Νέα

«Βόμβα» Παρασκευόπουλου: Να καταργηθεί ο νόμος μου για τις αποφυλακίσεις!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giatioxi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εγώ , σε αντίθεση με τα δικαστήρια , μετράω ημερολογιακούς ... όχι μήνες μαϊμού ...

Ναι αλλά λόγω του υπερπληθυσμού στις φυλακές, δεν μπορούμε να  φυλακίζουμε ανθρώπους που έχουν καταδικασθεί μονάχα με μερικούς μήνες φυλακή όμως τύπε.  :grin:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τι ειναι αυτα τύπε? Οπλα με πλαστικες σφαιρες ή τέιζερ?

Εξελιγμένης μορφής δακρυγόνα ... για οικιακή χρήση και προσωπική άμυνα ... ο γερμανικός νόμος τα επιτρέπει όπως και τα τειζερς ... ο ελληνικός όπως και ο αγγλικός  τα εξισώνει με πυροβόλα όπλα μη δίνοντας καμία δυνατότητας αυτοάμυνας στον πολίτη ... καλό εεεε!!!

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Θα αμυνθω οπως προβλεπει ο νομος
Ποιό σύστημα κατά τη γνώμη σου καλύπτει το περί αίσθημα δικαίου
για τον σοδομισμό και το σιδέρωμα που υποτίθεται θα υποστείς
εαν η άμυνα σου είναι ανεπαρκής σαν της γιαγιάς ?
Σχεδόν όλοι λέμε ισόβια χωρίς άδειες και χαιδέματα στους σοδομιστές σου.
Εσύ τι λες ?
Επιθυμείς να αποφυλακιστούν σε 5-6 χρόνια,
επιθυμείς την κατοίκον έκτιση ποινής του ολλανδικού μοντέλου
ή συμφωνείς με την αυστηροποίηση των ποινών που προτείνουμε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Εξελιγμένης μορφής δακρυγόνα ... για οικιακή χρήση και προσωπική άμυνα ... ο γερμανικός νόμος τα επιτρέπει όπως και τα τειζερς ... ο ελληνικός όπως και ο αγγλικός  τα εξισώνει με πυροβόλα όπλα μη δίνοντας καμία δυνατότητας αυτοάμυνας στον πολίτη ... καλό εεεε!!!
Μην μπερδευεις την εννοια του "οπλου" με την εννοια της "αμυνας". Φυσικα μπορεις να αμυνθεις με οπλο, αρκει να μην υπερβεις τα ορια της αμυνας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Ποιό σύστημα κατά τη γνώμη σου καλύπτει το περί αίσθημα δικαίου
για τον σοδομισμό και το σιδέρωμα που υποτίθεται θα υποστείς
εαν η άμυνα σου είναι ανεπαρκής σαν της γιαγιάς ?
Σχεδόν όλοι λέμε ισόβια χωρίς άδειες και χαιδέματα στους σοδομιστές σου.
Εσύ τι λες ?
Επιθυμείς να αποφυλακιστούν σε 5-6 χρόνια,
επιθυμείς την κατοίκον έκτιση ποινής του ολλανδικού μοντέλου
ή συμφωνείς με την αυστηροποίηση των ποινών που προτείνουμε?
Εχω απαντησει σε ολα ηδη.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ναι αλλά λόγω του υπερπληθυσμού στις φυλακές, δεν μπορούμε να  φυλακίζουμε ανθρώπους που έχουν καταδικασθεί μονάχα με μερικούς μήνες φυλακή όμως τύπε.  :grin:

Όταν έρθουμε εμείς στα πράγματα θα παίξει εκρηκτικό κολάρο τύπε ... για τους πρόωρα αποφυλακισθέντες

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Μην μπερδευεις την εννοια του "οπλου" με την εννοια της "αμυνας". Φυσικα μπορεις να αμυνθεις με οπλο, αρκει να μην υπερβεις τα ορια της αμυνας.

Επειδή αν και όχι νομικός είμαι λάτρης των όπλων ... ακόμα και αν έχεις νόμιμα στην κατοχή σου πχ καραμπίνα και την χρησιμοποιήσεις για να πυροβολήσεις στον αέρα για να αποτρέψεις επικείμενη εισβολή σπίτι σου τα ελληνικά δικαστήρια θα σε καταδικάσουν για παράνομη οπλοχρησία ... αφού υπερέβεις τα όρια κυνηγετικής  χρήσης του όπλου ...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Όταν έρθουμε εμείς στα πράγματα θα παίξει εκρηκτικό κολάρο τύπε ... για τους πρόωρα αποφυλακισθέντες

Προώρα ως προς τι; Όλα νόμιμα και όμορφα δεν γίνονται τώρα; Το σύστημα μας λειτουργεί ως πρέπει. Όχι στις ακρότητες!  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Επειδή αν και όχι νομικός είμαι λάτρης των όπλων ... ακόμα και αν έχεις νόμιμα στην κατοχή σου πχ καραμπίνα και την χρησιμοποιήσεις για να πυροβολήσεις στον αέρα για να αποτρέψεις επικείμενη εισβολή σπίτι σου τα ελληνικά δικαστήρια θα σε καταδικάσουν για παράνομη οπλοχρησία ... αφού υπερέβεις τα όρια κυνηγετικής  χρήσης του όπλου ...
Ε δεν νομιζω ρε τύπε. Μην τα παραλεμε.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

πως θα αμυνθεις ρε μαστορα ;

με λουκουμοσκονη;

μην μας διαολιζεις βραδυατικα

..μω τους νομους σας

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Εχω απαντησει σε ολα ηδη.

Τι έχεις απαντήσει ?
ολλανδικό μοντέλο κατοίκον κράτησης μας πόσταρες,
όταν βέβαια το έγκλημα δεν αφορά εσένα.
Επίτηδες λοιπόν σε έφερα εικονικά στη θέση του θύματος
που σοδομίζεται ,σιδερώνεται απο κακοποιούς
για να αντιληφθείς αυτό που όλοι οι υπόλοιποι σου λέμε
σε τόσες σελίδες.
Ότι δηλαδή το περί δικαίου αίσθημα αλλά και η απλή λογική
επιτάσσει πραγματικά ισόβια σε ειδεχθείς εγκληματίες.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Επειδή αν και όχι νομικός είμαι λάτρης των όπλων ... ακόμα και αν έχεις νόμιμα στην κατοχή σου πχ καραμπίνα και την χρησιμοποιήσεις για να πυροβολήσεις στον αέρα για να αποτρέψεις επικείμενη εισβολή σπίτι σου τα ελληνικά δικαστήρια θα σε καταδικάσουν για παράνομη οπλοχρησία ... αφού υπερέβεις τα όρια κυνηγετικής  χρήσης του όπλου ...
Εγω εχω αδεια κατοχης οπλου και καραμπινα σπιτι αλλα δεν εχω αδεια κυνηγιου. Δε με ενδιαφερει το κυνηγι. Καμια φορα παω στην εξοχη και μπουμπουναω. Και ετσι να ναι για τις νομικες συνεπειες, εννοειται οτι η χρηση οπλου γινεται λελογισμενα και με συνεση. Κατα περισταση ομως, κατα τη κριση του καθενος. Αν αισθανθει οτι κινδυνευει κανεις, δε νομιζω να σκεφτει η να τον ενδιαφερει εκεινη την ωρα οι οποιες συνεπειες.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Εγω εχω αδεια κατοχης οπλου και καραμπινα σπιτι αλλα δεν εχω αδεια κυνηγιου. Δε με ενδιαφερει το κυνηγι. Καμια φορα παω στην εξοχη και μπουμπουναω. Και ετσι να ναι για τις νομικες συνεπειες, εννοειται οτι η χρηση οπλου γινεται λελογισμενα και με συνεση. Κατα περισταση ομως, κατα τη κριση του καθενος. Αν αισθανθει οτι κινδυνευει κανεις, δε νομιζω να σκεφτει η να τον ενδιαφερει εκεινη την ωρα οι οποιες συνεπειες.

Εαν μπουκάρουν σπίτι σου ρίχτους αλύπητα ,πάρε φυσίγγια για αγριογούρουνα..
Καμιά επίπτωση δεν θα έχεις, οι μπουκαδόροι προφανώς θα έφεραν και κουζινομάχαιρα
σαν κι αυτά που όλοι μας έχουμε στη κουζίνα...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Η άδεια οπλοκατοχής καθαυτή δεν σου δίνει κανένα άλλο δικαίωμα πλην της κατοχής του όπλου. Για οποιαδήποτε άλλη νομιμη χρήση χρειάζεσαι είτε άδεια κυνηγιού είτε σκοπευτικο δελτίο. Αν πχ σε συλλάβει μπάτσος να κανείς σκοποβολή σε κουτάκια με νόμιμα αγορασμένη καραμπίνα σε νταμάρι πας μέσα με αυτόφωρη διαδικασία για παράνομη οπλοχρησία ...

Ακόμα και αν έχεις σκοπευτική η κυνηγετική άδεια η απλή μεταφορά του όπλου σου εκτός ασφαλισμένου χώρου σε κατεύθυνση άλλη εκτός οπλουργείου, κυνηγότοπου ή σκοπευτηρίου είναι παράνομη πράξη .

Παράλογο μεν αλλά έτσι ορίζει ο νόμος στην Ελλάδα ...

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Επειδή αν και όχι νομικός είμαι λάτρης των όπλων ... ακόμα και αν έχεις νόμιμα στην κατοχή σου πχ καραμπίνα και την χρησιμοποιήσεις για να πυροβολήσεις στον αέρα για να αποτρέψεις επικείμενη εισβολή σπίτι σου τα ελληνικά δικαστήρια θα σε καταδικάσουν για παράνομη οπλοχρησία ... αφού υπερέβεις τα όρια κυνηγετικής  χρήσης του όπλου ...
Πολύ δίκιο έχεις. Οταν πριν χρόνια μας είχαν ανοίξει το σπίτι 15αύγουστο και κατά τη διάρκεια κατάθεσής μας στο Α.Τ ο αρμόδιος αξιωματικός είχε τονίσει πως 'ο ελληνικός νόμος προστατεύεει τον εισβολέα'...Τα υπόλοιπα, όπως το πυροτέχνημα του μαλάκα πρώην υπουργού, είναι για κατανάλωση των ιθαγενών που νομίζουν πως θα καταργηθεί ο νόμος επειδή συνεχίζεται το σφάξιμο από τους κάθε λογής κατσαπλιάδες (προφανώς Αλβανοί είστε πρώτοι σε αυτό, κατακάθια του ελέους)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εαν μπουκάρουν σπίτι σου ρίχτους αλύπητα ,πάρε φυσίγγια για αγριογούρουνα..
Καμιά επίπτωση δεν θα έχεις, οι μπουκαδόροι προφανώς θα έφεραν και κουζινομάχαιρα
σαν κι αυτά που όλοι μας έχουμε στη κουζίνα...

Υπερβαση Ορίων άμυνας και στην μπουζου ... εκτός αν το σκηνοθετήσεις πολύ καλά και ασφάλεια/σήμανση στην χαρίσουν ... όποτε θα την βγάλεις με κάτι μήνες εξαγοράσιμους ...

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Υπερβαση Ορίων άμυνας και στην μπουζου ... εκτός αν το σκηνοθετήσεις πολύ καλά και ασφάλεια/σήμανση στην χαρίσουν ... όποτε θα την βγάλεις με κάτι μήνες εξαγοράσιμους ...

Δεν υπάρχει ποινή ,εντός οικίας.
Εαν μάλιστα έχεις και προστατευόμενα μέλη
αθωώνεσαι  μαρς.
Για την αδήλωτη καραμπίνα ότι λίγα φας.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δεν υπάρχει ποινή ,εντός οικίας.
Εαν μάλιστα έχεις και προστατευόμενα μέλη
αθωώνεσαι  μαρς.
Για την αδήλωτη καραμπίνα ότι λίγα φας.

Στην μπουζου λεμεεε ... Ελλάς η χωρα του παραλόγου ... Εδώ ρε πάνε μπάτσοι στην μπουζου αν πυροβολησουν πριν τους πυροβολήσει ο ένοπλος εγκληματίας ... κάτι τέτοια βλέπω και θυμάμαι την φάση που με είχαν σταματήσει για έλεγχο στην Αμερικα με τα συγγενολογια στο αμάξι και μας σημάδευανε 2 μπατσοι με καραμπίνες και ένας με πιστόλι κατά την διάρκεια τυπικού ελέγχου ...

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Στην μπουζου λεμεεε ... Ελλάς η χωρα του παραλόγου ... Εδώ ρε πάνε μπάτσοι στην μπουζου αν πυροβολησουν πριν τους πυροβολήσει ο ένοπλος εγκληματίας ... κάτι τέτοια βλέπω και θυμάμαι την φάση που με είχαν σταματήσει για έλεγχο στην Αμερικα με τα συγγενολογια στο αμάξι και μας σημάδευανε 2 μπατσοι με καραμπίνες και ένας με πιστόλι κατά την διάρκεια τυπικού ελέγχου ...

Με τους ένστολους αλλάζουν τα κόζια
υπεισέρχονται πολιτικά κριτήρια στο ελλάντα.
Έχω απόφαση αθωωτική δική μου με αλγερινό μπουκαδόρο
νοσηλεύτηκε 5 μήνες στο νοσοκομείο Κορυδαλλού,
πολλαπλά κατάγματα, πατερίτσες στο εδώλιο έφαγε και τη καμπάνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom