Νέα

Να μην βλεπω τους κωλομπαραδες; γινεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ChangeCase
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Για να αλλάξει η αντιμετώπιση προς πουστράκια, τραβέλια, τρανσάκια, κρος κλπ θέλει τουλάχιστον καμιά 20+ χρόνια από τώρα.. Ακόμα και αυτοί που είμαστε κάτω από 30 έχουμε μεγαλώσει με τη νοοτροπία ότι καλύτερα να είσαι λεπρός παρά να ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες!

ps. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις παραπάνω κατηγορίες, απλά δεν είναι του γούστου μου! Βαριά βαριά κάνα μεταλλαγμένο  :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Υπαρχει ρυθμιση να μην βλεπω πουθενα στο site threads, νηματα απο συγκεκριμενα τμηματα του forum;
Να ανοιγω το site και να μην βλεπω τιποτα που εχει ποσταριστει απο τους κωλομπαραδες  :effemine: του forum ;

Σε site xxx υπαρχει ρυθμιση για normal ή κολωμπαραδων  :vomit: και μπορεις να ξεδιαλαγεις.

:hi:
Γιατι τόσα απωθημενα τύπε?  Στον σφύριξε κανείς και σε αφησε μετά?  :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Για να αλλάξει η αντιμετώπιση προς πουστράκια, τραβέλια, τρανσάκια, κρος κλπ θέλει τουλάχιστον καμιά 20+ χρόνια από τώρα.. Ακόμα και αυτοί που είμαστε κάτω από 30 έχουμε μεγαλώσει με τη νοοτροπία ότι καλύτερα να είσαι λεπρός παρά να ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες!

ps. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις παραπάνω κατηγορίες, απλά δεν είναι του γούστου μου! Βαριά βαριά κάνα μεταλλαγμένο  :2funny:
εγω που εκλεισα τα 40 σε πληροφορω οταν ειμασταν πιτσιρικαδες οι γκευ οι τρανς και κρος ειχαν πολυ σοβαροτερα προβληματα απο οτι τωρα....η διαφορετικοτητα ηταν κατι αγνωστο τοτε......τωρα καπως εχουν καλυτερεψει τα πραγματα  αλλα εχουμε πολυ δρομο ακομα μεχρι να μαθουμε να δεχομαστε την διαφορετικοτητα..

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
εγω που εκλεισα τα 40 σε πληροφορω οταν ειμασταν πιτσιρικαδες οι γκευ οι τρανς και κρος ειχαν πολυ σοβαροτερα προβληματα απο οτι τωρα....η διαφορετικοτητα ηταν κατι αγνωστο τοτε......τωρα καπως εχουν καλυτερεψει τα πραγματα  αλλα εχουμε πολυ δρομο ακομα μεχρι να μαθουμε να δεχομαστε την διαφορετικοτητα..
Τύπε το ξέρω.. Για την ηλικία σου και πάνω μεγάλωναν με τη νοοτροπία καλύτερα νεκρός παρά πούστης!  :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
εγω που εκλεισα τα 40 σε πληροφορω οταν ειμασταν πιτσιρικαδες οι γκευ οι τρανς και κρος ειχαν πολυ σοβαροτερα προβληματα απο οτι τωρα....η διαφορετικοτητα ηταν κατι αγνωστο τοτε......τωρα καπως εχουν καλυτερεψει τα πραγματα  αλλα εχουμε πολυ δρομο ακομα μεχρι να μαθουμε να δεχομαστε την διαφορετικοτητα..
Και δε μου λες ρε αδερφε.Το γκευ και το τρανς το καταλαβα.Το κρος τι ακριβως σημαινει?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πάντως οι χειρότερες κωλοφεράντζες είναι κάτι ΒαρύΜαγκες που δεν πάνε πούστηδες κτλ κτλ  :gay: :gay:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Αυτό λείπει εν έτη 2016 να μην μπορούμε να σεβαστούμε την διαφορετικότητα  :vomit:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Αλλά για αυτό είμαστε 500 χρόνια πίσω από τις υπόλοιπες χώρες της Δυτικής Ευρώπης  :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Και δε μου λες ρε αδερφε.Το γκευ και το τρανς το καταλαβα.Το κρος τι ακριβως σημαινει?
ο ορος κροσντρεσινκ η στα ελληνικα παρενδυσια ειναι οταν ενας αντρας ντυνεται με γυναικεια ρουχα.....δηλαδη τις περισοτερες ωρες της ημερας να συμπεριφερεται σαν αντρας αλλα καποιες ωρες της ημερας ντυνεται και συμπεριφερεται σαν γυναικα...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Υπαρχει ρυθμιση να μην βλεπω πουθενα στο site threads, νηματα απο συγκεκριμενα τμηματα του forum;
Να ανοιγω το site και να μην βλεπω τιποτα που εχει ποσταριστει απο τους κωλομπαραδες  :effemine: του forum ;

Σε site xxx υπαρχει ρυθμιση για normal ή κολωμπαραδων  :vomit: και μπορεις να ξεδιαλαγεις.

