gravatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Όχι τύπε, γιατί έτυχε να γεννηθεί ο Λ.ν.Κ. την σωστή εποχή στο κατάλληλο μέρος, και να κάνει την καταλληλη εργασία με επιτυχία, αφού του αποδίδει εκατομμύρια. Με αυτά τα λεφτά, Χαρέμι ολόκληρο θα μπορούσε να έχει, και να του κανουν αέρα στ' @ρχίδια, και όχι να βολτάρει μόνο με μία..Να τον ζηλεύουμε τον Ντι Κάπριο?
Εντάξει, ο άνθρωπος το τερμάτισε!
Giselle Bündchen born 20 July 1980 in Horizontina, Brazil
(She has German ancestry due to her parents)
(1.80m, 60kg) Natural Tits 75C, Σωματικές αναλογίες: 90-60-90
Bar Rafaeli born 4 June 1985 in Hod Hasharon, Israel
(1.75m, 58kg) Natural Tits 75C, Σωματικές αναλογίες: 90-61-90
Toni Garrn born 7 July 1992 in Hamburg, Germany
(1.85m, 58kg) Natural Tits 70C, Σωματικές αναλογίες: 86-61-89
Nina Agdal born 22 March 1992 in Hillerod, Denmark
(1.77m, 55kg) Natural Tits 75C, Σωματικές αναλογίες: 82-60-90
Blake Lively born 25 August 1987 in Tarzana, California, Unites States
(1.77m, 63kg) Natural Tits 75C, Σωματικές αναλογίες: 90-65-92
Erin Heatherton born 4 March 1989 in Shokie, Illinois, Unites States
(1.80m, 55kg) Natural Tits 75B, Σωματικές αναλογίες: 86-62-86
Camila Morrone born 16 June 1997 in Buenos Aires, Argentina
(1.75m, 55kg) Natural Tits 75B, Σωματικές αναλογίες: 89-61-86
Bar Rafaeli
Toni Garrn
Της τελευταίας τα ματάκια.. το ένα βλέπει μύκονο και τ' άλλο σαντορίνιToni Garrn
Της τελευταίας τα ματάκια.. το ένα βλέπει Μύκονο και τ' άλλο Σαντορίνη
Της τελευταίας τα ματάκια.. το ένα βλέπει μύκονο και τ' άλλο σαντορίνι
Εγώ έχω και μια άλλη απορία, τα νούμερα που ποσταρε ο φίλος παραπάνω και αφορούν τις αναλογίες ύψους/βάρους είναι αληθινά; Γιατί αν εξαιρέσεις την Bar Rafaeli και την Blake lively, οι υπόλοιπες είναι στα όρια της ανορεξίας. Όχι κωλο και βυζιά δεν έχουν, ούτε τα πόδια τους δεν μπορούν να πάρουν. Νομίζω από μόνες τους προσθέτουν κάνα δυο πόντους στο ύψος και αφαιρούν κάνα δυο κιλά, αλλιώς τίθεται θέμα επιβίωσης.
σαν τον Γύλο και αυτή.. αλλά συμπαθητικήΣαν ευρυγώνιος φακός !
Αυτές που βλέπεις στη λίστα του Ντι Κάπριο, όσον αφορά τις σωματικές αναλογίες και το βάρος τους, θεωρούνται στον κόσμο του μόντελινγκ "γομάρια/busty"....Εγώ έχω και μια άλλη απορία, τα νούμερα που ποσταρε ο φίλος παραπάνω και αφορούν τις αναλογίες ύψους/βάρους είναι αληθινά; Γιατί αν εξαιρέσεις την Bar Rafaeli και την Blake lively, οι υπόλοιπες είναι στα όρια της ανορεξίας. Όχι κωλο και βυζιά δεν έχουν, ούτε τα πόδια τους δεν μπορούν να πάρουν. Νομίζω από μόνες τους προσθέτουν κάνα δυο πόντους στο ύψος και αφαιρούν κάνα δυο κιλά, αλλιώς τίθεται θέμα επιβίωσης.
Έλα μωρέ,μ'αυτή τη φατσούλα αν δεν ήταν διάσημος θα παντρευόταν τη γκόμενα του απ'το σχολείο.Στον Τιτανικό η Κειτ Γουίνσλετ έμοιαζε σαν μάνα του