Από την μιά μεριά,... αν και είναι λίγο εκβιασμός πιστεύω ότι θα έπρεπε να ξέρουν ότι θα βαθμολογιθούνε για τις υπηρεσίες τους και να πάρουν την δουλειά τους στα σοβαρά εκτιμώντας τα χρήματα που παίρνουν γιατι κακά τα ψέματα τα 150 ευρώ που θέλει η κάθε μιά για μία ώρα εγώ δουλεύω 3 9ωρα για να τα βγάλω!!!....
Οι περισσοτερες κριτικες παντως που ανεβαινουνε τυπε καθημερινα στην 1η σελιδα μιλανε για ξεπετες και μετρια πραγματα.
Αν συμπεριλαβουμε και τις προμοτορικες ψευτικες κριτικες τοτε μολις το 10-15% περναει καλα....αν ο εκβιασμος και η απειλη επιανε θα επρεπε τα πραγματα να ειναι αντιστροφα. :S :S :S
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή ότι καλό θα είναι να ξέρουν για να μας υπολογίζουν λίγο καλύτερα και να εκτιμάνε τα ευρόπουλα μας λίγο περισότερο!... Δεν ξέρω για εσας πόσο κοστίζουν 150 ευρώ... για μένα είναι 3 9ωρα δουλειάς με ένα σωρό γκρήνια!...
Alex71 αν δεν το χρισιμοποιείς το νικ σου, να το χρισιμοποιούμε εμείς;;;.... Πρωτού πεις βιαστικά ΟΧΙ , σκέψου, σκέψου και λίγο την ευτυχία του άλλου!...
δωσε χειροπιαστα παραδειγματα αν εχεις αποδειξεις μην αναφερεσαι ετσι αοριστα, πες ο ταδε ειναι προμοτορας και πληρωνεται σε ειδος για να γραφει καλες κριτικες. να εχουμε το νου μας και εμεις οι υπολοιποι
Συνήθως και γω δεν δίνω nickname. Μονο σε όσες το είχαν ζητήσει στην πρώτη επικοινωνία εδω για να δώσουν τηλέφωνο ή αν βρεθώ πολλές φορές με μια κοπέλα που μοιραζόμαστε πιο πολλές πληροφορίες.
Από την μιά μεριά,... αν και είναι λίγο εκβιασμός πιστεύω ότι θα έπρεπε να ξέρουν ότι θα βαθμολογιθούνε για τις υπηρεσίες τους και να πάρουν την δουλειά τους στα σοβαρά εκτιμώντας τα χρήματα που παίρνουν γιατι κακά τα ψέματα τα 150 ευρώ που θέλει η κάθε μιά για μία ώρα εγώ δουλεύω 3 9ωρα για να τα βγάλω!!!....
δεν ξερω για λαδακη, αλλά αν πληρωνεται σε ειδος απο τις πουτανες για να γραφει καλες κριτικες τοτε μαγκια του. αν μπορουσαν ολοι σε πληροφορω θα το εκαναν