Νέα

Να μην βλεπω τους κωλομπαραδες; γινεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ChangeCase
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
επιεικως την ειπες την μαλακια σου....τα παιδια που γεννιουνται παραλυτα η με συνδρομο νταουν τα τελευταια χρονια νομιζεις πως οι γονεις δεν κανουν προγεννετικο ελεγχο;;;;;;;;;;;;;;; αντε με τον καθε εξυπνακια εδω μεσα.....

Ενταξει υπαρχουν και οι θρησκοληπτοι που δεν κανουν εκτρωσεις.... Καλη φαση θα ειναι παντως ολοι οι πουστηδες να γεννιουνται σε οικογενειες θρησκοληπτων και να προσπαθουν απο νηπια να τους ξορκισουν την ομοφυλοφιλια.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ενταξει υπαρχουν και οι θρησκοληπτοι που δεν κανουν εκτρωσεις.... Καλη φαση θα ειναι παντως ολοι οι πουστηδες να γεννιουνται σε οικογενειες θρησκοληπτων και να προσπαθουν απο νηπια να τους ξορκισουν την ομοφυλοφιλια.

μάλλον στην περίπτωση σου δεν προσπάθησαν αρκετά  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τα ισια αναποδα και αναποδανα βλεπω :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

tsoutsounaki85

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Στο φαι και στο γαμησι ο θεος δεν κανει κριση!!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
ωραιο θρεντ τυπε  :hi:

σχετικα με αυτους που δεχονται δαχτυλακι στο μασαζ θελεις να μαθαίνεις νεα τους?
:orchestra: :orchestra:

OP
OP
C

ChangeCase

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε τυπε τοχεις στραβωσει πολυ το πραμα! εσυ επιλεγεις τι θα δεις στο σαιτ θελει πολυ να το καταλαβεις; αν εισαι στρειτ η γκευ ηλουγκρα δικος σου λογαριασμος! αλλα μαλλον εσυ εχεις νοοτροπια εποπ να επιβαλλεις τα γουστα σου! αντε πιες καφεδακι να ξυπνησεις! 2016 εχουμε παρτο χαμπαρι!

Ηπια καφε, εσυ ρουφα το αυγο σου. κρυφοπουστα εν ετη 2016  :idiot: :idiot:

Σαφηνω τωρα γιατι λες πολλες ασυναρτησιες
Φιλακια μωρο μου
Συνεχισε ετσι
Πας μπροστα κ εσυ κ οι ομοιοι σου

φιλακια  :huh:  :2funny: :2funny: για αυτο δεν θελει φιλτρο ψαχνει μπας και την τον μπηξει κανενας straight  :humpleg: :humpleg: :uglystupid: :idiot: οτι βρει εντος  :pipa3:

εγω θα κανω καποιες παρατηρησεις....στο συγκεκριμενο σαιτ η ελευθερια του λογου ειναι παραπανω απο εμφανεις.....σε αλλα αναλογα σαιτ πολλα θεματα δεν θα υπηρχαν και πολλα απο τα μυνηματα δεν θα εμφανιζονταν....και κατι τελευταιο....αντρας εισαι οταν τιμας τα παντελονια που φορας και οχι τι κανεις στο κρεβατι σου......αλλα εδω μεσα πιθανον λογω ηλικιας μερικοι ητεστοτεστερονη τους χτυπα κοκκινα και προσπαθον να μας το δειξουν με καθε τροπο....φανταστειτε οτι ειστε σε μια εκθεση με πολλα περιπτερα....μπειτε σε αυτα που σας ενδιαφερουν και μην σχολιαζετε τους αλλους που εχουν διαφορετικα γουστα και αποψεις....

Θα μπορουσαν να βαλουν τα περιπτερα χωριστα και όχι ανακατεμενα. Οσοι θελουν αυτά δεξια, οσοι θελουν αυτά αριστερα. Γιατι εχω θα πρεπει να βλεπω κατι που μου χαλαει την αισθητικη.
Τα μεγαλυτερα site εχουν επιλογη (πχ
), αυτό ζητησα αλλα κανεις από εσας δεν ειπε καντε το αλλα θιχτηκατε. Ο nicolcross μπηκε και αρχισε τις ερωτησεις και πηρε και απαντησεις που δεν του αρεσαν.
Στα @@ μου τι κανετε στα κρεβατια σας για δικη μου ευκολια και αλλων όπως φαινεται ζητησα την επιλογη φιλτρου.

