Νέα

Να μην βλεπω τους κωλομπαραδες; γινεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ChangeCase
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
377
Πόντοι
2.272
Ηπια καφε, εσυ ρουφα το αυγο σου. κρυφοπουστα εν ετη 2016  :idiot: :idiot:

φιλακια  :huh:  :2funny: :2funny: για αυτο δεν θελει φιλτρο ψαχνει μπας και την τον μπηξει κανενας straight  :humpleg: :humpleg: :uglystupid: :idiot: οτι βρει εντος  :pipa3:

Θα μπορουσαν να βαλουν τα περιπτερα χωριστα και όχι ανακατεμενα. Οσοι θελουν αυτά δεξια, οσοι θελουν αυτά αριστερα. Γιατι εχω θα πρεπει να βλεπω κατι που μου χαλαει την αισθητικη.
Τα μεγαλυτερα site εχουν επιλογη (πχ
), αυτό ζητησα αλλα κανεις από εσας δεν ειπε καντε το αλλα θιχτηκατε. Ο nicolcross μπηκε και αρχισε τις ερωτησεις και πηρε και απαντησεις που δεν του αρεσαν.
Στα @@ μου τι κανετε στα κρεβατια σας για δικη μου ευκολια και αλλων όπως φαινεται ζητησα την επιλογη φιλτρου.

Να και ο κολτουριαρης  του νηματος. Εμπλεξες κοινωνια, θεους, πεταξες και τις μελετες για να το παιξεις επιστημονας. Όταν καταλαβεις ότι όταν σεβεσαι τον αλλον απλα μπορεις να τον απορριψεις (φιλτρο) και να μην τον ενοχλεις τοτε (φιλτρο) ισως δεις τι πραγματικα εννοω.

Κανεις αβαντα στα πουστρακια μπας και στον σπρωξει κανενας; ειμαι σιγουρος οτι εστειλες μυνημα στον νικολα  ;) :2funny: :2funny: :2funny:

για αυτο μπηκα αλλα ειδα οτι υπηρχαν απειρα αδερφιστικα ποστ  :o :o :o :uglystupid: :uglystupid:

Αν κατι εχει μπει στον κωλο σου και είναι μερος ανθρωπινης υπαρξης μπορει να θεωρηθεις πουστης.  :sunglasses: :sunglasses:
οχι δεν θελω να μαθαινω, αν θελει το φιλτρο να κοβει και τις αναρτησεις αδερφων σαν και σενα.  :vomit:

:hi:

Και για να τελειωνουμε επειδη πρωτη φορα ανταλλασω τοσες κουβεντες με πουστρακια και δεν γουσταρω σας κλανω. Οι διαχειριστες που θα μπορουσαν να λυσουν το προβλημα τρομπαρουν  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Στ' αρχίδια μας για την αισθητική σου ρε γελοίε. Δε σ' αρέσει το site, μην μπαίνεις. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
70-80% αδερφατο? ας ειναι ας μην βλεπω ολο το site αν ειναι ολο αδερφατο! >:(
Αδερφατο ειναι βεβαια ενα μεγαλο κομματι...Ξερεις ποσοι μου εχουν στειλει πμ για να τους γαμησω η να μου παρουν πιπα η να μου κανουν μασαζ κτλ?Και χωρις να χω δωσει δικαιωμα οτι ενδιαφερομαι για αντρες,τουναντιον κιολας!!!

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Αδερφατο ειναι βεβαια ενα μεγαλο κομματι...Ξερεις ποσοι μου εχουν στειλει πμ για να τους γαμησω η να μου παρουν πιπα η να μου κανουν μασαζ κτλ?Και χωρις να χω δωσει δικαιωμα οτι ενδιαφερομαι για αντρες,τουναντιον κιολας!!!
το ξαφνικο μανουριασμα του τυπου ειναι ανεξηγητο ομως! μελος απ το 2010 με 9 ποστς και σε μια μερα εφτασε τα 17 με το θεμα που τον βαρεσε στο κεφαλι! τοσο καιρο δεν τον πειραζαν τα ποστς και σε τελευταια αναλυση καθενας με τα γουστα του και τα βιτσια του επιλεγει τι θα διαβασει! φασιστακι φευγατο ειναι ο τυπος!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
το ξαφνικο μανουριασμα του τυπου ειναι ανεξηγητο ομως! μελος απ το 2010 με 9 ποστς και σε μια μερα εφτασε τα 17 με το θεμα που τον βαρεσε στο κεφαλι! τοσο καιρο δεν τον πειραζαν τα ποστς και σε τελευταια αναλυση καθενας με τα γουστα του και τα βιτσια του επιλεγει τι θα διαβασει! φασιστακι φευγατο ειναι ο τυπος!
Καποιος θα του στειλε να τον πηδηξει...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Οι πουστάρες γενικώς έχουν ξεφύγει στις μέρες μας πάντως! Σε επαγγελματική αγγελία που είχα βάλλει σε τοπική εφημερίδα μου έστειλε μήνυμα ένα πουστράκι λέγοντας "Διάβασα την αγγελία σου στην εφημερίδα, αλλά εγώ είμαι ένα αγόρι με ωραίο κώλο, αν θες στείλε μου να περάσουμε όμορφα στο κρεβάτι , εσύ τι προσόντα έχεις κλπ" Είχα φρίξει.. Νόμιζα ότι κάνας μαλάκας φίλος μου μου κάνει πλάκα.. Αλλά τώρα έχουν δηλωμένα και τα κινητά και δεν τους παίρνει για τέτοιες φάσεις, οπότε λογικά ήταν πραγματικό..

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Οι πουστάρες γενικώς έχουν ξεφύγει στις μέρες μας πάντως! Σε επαγγελματική αγγελία που είχα βάλλει σε τοπική εφημερίδα μου έστειλε μήνυμα ένα πουστράκι λέγοντας "Διάβασα την αγγελία σου στην εφημερίδα, αλλά εγώ είμαι ένα αγόρι με ωραίο κώλο, αν θες στείλε μου να περάσουμε όμορφα στο κρεβάτι , εσύ τι προσόντα έχεις κλπ" Είχα φρίξει.. Νόμιζα ότι κάνας μαλάκας φίλος μου μου κάνει πλάκα.. Αλλά τώρα έχουν δηλωμένα και τα κινητά και δεν τους παίρνει για τέτοιες φάσεις, οπότε λογικά ήταν πραγματικό..
:2funny: :2funny: :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Τωρα που παντρεύονται κιολας ποιος τους πιανει  :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Υπαρχει ρυθμιση να μην βλεπω πουθενα στο site threads, νηματα απο συγκεκριμενα τμηματα του forum;
Να ανοιγω το site και να μην βλεπω τιποτα που εχει ποσταριστει απο τους κωλομπαραδες  :effemine: του forum ;

Σε site xxx υπαρχει ρυθμιση για normal ή κολωμπαραδων  :vomit: και μπορεις να ξεδιαλαγεις.

Διάβαζα αυτόν που έφτιαξε αυτό το νήμα. Πόσο ανόητος και χαμηλού επιπέδου πρέπει να είναι ένας άνθρωπος για να τον χαλάει κάποια θεματολογία εδώ.

Αν σε ενοχλούν τα θέματα ρε μεγάλε πολύ απλά μην κάνεις κλικ εκεί. Αφού αναγνωρίζεις ότι είναι πχ φόρουμ με τραβεστί ή κωλομπαράδες οπότε τι στο καλό κάνεις κλικ μέσα. Και επειδή το βλέπεις μπροστά σου τι σημαίνει; Ότι πρέπει να μπεις μέσα; - Μερικούς δεν τους καταλαβαίνω καθόλου. Ο άλλος έχει γούστα με τραβεστί, ο άλλος με άντρες. Σε νοιάζει εσένα; Από εκεί και πέρα απλά δεν κάνεις κλικ....

Να κάνει ρύθμιση λέει να μη βλέπει... Ρύθμιση στο μυαλό σου πρέπει να κάνεις.

Απορώ πώς αυτοί οι άνθρωποι εργάζονται ή κάνουν σχέσεις με άλλους ανθρώπους...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Παρακμιακέ ποιος είναι ο κύριος; Έχει καμία σχέση με το θέμα μας;

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Υπαρχει ρυθμιση να μην βλεπω πουθενα στο site threads, νηματα απο συγκεκριμενα τμηματα του forum;
Να ανοιγω το site και να μην βλεπω τιποτα που εχει ποσταριστει απο τους κωλομπαραδες  :effemine: του forum ;

Σε site xxx υπαρχει ρυθμιση για normal ή κολωμπαραδων  :vomit: και μπορεις να ξεδιαλαγεις.

:dunno: :dunno: :dunno:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
έγραψα βλάχος αλβανός και αυτό έβγαλε  :2funny:

Ναι, οκ καταλαβαίνω. Ωστόσο αυτός ο άνθρωπος που απεικονίζεται στη φωτογραφία που έβαλες δεν σχετίζεται με κάτι. Ούτε καν για αυτό που λες μοιάζει (αλβανός βλάχος) Από περιέργεια το έψαξα εγώ. Ένας που είχε δώσει κάποια συνέντευξη για το θέμα των Αλβανών κλπ καμία σχέση γι αυτό που μιλάμε. Δεν είναι ωραίο έτσι να ποστάρουμε φωτογραφίες ανθρώπων έτσι αβέρτα που βλέπουμε μπροστά μας επειδή μας καύλωσε να googlάρουμε το "Αλβανός βλάχος". Εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε αυτόν τον εξυπνάκια που θέλει να "ρυθμίσει" για να μη βλέπει τη λέξη "τραβεστί" ή "τραβέλια" ή gay.

Μπορούσες  να σχολιάσεις "Αλβανός βλάχος" χωρίς να χώνεις φωτογραφίες ανθρώπων που δεν γνωρίζεις ή που δεν είναι γνωστά πρόσωπα. Ναι, είμαστε σε μπουρδελοsite αλλά λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
οκ τον έσβησα

Stories