers εδω μεσα?

Δεν πιστεύω ότι με έχεις βάλει στο τρυπάκι να απαντώ 4 η ώρα το πρωι. Χαίρομαι που το πήγες στα ανθρωποκυνηγητά να ξεφύγουμε από τα κολλήματά σου.
Δες πραγματικά ανθρωποκυνηγητά από τις κάμερες και τα ελικόπτερα της αστυνομίας και θα καταλάβεις ότι αυτά που βλέπεις στις ταινίες είναι ΦΟΥΛ μούφα. Ακόμα και οι πιο ήπιες.
ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά. ΕΓΩ όταν πάω να δω βιογραφία ΘΕΛΩ να μπω στη φάση. ΟΤΑΝ ΤΟ 99%Μ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ είναι μυθοπλασία επιπέδου ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡΣ μου το γαμάς.
Αν εσένα σου αρέσει πρόβλημά σου.
Αν όμως απλά τα πιστεύεις τότε είπαμε ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΑΡΓΚΕΤ ΓΚΡΟΥΠ της ταινίας που είναι, ούτε τσιγάρο, <15 ηλικία, <3 γυναίκες και <20000 ευρώ/χρόνο ταυτόχρονα.
Γκεγκε;

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
παιδια καμια κομπινα να βγαλουμε κανενα φραγκο για ελβετια ξερουμε??

Για να τα περάσεις απο το αεροδρόμιο λες;

Κουβάλα 10.000 κάθε φορά που είναι το νόμιμο όριο, πάρε και 4 φίλους σου μαζί και σε 100 ταξίδια θα έχεις βγάλει 5 μύρια έξω.  :sunglasses:

Τώρα πως θα τα καταθέσεις και που, δεν έχω ιδέα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δεν πιστεύω ότι με έχεις βάλει στο τρυπάκι να απαντώ 4 η ώρα το πρωι. Χαίρομαι που το πήγες στα ανθρωποκυνηγητά να ξεφύγουμε από τα κολλήματά σου.
Δες πραγματικά ανθρωποκυνηγητά από τις κάμερες και τα ελικόπτερα της αστυνομίας και θα καταλάβεις ότι αυτά που βλέπεις στις ταινίες είναι ΦΟΥΛ μούφα. Ακόμα και οι πιο ήπιες.
ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά. ΕΓΩ όταν πάω να δω βιογραφία ΘΕΛΩ να μπω στη φάση. ΟΤΑΝ ΤΟ 99%Μ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ είναι μυθοπλασία επιπέδου ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡΣ μου το γαμάς.
Αν εσένα σου αρέσει πρόβλημά σου.
Αν όμως απλά τα πιστεύεις τότε είπαμε ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΑΡΓΚΕΤ ΓΚΡΟΥΠ της ταινίας που είναι, ούτε τσιγάρο, <15 ηλικία, <3 γυναίκες και <20000 ευρώ/χρόνο ταυτόχρονα.
Γκεγκε;

Ειμαι ξεκαθαρα στο Target Group της ταινιας.

Βεβαια, χωρις να πληρω ουτε μια απο τις προδιαγραφες που (τελειως αυθαιρετα) εθεσες.

Επισης, εγω που γενικα αντιπαθω αυτου του ειδους τους τυπους, στυλ Μπελφορντ, και αυτου του ειδους τις συμπεριφορες, τονιζω πως θα εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ ο,τι και αυτος (ισως λιγο λιγοτερο στο θεμα των ναρκωτικων)/ Χαιρομαι που εσυ, εχοντας φαει "τη ζωη με το κουταλι" θα συμπεριφεροσουν ωριμα και "ρεαλιστικα".
(Γτ εχω θα ηθελα να γινω Transformer, με τοσα λεφτα στη μπαντα να ζητανε ξοδεμα)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τα χαρακτηριστικά ποιά είναι για τις γυναίκες που τους άρεσε η ταινία και πιστεύουν ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι της ήταν ρεαλιστική? 
Κι εμείς ληγουρευόμαστε αυτά που έδειχνε η ταινία επειδή δεν μπορούμε να τα έχουμε?  :think:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μα, ειναι ατοπο αυτο!

Με κατηγορει οτι τα "λιγουρευομαι", ενω τα εχω καταδικασει 5-6 φορες μονο μεσα σ' αυτο το θρεντ!

Λεει οτι "δεν ειναι ρεαλιστικα", επειδη αυτος εχει σκαφατο φιλο που γαμαει μοντελες του Μικρουτσικου και του Deal. ΟΚ, κι εμενα οι πλουσιοι φιλοι μου (Ναι, εχω τετοιους!), δεν μπορουν καν να διανοηθουν αυτες τις μαγκιες του Μπελφορντ. Αλλα οι πλουσιοι φιλοι μου ΔΕΝ-ΕΙΝΑΙ-Ο-ΜΠΕΛΦΟΡΝΤ.

Επισης, οι ταινιες δεν ειναι ντοκυμαντερ, αλλα ταινιες. Δηλαδη, ψευτικες, με ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ και οχι με τους κανονικους χαρακτηρες.

Εν τελει, οποιος δουλεψε στη Wall Street, ή στη JP Morgan (ως CEO), αλλα η ταινια του φανηκε "too-much", ας σηκωσει το χερι.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Μα τι έκανε; Τίποτα απολύτως δεν έκανε. Παντρεύτηκε 2 γυναίκες και γαμούσε πουτάνες. Λογικότατη επίδοση. Οι περισσότεροι έχουμε κάνει χειρότερα.