Λοιπον ας το πιασουμε και απο τη πολιτικη σκοπια το θεμα,περα απο τη πλακα.Η αληθεια ειναι οτι τις κοινωνιες δεν τις βρωμιζουν οι μειονοτητες,αλλα ολοι αυτοι που δεν μπορουν να τις ανεχτουν.Φανταστητε μια κοινωνια χωρις μειονοτητες.Μια κοινωνια που θα ηταν ολοι στραιητ,θα ειχαν ολοι το ιδιο χρωμα,την ιδια εθνικοτητα,θα πιστευαν την ιδια θρησκεια και θα εμεναν σε σπιτια που θα ειχαν το ιδιο μεγεθος,αρχιτεκτονικη και χρωμα(γιατι αν καποιος το εφτιαχνε διαφορετικο θα ηταν μειονοτητα).Δεν ξερω τι ειδους κοινωνια θα ηταν αυτη,αλλα χωρις καμια αμφιβολια θα ηταν μια αχρωμη κοινωνια.
Ολοι οσοι δεν μπορουν να ανεχτουν τους πουστηδες,ειναι οι ιδιοι που δεν μπορουν να ανεχτουν τους Πακιστανουν,τους Αφρικανους τους μουσουλμανους και τους Ιεχωβα.Δεν ξερω για ποιο λογο(λογικα ουτε κι αυτοι ξερουν),αλλα δεν μπορουν.Παρολα αυτα οτι και να κανουν ολοι οι προαναφερομενοι θα συνεχισουν να υπαρχουν.Και οσες μελετες και πειραματα να γινουν οι διαφορες μειοντητες θα εχουν τον ιδιο δεικτη ευφηιας με τους υπολοιπους,τα ιδια ποσοστα παραβατικοτητας και τα ιδια ποσοστα βλακειας.
Και τελειωνοντας θα ηθελα να υπενθημισω στους ανθρωπους του Θεου(οποιουδηποτε Θεου πιστευει κανεις) γιατι ειναι αυτοι που εχουν μια αυξημενη δυσκολια να ανεχτουν το διαφορετικο,οτι περισσοτεροι πολεμοι και διωγμοι εχουν γινει στο ονομα του Θεου παρα στο ονομα του διαβολου.

Να και ο κολτουριαρης  του νηματος. Εμπλεξες κοινωνια, θεους, πεταξες και τις μελετες για να το παιξεις επιστημονας. Όταν καταλαβεις ότι όταν σεβεσαι τον αλλον απλα μπορεις να τον απορριψεις (φιλτρο) και να μην τον ενοχλεις τοτε (φιλτρο) ισως δεις τι πραγματικα εννοω.

Γιατι τόσα απωθημενα τύπε?  Στον σφύριξε κανείς και σε αφησε μετά?  :2funny: :2funny:

Κανεις αβαντα στα πουστρακια μπας και στον σπρωξει κανενας; ειμαι σιγουρος οτι εστειλες μυνημα στον νικολα  ;) :2funny: :2funny: :2funny:

για αυτο μπηκα αλλα ειδα οτι υπηρχαν απειρα αδερφιστικα ποστ  :o :o :o :uglystupid: :uglystupid:

ωραιο θρεντ τυπε  :hi:

σχετικα με αυτους που δεχονται δαχτυλακι στο μασαζ θελεις να μαθαίνεις νεα τους?
:orchestra: :orchestra:

Αν κατι εχει μπει στον κωλο σου και είναι μερος ανθρωπινης υπαρξης μπορει να θεωρηθεις πουστης.  :sunglasses: :sunglasses:
οχι δεν θελω να μαθαινω, αν θελει το φιλτρο να κοβει και τις αναρτησεις αδερφων σαν και σενα.  :vomit:

Για να ανακεφαλαιώσουμε. Εγραψε καποιος να μπει φιλτρο στο site για να μην βλεπει θεατα που δεν ταιριαζουν στην αισθητικη του και τον βγαλατε κρυφοπουστη, ρατσιστη και αγαμητο.  Ελεος με μερικους εδωμέσα :uglystupid: :uglystupid:

:hi:

Και για να τελειωνουμε επειδη πρωτη φορα ανταλλασω τοσες κουβεντες με πουστρακια και δεν γουσταρω σας κλανω. Οι διαχειριστες που θα μπορουσαν να λυσουν το προβλημα τρομπαρουν  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
απο τον νοεμβριο το 2011 εισαι γραμμενος στο σαιτ....και με 17 μηνυματα........περασαν 5 χρονια για να καταλαβεις οτι σε ενοχλει το διαφορετικο και 5 χρονια σκεφτοσουν να προτεινεις λυση........υπαγε οπισω μου τρολ :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
απο τον νοεμβριο το 2011 εισαι γραμμενος στο σαιτ....και με 17 μηνυματα........περασαν 5 χρονια για να καταλαβεις οτι σε ενοχλει το διαφορετικο και 5 χρονια σκεφτοσουν να προτεινεις λυση........υπαγε οπισω μου τρολ :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
Μπορεί να είναι κλώνος το παιδί τύπε...Ξέχασα δεν έχει κλώνους το σάιτ ;)

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.059
Πόντοι
1.796
Παικτη, υπαρχει ενα thread που αναφερεται στην βελτιωση του site.

