Νέα

Να καταφύγω σε μπουρδέλο για την πρώτη φορά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cradle
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cradle

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτάω σε δημόσιο forum αλλά δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Είμαι ανάμεσα σε δυο ενδεχόμενα. Είμαι φοιτητής, 18 χρονών αρκετά μαλάκας. Δεν αντέχω όμως άλλο με την αυτοϊκανοποίηση. Αν θελήσω να πάω με κάποια φοιτήτρια θα χρειαστώ χρόνο για την ψήσω και 2ον δεν έχει και τόσες πολλές ωραίες στην σχολή μου (ατυχία και εδώ ρε γαμώτο). Αλλά χρόνο δεν διαθέτω διότι ανάρρωσα πλήρως πλέον από την περιτομή που είχα κάνει για λόγους υγείας και χρειάζομαι ένα θηλυκό, έχω βαρεθεί πια με το χέρι μου.  :headbang: Να δαπανήσω λοιπόν χρόνο για να ψήσω κάποια (και αν αφού μιλάμε για ελλεεινιδες) η να τελειώνω και να πάω σε ένα μπουρδέλο; Φοβάμαι βέβαια ότι στο μέλλον θα το μετανιώνω που πήγα σε μπουρδέλο για πρώτη φορά και δεν είχα το "girlfriend experience" που είχαν άλλοι. Με έχει φάει η μαλακία το ξέρω.  :(

Μακάρι να έμενα σε άλλη χώρα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτάω σε δημόσιο forum αλλά δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Είμαι ανάμεσα σε δυο ενδεχόμενα. Είμαι φοιτητής, 18 χρονών αρκετά μαλάκας. Δεν αντέχω όμως άλλο με την αυτοϊκανοποίηση. Αν θελήσω να πάω με κάποια φοιτήτρια θα χρειαστώ χρόνο για την ψήσω και 2ον δεν έχει και τόσες πολλές ωραίες στην σχολή μου (ατυχία και εδώ ρε γαμώτο). Αλλά χρόνο δεν διαθέτω διότι ανάρρωσα πλήρως πλέον από την περιτομή που είχα κάνει για λόγους υγείας και χρειάζομαι ένα θηλυκό, έχω βαρεθεί πια με το χέρι μου.  :headbang: Να δαπανήσω λοιπόν χρόνο για να ψήσω κάποια (και αν αφού μιλάμε για ελλεεινιδες) η να τελειώνω και να πάω σε ένα μπουρδέλο; Φοβάμαι βέβαια ότι στο μέλλον θα το μετανιώνω που πήγα σε μπουρδέλο για πρώτη φορά και δεν είχα το "girlfriend experience" που είχαν άλλοι. Με έχει φάει η μαλακία το ξέρω.  :(

Να πάρεις γυναίκα σπίτι...με την ησυχία σου..βέβαια θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω..αλλά είναι το καλύτερο..!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Για ποσο παραπανω μιλαμε;  :-
Ανάλογα τι ζητάς..και πόσο χρόνο θα την απασχολήσεις..
Βασικά εγώ δεν γνωρίζω τιμές..δεν είμαι του σπορ..
Να σου πει κάποιος από εδώ..που το έχει κάνει σαν εμπειρία να σε κατατοπίσει..
Αυτό που έχω να σου πω εγώ σαν συμβουλή..όταν το κάνεις...με την οποιαδήποτε..
μη σε παρασύρει η κάβλα και μην δίνεις εμπιστοσύνη σε τίποτα..
Σκουφάκι ΠΑΝΤΑ....

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
εγω θα σου προτεινω να μην πασ στα τυφλα αλλα να σε κατατοπησει καποιοσ.Αν μενεισ Αθηνα αν θσ φτηνα με 20 ευρω πηγαινε ντενισα αν θεσ κατι αλλο στα 50 ευρω η σε στουντιο η ποιο τοπ ειναι η παολα ,η αν θεσ να σε παω σε ενα παρανομο στουντιο ΄καλη επιλογη,και τελοσ αν εχεισ καμια πληροφορια για καμια ανεξαρτητη, οχι απο γραφεια.Εγω στην θεση σου θα πηγαινα στην παολα ποα θα σε κανει α νοιωσεισ οτι πασ με την γκομενα σου.......

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
80 ευρώ το λιγότερο θα σου στοιχίσει ενα call girl.

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
μην κανεισ την ιδια μαλακια που ειχα κανει και εγω την πρωτη φορα ,που πηγα στα τυφλα και ηταν ξενερωτη.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Α μπράβο ρε παιδιά..βοηθείστε κι εσείς την κατάσταση..
Και μόλις πάρει "φόρα"...ποιός τον πιάνειειειει....χαχαχαχαχ...!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Βρε συ povel..τα εικονίδια που έβαλες με την φορά που πάνε..σαν να λες..
    ..."κατσίκα στον κατήφορο"...χαχαχαχαχαχαχ...
Εμείς στον ανήφορο θέλουμεεεεεεεεεεεεεεε...χαχαχαχαχαχ....!!!!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Βρε συ povel..τα εικονίδια που έβαλες με την φορά που πάνε..σαν να λες..
     ..."κατσίκα στον κατήφορο"...χαχαχαχαχαχαχ...
Εμείς στον ανήφορο θέλουμεεεεεεεεεεεεεεε...χαχαχαχαχαχ....!!!!

Εχεις δικιο κατερινακι....... :cheesy:

Γυρισε την οθονη για την σωστη κατευθυνση... ;) ;) :grin:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606

Είπαμε ρε φίλε σιγά μη πας και σε άλλη χώρα για να γαμήσεις. Για call girl στο σπίτι δε το προτείνω γιατί μπορεί να σου βγει πολύ μούφα. Άλλα σου λένε στο τηλέφωνο και άλλα εμφανίζονται μπροστά σου συνήθως. Αν θες ψιλοάνεση χρόνου τράβα σε ένα καλό στούντιο σε ώρες που δεν έχει κόσμο πάρε ένα σπέσιαλ προγραμματάκι και όλα οκ. Ούτε σε μπουρδέλο προτείνω γιατί μιλάς για gfe ενώ στο μπουρδέλο 10 max λεπτά θα μείνεις. Πάντως εγώ την πρώτη μου φορά σε μπουρδέλο πήγα και είχα περάσει μια χαρά (πριν 16 χρόνια) ακόμα θυμάμαι το ρωσίδι που με ξεπαρθένιασε  

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
αιλα σε μαινα............

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εχεις δικιο κατερινακι....... :cheesy:

Γυρισε την οθονη για την σωστη κατευθυνση... ;) ;) :grin:
Την γύρισα ανάποδα...μπούχαχαχαχαχαχαχαχαχχ...!!!!
Ένεκα και ξανθιά...Ξανά-μανά...μπούχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
ρε παιδιά παρατηρώ ότι όλοι ειναι απογοητευμένοι με τις Ελληνίδες φοιτήτριες. τελικά τα ίδια σκατά μια ζωή και εγώ όταν ήμουν φοιτητής πολύ ξενέρωτες ήταν και έψαχναν μεγάλους.
τώρα που μεγάλωσα δεν με κοιτάνε γιατι ψάχνουν ματσό με αμαξάκι.
τελικά σε αυτή την πουτάνα την ζωή είναι να μην είσαι καντέμης.
άμα είσαι καντέμης την γάμησες
ότι και να κάνεις κάρβουνο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Είμαι φοιτητής, 18 χρονών αρκετά μαλάκας.

Τι εννοείς;Μεταφορικά ή κυριολεκτικά;

Αν θελήσω να πάω με κάποια φοιτήτρια θα χρειαστώ χρόνο για την ψήσω και 2ον δεν έχει και τόσες πολλές ωραίες στην σχολή μου
Γιατί να την πέσεις αναγκαστικά σε κάποια απο τη σχολή σου;

Φοβάμαι βέβαια ότι στο μέλλον θα το μετανιώνω που πήγα σε μπουρδέλο για πρώτη φορά και δεν είχα το "girlfriend experience" που είχαν άλλοι.

Να σαι σίγουρος ότι πάαρα πολύ άντρες είχαν την πρώτη σεξουαλικη τους εμπειρία με ιερόδουλη(σε οποιοδήποτε πόστο)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ρε παιδιά παρατηρώ ότι όλοι ειναι απογοητευμένοι με τις Ελληνίδες φοιτήτριες. τελικά τα ίδια σκατά μια ζωή και εγώ όταν ήμουν φοιτητής πολύ ξενέρωτες ήταν και έψαχναν μεγάλους.
τώρα που μεγάλωσα δεν με κοιτάνε γιατι ψάχνουν ματσό με αμαξάκι.
τελικά σε αυτή την πουτάνα την ζωή είναι να μην είσαι καντέμης.
άμα είσαι καντέμης την γάμησες
ότι και να κάνεις κάρβουνο.
Καβλίλα μουουουουουουουουουουουουου...

Ρε συ...ποιά είναι η πουτάνα η Ζωή.. :think:..Μεταξουργείο δουλεύει??????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1

Stories