antifa
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 377
- Πόντοι
- 2.272
Ηπια καφε, εσυ ρουφα το αυγο σου. κρυφοπουστα εν ετη 2016
φιλακια για αυτο δεν θελει φιλτρο ψαχνει μπας και την τον μπηξει κανενας straight οτι βρει εντος
Θα μπορουσαν να βαλουν τα περιπτερα χωριστα και όχι ανακατεμενα. Οσοι θελουν αυτά δεξια, οσοι θελουν αυτά αριστερα. Γιατι εχω θα πρεπει να βλεπω κατι που μου χαλαει την αισθητικη.
Τα μεγαλυτερα site εχουν επιλογη (πχ), αυτό ζητησα αλλα κανεις από εσας δεν ειπε καντε το αλλα θιχτηκατε. Ο nicolcross μπηκε και αρχισε τις ερωτησεις και πηρε και απαντησεις που δεν του αρεσαν.
Στα @@ μου τι κανετε στα κρεβατια σας για δικη μου ευκολια και αλλων όπως φαινεται ζητησα την επιλογη φιλτρου.
Να και ο κολτουριαρης του νηματος. Εμπλεξες κοινωνια, θεους, πεταξες και τις μελετες για να το παιξεις επιστημονας. Όταν καταλαβεις ότι όταν σεβεσαι τον αλλον απλα μπορεις να τον απορριψεις (φιλτρο) και να μην τον ενοχλεις τοτε (φιλτρο) ισως δεις τι πραγματικα εννοω.
Κανεις αβαντα στα πουστρακια μπας και στον σπρωξει κανενας; ειμαι σιγουρος οτι εστειλες μυνημα στον νικολα ;)
για αυτο μπηκα αλλα ειδα οτι υπηρχαν απειρα αδερφιστικα ποστ :o :o :o
Αν κατι εχει μπει στον κωλο σου και είναι μερος ανθρωπινης υπαρξης μπορει να θεωρηθεις πουστης.
οχι δεν θελω να μαθαινω, αν θελει το φιλτρο να κοβει και τις αναρτησεις αδερφων σαν και σενα.
Και για να τελειωνουμε επειδη πρωτη φορα ανταλλασω τοσες κουβεντες με πουστρακια και δεν γουσταρω σας κλανω. Οι διαχειριστες που θα μπορουσαν να λυσουν το προβλημα τρομπαρουν
Στ' αρχίδια μας για την αισθητική σου ρε γελοίε. Δε σ' αρέσει το site, μην μπαίνεις. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