Του έπαιρναν πίπα ενώ οδηγούσε φερράρι. Οι μισοί ταξιτζήδες γαμάνε στην πατησίων εν μέση οδό. Εντάξει όχι φερράρι , αλλά εν στάση και γαμήσι και πολυσύχναστο μέρος.

Ενα καλό γιωτ. Στο φάληρο υπάρχουν 30 πιο γαμάτα αυτή τη στιγμή. Κάποια απείρως πιο γαμάτα.

Εβαλε ένα κερί στον κώλο του. Εγω έχω βάλει μόνο θερμόμετρο αλλά κάποιοι γουστάρουν να βάζουν τη μάνα τους και τον πατέρα τους.

Πολλοί παίρνουν ντράγκια. Οι περισσότεροι το ψιλοελέγχουν.

Ακριβά χόμπυ; Κανένα

Επικίνδυνα χόμπυ; Κανένα

Εκκεντρικά χόμπυ; Κανένα

Κίνδυνος ζωής λόγο επαγγέλματος; Όχι

Άρα τι μας τα πρήζεις. Δεν έκανε ο πρωταγωνιστής κάποια σπουδαία ζωή ή κάτι το τρομερό.

Απλά ο Σκορτσομαλάκας τον έχει βάλλει να κάνει ντράγκια συνέχεια σε κοινή θέα, έριξε και κάτι κάτουρα εν μέση οδό, έβαλε και την δουλειά στο μπακραουντ τεχνιέντως και έφτιαξε μια μούφα που είναι κατσι. Ιδια συνταγή με τις συμμορίες της ΝΥ που είχαν βγει και τραβάγανε τις πουτσοτριχές τους οι ιστορικοί.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τα χαρακτηριστικά ποιά είναι για τις γυναίκες που τους άρεσε η ταινία και πιστεύουν ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι της ήταν ρεαλιστική? 
Κι εμείς ληγουρευόμαστε αυτά που έδειχνε η ταινία επειδή δεν μπορούμε να τα έχουμε?  :think:

Απειρία. Και στα δύο φύλλα. Και εύκολο σοκάρισμα με στερεοτυπικά ακραίες συμπεριφορές.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μα τι έκανε; Τίποτα απολύτως δεν έκανε. Παντρεύτηκε 2 γυναίκες και γαμούσε πουτάνες. Λογικότατη επίδοση. Οι περισσότεροι έχουμε κάνει χειρότερα.

Του έπαιρναν πίπα ενώ οδηγούσε φερράρι. Οι μισοί ταξιτζήδες γαμάνε στην πατησίων εν μέση οδό. Εντάξει όχι φερράρι , αλλά εν στάση και γαμήσι και πολυσύχναστο μέρος.

Ενα καλό γιωτ. Στο φάληρο υπάρχουν 30 πιο γαμάτα αυτή τη στιγμή. Κάποια απείρως πιο γαμάτα.

Εβαλε ένα κερί στον κώλο του. Εγω έχω βάλει μόνο θερμόμετρο αλλά κάποιοι γουστάρουν να βάζουν τη μάνα τους και τον πατέρα τους.

Ακριβά χόμπυ; Κανένα

Επικίνδυνα χόμπυ; Κανένα

Εκκεντρικά χόμπυ; Κανένα

Άρα τι μας τα πρήζεις. Δεν έκανε ο πρωταγωνιστής κάποια σπουδαία ζωή ή κάτι το τρομερό.

Απλά ο Σκορτσομαλάκας τον έχει βάλλει να κάνει ντράγκια συνέχεια σε κοινή θέα, έριξε και κάτι κάτουρα εν μέση οδό, έβαλε και την δουλειά στο μπακραουντ τεχνιέντως και έφτιαξε μια μούφα που είναι κατσι. Ιδια συνταγή με τις συμμορίες της ΝΥ που είχαν βγει και τραβάγανε τις πουτσοτριχές τους οι ιστορικοί.

Ναι, ακριβως!

Αρα, συμφωνουμε οτι δεν υπαρχουν σοβαροι ανορθολογισμοι σ' αυτα που δειχνει.

Τη δουλεια δεν την εχει αφησει στο περιθωριο, απλα δεν υπαρχει κατι ενδιαφερον να αναλυσει. Ο τυπος ειναι broker. Δεν φτιαχνει πυρηνικους αντιδραστηρες, ουτε κραταει βιομηχανικα μυστικα.

Κινδυνος ζωης δεν καταλαβαινω γτ να προκυψει. Αφου οι πελατες του βγαζουν κερδη και ειναι ευχαριστημενοι. Οι ανταγωνιστες του δεν ειναι η Κοζα Νοστρα. Ειναι επαγγελματιες χρηματιστες και "μεσιτες". Αρα, απο πού προκυπτει οτι θα επρεπε να "απειλειται"?? Ακομα και οι παρανομιες που εκανε ηταν ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. (χειραγωγηση μιας μετοχης/ Ε, και?)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

Ακριβά χόμπυ; Κανένα

Επικίνδυνα χόμπυ; Κανένα

Εκκεντρικά χόμπυ; Κανένα

Κατ' αρχάς για άλλη μια φορά ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ??? Είναι άλλα τα μεγέθη! Είναι αστείο να παίρνεις ως μέτρο σύγκρισης την Ελλάδα και να μου συγκρινεις τον ταρίφα με τον Μπέλφορτ στη φεράρι!
Και δεύτερον, αφού οκ σιγά δεν έκανε και τίποτα και αφού εδώ γίνονται πολύ πιο ακραία σκηνικά, ε τι λυσσάς πια ότι δεν είναι ρεαλιστικό?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom