alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.269
- Πόντοι
- 8.006
Τι ειναι αυτα τύπε? Οπλα με πλαστικες σφαιρες ή τέιζερ?Ο γερμανικός τα επιτρέπει ο ελληνικός όχι ...
Τι ειναι αυτα τύπε? Οπλα με πλαστικες σφαιρες ή τέιζερ?Ο γερμανικός τα επιτρέπει ο ελληνικός όχι ...
Εγώ , σε αντίθεση με τα δικαστήρια , μετράω ημερολογιακούς ... όχι μήνες μαϊμού ...
Τι ειναι αυτα τύπε? Οπλα με πλαστικες σφαιρες ή τέιζερ?
Ποιό σύστημα κατά τη γνώμη σου καλύπτει το περί αίσθημα δικαίουΘα αμυνθω οπως προβλεπει ο νομος
Μην μπερδευεις την εννοια του "οπλου" με την εννοια της "αμυνας". Φυσικα μπορεις να αμυνθεις με οπλο, αρκει να μην υπερβεις τα ορια της αμυνας.Εξελιγμένης μορφής δακρυγόνα ... για οικιακή χρήση και προσωπική άμυνα ... ο γερμανικός νόμος τα επιτρέπει όπως και τα τειζερς ... ο ελληνικός όπως και ο αγγλικός τα εξισώνει με πυροβόλα όπλα μη δίνοντας καμία δυνατότητας αυτοάμυνας στον πολίτη ... καλό εεεε!!!
Εχω απαντησει σε ολα ηδη.Ποιό σύστημα κατά τη γνώμη σου καλύπτει το περί αίσθημα δικαίου
για τον σοδομισμό και το σιδέρωμα που υποτίθεται θα υποστείς
εαν η άμυνα σου είναι ανεπαρκής σαν της γιαγιάς ?
Σχεδόν όλοι λέμε ισόβια χωρίς άδειες και χαιδέματα στους σοδομιστές σου.
Εσύ τι λες ?
Επιθυμείς να αποφυλακιστούν σε 5-6 χρόνια,
επιθυμείς την κατοίκον έκτιση ποινής του ολλανδικού μοντέλου
ή συμφωνείς με την αυστηροποίηση των ποινών που προτείνουμε?
Ναι αλλά λόγω του υπερπληθυσμού στις φυλακές, δεν μπορούμε να φυλακίζουμε ανθρώπους που έχουν καταδικασθεί μονάχα με μερικούς μήνες φυλακή όμως τύπε.
Μην μπερδευεις την εννοια του "οπλου" με την εννοια της "αμυνας". Φυσικα μπορεις να αμυνθεις με οπλο, αρκει να μην υπερβεις τα ορια της αμυνας.
Όταν έρθουμε εμείς στα πράγματα θα παίξει εκρηκτικό κολάρο τύπε ... για τους πρόωρα αποφυλακισθέντες
Ε δεν νομιζω ρε τύπε. Μην τα παραλεμε.Επειδή αν και όχι νομικός είμαι λάτρης των όπλων ... ακόμα και αν έχεις νόμιμα στην κατοχή σου πχ καραμπίνα και την χρησιμοποιήσεις για να πυροβολήσεις στον αέρα για να αποτρέψεις επικείμενη εισβολή σπίτι σου τα ελληνικά δικαστήρια θα σε καταδικάσουν για παράνομη οπλοχρησία ... αφού υπερέβεις τα όρια κυνηγετικής χρήσης του όπλου ...
Μην μπερδευεις την εννοια του "οπλου" με την εννοια της "αμυνας". Φυσικα μπορεις να αμυνθεις με οπλο, αρκει να μην υπερβεις τα ορια της αμυνας.
Εχω απαντησει σε ολα ηδη.
Εγω εχω αδεια κατοχης οπλου και καραμπινα σπιτι αλλα δεν εχω αδεια κυνηγιου. Δε με ενδιαφερει το κυνηγι. Καμια φορα παω στην εξοχη και μπουμπουναω. Και ετσι να ναι για τις νομικες συνεπειες, εννοειται οτι η χρηση οπλου γινεται λελογισμενα και με συνεση. Κατα περισταση ομως, κατα τη κριση του καθενος. Αν αισθανθει οτι κινδυνευει κανεις, δε νομιζω να σκεφτει η να τον ενδιαφερει εκεινη την ωρα οι οποιες συνεπειες.Επειδή αν και όχι νομικός είμαι λάτρης των όπλων ... ακόμα και αν έχεις νόμιμα στην κατοχή σου πχ καραμπίνα και την χρησιμοποιήσεις για να πυροβολήσεις στον αέρα για να αποτρέψεις επικείμενη εισβολή σπίτι σου τα ελληνικά δικαστήρια θα σε καταδικάσουν για παράνομη οπλοχρησία ... αφού υπερέβεις τα όρια κυνηγετικής χρήσης του όπλου ...
Εγω εχω αδεια κατοχης οπλου και καραμπινα σπιτι αλλα δεν εχω αδεια κυνηγιου. Δε με ενδιαφερει το κυνηγι. Καμια φορα παω στην εξοχη και μπουμπουναω. Και ετσι να ναι για τις νομικες συνεπειες, εννοειται οτι η χρηση οπλου γινεται λελογισμενα και με συνεση. Κατα περισταση ομως, κατα τη κριση του καθενος. Αν αισθανθει οτι κινδυνευει κανεις, δε νομιζω να σκεφτει η να τον ενδιαφερει εκεινη την ωρα οι οποιες συνεπειες.
Εγω εχω αδεια κατοχης οπλου και καραμπινα σπιτι αλλα δεν εχω αδεια κυνηγιου. Δε με ενδιαφερει το κυνηγι. Καμια φορα παω στην εξοχη και μπουμπουναω. Και ετσι να ναι για τις νομικες συνεπειες, εννοειται οτι η χρηση οπλου γινεται λελογισμενα και με συνεση. Κατα περισταση ομως, κατα τη κριση του καθενος. Αν αισθανθει οτι κινδυνευει κανεις, δε νομιζω να σκεφτει η να τον ενδιαφερει εκεινη την ωρα οι οποιες συνεπειες.
Πολύ δίκιο έχεις. Οταν πριν χρόνια μας είχαν ανοίξει το σπίτι 15αύγουστο και κατά τη διάρκεια κατάθεσής μας στο Α.Τ ο αρμόδιος αξιωματικός είχε τονίσει πως 'ο ελληνικός νόμος προστατεύεει τον εισβολέα'...Τα υπόλοιπα, όπως το πυροτέχνημα του μαλάκα πρώην υπουργού, είναι για κατανάλωση των ιθαγενών που νομίζουν πως θα καταργηθεί ο νόμος επειδή συνεχίζεται το σφάξιμο από τους κάθε λογής κατσαπλιάδες (προφανώς Αλβανοί είστε πρώτοι σε αυτό, κατακάθια του ελέους)Επειδή αν και όχι νομικός είμαι λάτρης των όπλων ... ακόμα και αν έχεις νόμιμα στην κατοχή σου πχ καραμπίνα και την χρησιμοποιήσεις για να πυροβολήσεις στον αέρα για να αποτρέψεις επικείμενη εισβολή σπίτι σου τα ελληνικά δικαστήρια θα σε καταδικάσουν για παράνομη οπλοχρησία ... αφού υπερέβεις τα όρια κυνηγετικής χρήσης του όπλου ...
Εαν μπουκάρουν σπίτι σου ρίχτους αλύπητα ,πάρε φυσίγγια για αγριογούρουνα..
Καμιά επίπτωση δεν θα έχεις, οι μπουκαδόροι προφανώς θα έφεραν και κουζινομάχαιρα
σαν κι αυτά που όλοι μας έχουμε στη κουζίνα...
Υπερβαση Ορίων άμυνας και στην μπουζου ... εκτός αν το σκηνοθετήσεις πολύ καλά και ασφάλεια/σήμανση στην χαρίσουν ... όποτε θα την βγάλεις με κάτι μήνες εξαγοράσιμους ...
Δεν υπάρχει ποινή ,εντός οικίας.
Εαν μάλιστα έχεις και προστατευόμενα μέλη
αθωώνεσαι μαρς.
Για την αδήλωτη καραμπίνα ότι λίγα φας.
Στην μπουζου λεμεεε ... Ελλάς η χωρα του παραλόγου ... Εδώ ρε πάνε μπάτσοι στην μπουζου αν πυροβολησουν πριν τους πυροβολήσει ο ένοπλος εγκληματίας ... κάτι τέτοια βλέπω και θυμάμαι την φάση που με είχαν σταματήσει για έλεγχο στην Αμερικα με τα συγγενολογια στο αμάξι και μας σημάδευανε 2 μπατσοι με καραμπίνες και ένας με πιστόλι κατά την διάρκεια τυπικού ελέγχου ...