Γιατι απλα δεν γραφεις τα επιχειρηματα σου εκει;

Ακομα και το πως ονομασες το thread προκαλει. Οχι εμενα, εγω χεστηκα.

Απλα αλλοι θα προσβληθουν, και δεν υπαρχει λογος.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Παικτη, υπαρχει ενα thread που αναφερεται στην βελτιωση του site.

Γιατι απλα δεν γραφεις τα επιχειρηματα σου εκει;

Ακομα και το πως ονομασες το thread προκαλει. Οχι εμενα, εγω χεστηκα.

Απλα αλλοι θα προσβληθουν, και δεν υπαρχει λογος.
σωστος ο φιλος :hi:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Και για να τελειωνουμε επειδη πρωτη φορα ανταλλασω τοσες κουβεντες με πουστρακια και δεν γουσταρω σας κλανω. Οι διαχειριστες που θα μπορουσαν να λυσουν το προβλημα τρομπαρουν  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Τι λε ρε παιδι μου. :coffee: Εισαι προγραμματιστης φιλε για να τους κανεις εσυ σωστα, ομορφα, λειτουργικα και τζαμπα τετοια αλλαγη στο site ή θα βαλεις πλατη και λεφτα για να προσλαβουν καποιον? Και οοολα αυτα επειδη μερικες "κακες" λεξεις σε τιτλους θρεντ που πεφτει τυχαια το ματι σας σας προσβαλουν την αισθητικη και καλα. :jerking: Πεντε χρονων ειστε ρε ή σε μονιμη περιοδο? Αααχου τα τα κουτσουνια μου, δε μπορουν να βλεπουν τετοιες κακες λεξεις, κατι παθαινουν..  :effemine: Γελοιοτητες, μονο να εχουμε κατι να γελαμε ειναι αυτο το θρεντ... :cheesy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αν αυριο βγαλουν τεστ dna προγεννητικο που δειχνει αν το παιδι κουβαλαει το γονιδιο του πουστη, πιστευεις οτι υπαρχει μανα που δεν θα το κανει εκτρωση;

εγώ πάλι νομίζω, ότι αν βγάλουν τεστ dna προγεννητικο που δειχνει αν το παιδι κουβαλαει το γονιδιο του φασίστα, παίζει η μάνα του αντι
για απλή έκτρωση να πάει για αυτοκτονία.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μέγιστος αυνάνας ο Κος Μαϊμουνιώτης.

Αν δεν περάσει τις μη ελληνίδες λέξεις μέσω Τουρκίας, κάτι δεν του κάθεται καλά...

Όταν η πολιτική συναντά την ετυμολογία......

Δεν συμπαθώ τον Μπαμπινιώτη για πολλούς και διάφορους λόγους. Εδώ, δίνω μια λεξικογραφική παραπομπή από συγκεκριμένο τίτλο που έχει
εκδοθεί, και αναφέρομαι σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Την ορθογραφία (ή έστω την πρόταση σωστής ορθογραφίας) μιας λέξης με αφορμή
τα λάθη του συναδέλφου. Εσύ, επί του προκειμένου, αλλά και ο συνάδελφος Tsolias.Psolias που πετάχτηκε, έχετε κάποια άλλη, συγκεκριμένη
λεξικογραφική παραπομπή εκδιδομένου έργου να αντιτάξεται ή να αντιπροτείνεται που να διαφωτίζει την ορθογραφία της λέξης, από κάποιον
που δεν είναι μέγιστος αυνάνας; Μάθετε να μιλάτε επί του προκειμένου με επιχειρήματα.

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Ηπια καφε, εσυ ρουφα το αυγο σου. κρυφοπουστα εν ετη 2016  :idiot: :idiot:

τους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω ! δεν με ξερεις αλλα για την περιπτωση σου η επιστημη εχει αποφανθει ομοφοβικος σημαινει οτι εχει σοβαρο ψυχολογικο προβλημα λυστο πριν σε παρει απο κατω! εχουμε 1 μηνα στο 2016!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom