Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ναι, αλλα αυτες οι πολυτελειες ΥΠΑΡΧΟΥΝ και καποιοι τις ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!
Αυτο προσπαθω να εξηγησω στον Ιεραποστολο και σε ολους τους αλλους εδω μεσα.
Τωρα, αν προσπαθειτε να κανετε αναλογιες με Ελληνες επιχειρηματιες, θα πεσετε σε τοιχο, γιατι... ειπαμε... αααλλη φαση/ αλλη κοινωνια.
Μου τα πρήξατε με την κριτική μου. Προφανώς κάποιοι νιώσανε συναισθήματα, πάθη, όνειρα, πρότυπα, επιβεβαίωση προσδοκιών στο έργο.
Εξ αρχής ήμουν σαφέστατος
Την είδα. Απευθύνεται σε 15 χρονους. Οι μεγαλύτεροι από αυτή την ηλικία που έχουν 5 εμπειρίες και ξέρουν 5 πράγματα κάθε λεπτό που περνάει βλέποντας την ταινία αντί να μπαίνουνε μέσα στην ιστορία απομακρύνονται. Ο λόγος είναι ότι είναι γελοία μυθοπλασία. Δεν μπορείς να μπεις στη θέση των πρωταγωνιστών και να ταυτιστείς.
Άρα παρα πολλοί ανοίκουν και στη φάση "δεν έχω κάνει 5 πράματα" και ψαρώνω. Αυτό ήταν το επιχειρηματικό κονσεπτ άλλωστε.
ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ξέρεις ότι στη ζωή ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν παίζει καράτε όπως ο Μπρους Λι στις ταινίες και ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΞΕΡΕΙΣ ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της εποχής του τον έκανε κιμά τον Μπρους Λι που ήταν ηθοποιός και σόουμαν και ΟΧΙ ξυλοδάρτης.
Όποιος θέλει κάνει τους παραλληλισμούς και καταλαβαίνει ότι καταλαβαίνει. Οι υπόλοιποι μαλακίζονται εις το άπειρο.
Εγώ αυτό που είπαείναι ότι πήγα ψημένος να δω βιογραφια, δηλαδή απόδοση πραγμάτων έστω και μεγενθημένα, αντ αυτού είδα αλλοίωση και ξενέρωσα.
btw άλλο παράδειγμα το blow. Αληθινή ιστορία απόδοση με ρεαλισμό.