ρε τυπε τοχεις στραβωσει πολυ το πραμα! εσυ επιλεγεις τι θα δεις στο σαιτ θελει πολυ να το καταλαβεις; αν εισαι στρειτ η γκευ ηλουγκρα δικος σου λογαριασμος! αλλα μαλλον εσυ εχεις νοοτροπια εποπ να επιβαλλεις τα γουστα σου! αντε πιες καφεδακι να ξυπνησεις! 2016 εχουμε παρτο χαμπαρι!
Ηπια καφε, εσυ ρουφα το αυγο σου. κρυφοπουστα εν ετη 2016
Σαφηνω τωρα γιατι λες πολλες ασυναρτησιες
Φιλακια μωρο μου
Συνεχισε ετσι
Πας μπροστα κ εσυ κ οι ομοιοι σου
φιλακια
για αυτο δεν θελει φιλτρο ψαχνει μπας και την τον μπηξει κανενας straight
οτι βρει εντος
εγω θα κανω καποιες παρατηρησεις....στο συγκεκριμενο σαιτ η ελευθερια του λογου ειναι παραπανω απο εμφανεις.....σε αλλα αναλογα σαιτ πολλα θεματα δεν θα υπηρχαν και πολλα απο τα μυνηματα δεν θα εμφανιζονταν....και κατι τελευταιο....αντρας εισαι οταν τιμας τα παντελονια που φορας και οχι τι κανεις στο κρεβατι σου......αλλα εδω μεσα πιθανον λογω ηλικιας μερικοι ητεστοτεστερονη τους χτυπα κοκκινα και προσπαθον να μας το δειξουν με καθε τροπο....φανταστειτε οτι ειστε σε μια εκθεση με πολλα περιπτερα....μπειτε σε αυτα που σας ενδιαφερουν και μην σχολιαζετε τους αλλους που εχουν διαφορετικα γουστα και αποψεις....
Θα μπορουσαν να βαλουν τα περιπτερα χωριστα και όχι ανακατεμενα. Οσοι θελουν αυτά δεξια, οσοι θελουν αυτά αριστερα. Γιατι εχω θα πρεπει να βλεπω κατι που μου χαλαει την αισθητικη.
Τα μεγαλυτερα site εχουν επιλογη (πχ
), αυτό ζητησα αλλα κανεις από εσας δεν ειπε καντε το αλλα θιχτηκατε. Ο nicolcross μπηκε και αρχισε τις ερωτησεις και πηρε και απαντησεις που δεν του αρεσαν.
Στα @@ μου τι κανετε στα κρεβατια σας για δικη μου ευκολια και αλλων όπως φαινεται ζητησα την επιλογη φιλτρου.
Λοιπον ας το πιασουμε και απο τη πολιτικη σκοπια το θεμα,περα απο τη πλακα.Η αληθεια ειναι οτι τις κοινωνιες δεν τις βρωμιζουν οι μειονοτητες,αλλα ολοι αυτοι που δεν μπορουν να τις ανεχτουν.Φανταστητε μια κοινωνια χωρις μειονοτητες.Μια κοινωνια που θα ηταν ολοι στραιητ,θα ειχαν ολοι το ιδιο χρωμα,την ιδια εθνικοτητα,θα πιστευαν την ιδια θρησκεια και θα εμεναν σε σπιτια που θα ειχαν το ιδιο μεγεθος,αρχιτεκτονικη και χρωμα(γιατι αν καποιος το εφτιαχνε διαφορετικο θα ηταν μειονοτητα).Δεν ξερω τι ειδους κοινωνια θα ηταν αυτη,αλλα χωρις καμια αμφιβολια θα ηταν μια αχρωμη κοινωνια.
Ολοι οσοι δεν μπορουν να ανεχτουν τους πουστηδες,ειναι οι ιδιοι που δεν μπορουν να ανεχτουν τους Πακιστανουν,τους Αφρικανους τους μουσουλμανους και τους Ιεχωβα.Δεν ξερω για ποιο λογο(λογικα ουτε κι αυτοι ξερουν),αλλα δεν μπορουν.Παρολα αυτα οτι και να κανουν ολοι οι προαναφερομενοι θα συνεχισουν να υπαρχουν.Και οσες μελετες και πειραματα να γινουν οι διαφορες μειοντητες θα εχουν τον ιδιο δεικτη ευφηιας με τους υπολοιπους,τα ιδια ποσοστα παραβατικοτητας και τα ιδια ποσοστα βλακειας.
Και τελειωνοντας θα ηθελα να υπενθημισω στους ανθρωπους του Θεου(οποιουδηποτε Θεου πιστευει κανεις) γιατι ειναι αυτοι που εχουν μια αυξημενη δυσκολια να ανεχτουν το διαφορετικο,οτι περισσοτεροι πολεμοι και διωγμοι εχουν γινει στο ονομα του Θεου παρα στο ονομα του διαβολου.
Να και ο κολτουριαρης του νηματος. Εμπλεξες κοινωνια, θεους, πεταξες και τις μελετες για να το παιξεις επιστημονας. Όταν καταλαβεις ότι όταν σεβεσαι τον αλλον απλα μπορεις να τον απορριψεις (φιλτρο) και να μην τον ενοχλεις τοτε (φιλτρο) ισως δεις τι πραγματικα εννοω.
Γιατι τόσα απωθημενα τύπε? Στον σφύριξε κανείς και σε αφησε μετά?
Κανεις αβαντα στα πουστρακια μπας και στον σπρωξει κανενας; ειμαι σιγουρος οτι εστειλες μυνημα στον νικολα ;)
για αυτο
μπηκα αλλα ειδα οτι υπηρχαν απειρα αδερφιστικα ποστ :o :o :o
ωραιο θρεντ τυπε
σχετικα με αυτους που δεχονται δαχτυλακι στο μασαζ θελεις να μαθαίνεις νεα τους?
Αν κατι εχει μπει στον κωλο σου και είναι μερος ανθρωπινης υπαρξης μπορει να θεωρηθεις πουστης.
οχι δεν θελω να μαθαινω, αν θελει το φιλτρο να κοβει και τις αναρτησεις αδερφων σαν και σενα.
Για να ανακεφαλαιώσουμε. Εγραψε καποιος να μπει φιλτρο στο site για να μην βλεπει θεατα που δεν ταιριαζουν στην αισθητικη του και τον βγαλατε κρυφοπουστη, ρατσιστη και αγαμητο. Ελεος με μερικους εδωμέσα
Και για να τελειωνουμε επειδη πρωτη φορα ανταλλασω τοσες κουβεντες με πουστρακια και δεν γουσταρω σας κλανω. Οι διαχειριστες που θα μπορουσαν να λυσουν το προβλημα τρομπαρουν