Καλά, 30% δεν θα έπαιρναν με την καμία αλλά ένα 20% το είχαν...
Με βάση ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ το λες βρε μαλάκα;
Καλά, 30% δεν θα έπαιρναν με την καμία αλλά ένα 20% το είχαν...
το μεγαλύτερο λάθος του ΚΚΕ που δεν κατέβηκε σ΄αυτές τις εκλογές..
Να έκανε τι;;;;;
Οι εθνικιστές είχαν 1.150.000 ψήφους.
Και 150.000 ψήφους να έπαιρνε
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 1936
δεν επρόκειτο να έχει κανένα όφελος πολιτικό.
Θα έβγαζε απλώς 30 βουλευτές (διπλάσιους από τους 15 του 1936).
Να έκανε τι;;;;;
δεν ξέρω πόση ήταν η αποχή, αλλά στην επαρχία τη ΚΚ είχε μεγάλη δύναμη, και οι 30 βουλευτές θα ήταν μια καλή βάση, αλλά...Να έκανε τι;;;;;
Με δεδομένο ότι ποτέ η αριστερά δεν είχε πάνω από 20 βουλευτές (ΕΔΑ)
σε όσες εκλογικές αναμετρήσεις συμμετείχε.
δεν ξέρω πόση ήταν η αποχή, αλλά στην επαρχία τη ΚΚ είχε μεγάλη δύναμη, και οι 30 βουλευτές θα ήταν μια καλή βάση, αλλά...
να ρωτησεις τη φιλεναδα σου ρε νουμερο! προ ολιγου ελαβε ενα κουβα σπερμα στα μουτρα! Εσυ μαλλον γουσταρεις πιο βαρβατιλα,μαλλον να σε μαστιγωνουν καθως σε χυνουν! αντε χασου βραδυατικα κι εσυ παλιο υστερω λοιπον!Πόσο πάει τελικά το ακάποτο;
Μας έσκασες καριολίτσα μου.
με απογοητευετε.γιατι κοψατε τον πληθυντικον ευγενικε μου νεε;να ρωτησεις τη φιλεναδα σου ρε νουμερο! προ ολιγου ελαβε ενα κουβα σπερμα στα μουτρα! Εσυ μαλλον γουσταρεις πιο βαρβατιλα,μαλλον να σε μαστιγωνουν καθως σε χυνουν! αντε χασου βραδυατικα κι εσυ παλιο υστερω λοιπον!
Μήπως, λέω μήπως, το 1958 η ΕΔΑ βγήκε αξιωματική αντιπολιτευση με 25% και 80 βουλευτές;
να ρωτησεις τη φιλεναδα σου ρε νουμερο! προ ολιγου ελαβε ενα κουβα σπερμα στα μουτρα! Εσυ μαλλον γουσταρεις πιο βαρβατιλα,μαλλον να σε μαστιγωνουν καθως σε χυνουν! αντε χασου βραδυατικα κι εσυ παλιο υστερω λοιπον!
Μήπως, λέω μήπως, το 1958 η ΕΔΑ βγήκε αξιωματική αντιπολιτευση με 25% και 80 βουλευτές;
Η αποχή εκτιμήθηκε γύρω στο 25%...
Είνα προφανές ότι ακόμη και αν θεωρήσουμε ότι αυτοί που απείχαν δεν είχαν άλλο λόγο (πχ ήταν άρρωστοι, ήταν μακρυά από το εκλογικό τμήμα, είχαν δουλειές, βαριοντουσαν, δεν τους εξέγραζε κανείς, είχαν πάει στην αμερική μετανάστες) το ποσοστό του κκε δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό της αποχής...
Εκτός αυτού μεταξύ 1936 και 1946 με δεδομένο ότι ο πληθυσμός δεν αυξήθηκε ιδιαίτερα, αν δεν μειώθηκε λόγω πολέμου, οι ψήφοι των εθνικών κομμάτων το 1946 είναι περίπου 100.000 λιγότεροι από το σύνολο των ψηφισάντων το 1936, όπου είχε κατέβει το ΚΚΕ με ποσοστό γύρω στο 6%...
Επομένως η δύναμη το κκε δεν θα μπορούσε να είχε πάνω από 200.000 ψήφους- δηλαδή γύρω στο 20%...
Δες τα λινκ του Λάκη...
Απορρίπτεις τα στοιχεία του Λιθοξόου και δέχεσαι τα ...στοιχεία του ...Λάκη.
Πόσο νούμερο είσαι τελικά;
Τα λινκ που έβαλα για τις διάφορες εκλογές ήταν από τη wikipedia
και στηρίζονταν σε αποσπάσματα βιβλίων διαφόρων ... "ακροδεξιών"
όπως ο ... ΒΟΥΡΝΑΣ !!!!!!!!
Σάλτα γαμή ...
παλι σε επιασαν μαλακα ως συνηθως ε;;Ηρέμησε πουλάκι μου.
Στον ίσιο μιλούσα όμως.
Εσύ μας είπες τα δικά σου.
παλι σε επιασαν μαλακα ως συνηθως ε;;