θεικό θρεντ  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
ο ορος κροσντρεσινκ η στα ελληνικα παρενδυσια ειναι οταν ενας αντρας ντυνεται με γυναικεια ρουχα.....δηλαδη τις περισοτερες ωρες της ημερας να συμπεριφερεται σαν αντρας αλλα καποιες ωρες της ημερας ντυνεται και συμπεριφερεται σαν γυναικα...
Μερσι μποκου.Κι διαβαζα κρος απο δω ,κρος απο κει,κι ελεγα τι στο διαολο γινεται?Να φανταστεις οτι ουτε το google ειχε απαντηση.Πφφφφφφφ

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Για να ανακεφαλαιώσουμε. Εγραψε καποιος να μπει φιλτρο στο site για να μην βλεπει θεατα που δεν ταιριαζουν στην αισθητικη του και τον βγαλατε κρυφοπουστη, ρατσιστη και αγαμητο.  Ελεος με μερικους εδωμέσα :uglystupid: :uglystupid:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μερσι μποκου.Κι διαβαζα κρος απο δω ,κρος απο κει,κι ελεγα τι στο διαολο γινεται?Να φανταστεις οτι ουτε το google ειχε απαντηση.Πφφφφφφφ
Ο πιο καλτ όρος είναι καρνάβαλος ή μασκαράς!  ;)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τύπε το ξέρω.. Για την ηλικία σου και πάνω μεγάλωναν με τη νοοτροπία καλύτερα νεκρός παρά πούστης!  :2funny:

Αν αυριο βγαλουν τεστ dna προγεννητικο που δειχνει αν το παιδι κουβαλαει το γονιδιο του πουστη, πιστευεις οτι υπαρχει μανα που δεν θα το κανει εκτρωση;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αν αυριο βγαλουν τεστ dna προγεννητικο που δειχνει αν το παιδι κουβαλαει το γονιδιο του πουστη, πιστευεις οτι υπαρχει μανα που δεν θα το κανει εκτρωση;
επιεικως την ειπες την μαλακια σου....τα παιδια που γεννιουνται παραλυτα η με συνδρομο νταουν τα τελευταια χρονια νομιζεις πως οι γονεις δεν κανουν προγεννετικο ελεγχο;;;;;;;;;;;;;;; αντε με τον καθε εξυπνακια εδω μεσα.....

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
επιεικως την ειπες την μαλακια σου....τα παιδια που γεννιουνται παραλυτα η με συνδρομο νταουν τα τελευταια χρονια νομιζεις πως οι γονεις δεν κανουν προγεννετικο ελεγχο;;;;;;;;;;;;;;; αντε με τον καθε εξυπνακια εδω μεσα.....
Μην πολυδινεις σημασια. Πολλοι τυποι εδω μεσα γραφουν στα πλαισια του φιλανθρωπικου εργου του site μας. Εχουμε ειδικο χωρο οπου μπορει να παει ο καθενας με προφανη ψυχικα ή διανοητικα προβληματα και να βοηθηθει καταλληλα απο το αρτια εκπαιδευμενο προσωπικο μας ωστε να συμμετεχει στη δημοσια συζητηση. Τα παιδια αυτα ετσι νιωθουν συντροφικοτητα και επαφη με τον εξω κοσμο και την κοινωνια. :hi:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μην πολυδινεις σημασια. Πολλοι τυποι εδω μεσα γραφουν στα πλαισια του φιλανθρωπικου εργου του site μας. Εχουμε ειδικο χωρο οπου μπορει να παει ο καθενας με προφανη ψυχικα ή διανοητικα προβληματα και να βοηθηθει καταλληλα απο το αρτια εκπαιδευμενο προσωπικο μας ωστε να συμμετεχει στη δημοσια συζητηση. Τα παιδια αυτα ετσι νιωθουν συντροφικοτητα και επαφη με τον εξω κοσμο και την κοινωνια. :hi:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom