GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.518
- Πόντοι
- 506
δεν πήγε καλά...έλα ρε αδερφέ, μίλα τοση ώρα !
και ψαχνω να βρω ποιοι ειναι η ψηφοφοροι του ΕΠΑΜ στα μπου !
δεν πήγε καλά...έλα ρε αδερφέ, μίλα τοση ώρα !
Ελια.τι να ψήφιζα; συριζα;
Kαλα νταξ.
Να λες ηλιθιο καποιον που θελουμε ολοι μαζι δυο ζωες να φτασουμε στο δαχτυλακι της γνωσης και της σκεψης του, παει πολυ...
Και εκθετει φυσικα εσενα που το λες.
δεν πήγε καλά...
το φθινόπωρο, θα κατέβω στο χωριο να μαζέψω...
ποιος πυρήνας είσαι;...τον πούλο πήραμε πάλι !
Θα τον σκάσουν τον καραφλα από τη στεναχώρια του !
αλλά δε βαριέσαι, δεν το βαζουμε κατω !
Αντε ρε, και για χαρη του γκομενέτου εριξες τον πυροβολημενο?
ποιος πυρήνας είσαι;
Νύχτα!!
έλα ρε αδερφέ, μίλα τοση ώρα !
...τον πούλο πήραμε πάλι !
Θα τον σκάσουν τον καραφλα από τη στεναχώρια του !
αλλά δε βαριέσαι, δεν το βαζουμε κατω !
Γιατι να το κανουν αυτο?
Ναι αλλά δεν καταλαβαινεις οτι για να βγαλει λεφτα ο ιδιωτικος τομεας, πρεπει να ξοδευει ο δημοσιος. Και αν το κρατος τα δινει στα ιδρυματα με τα παιδακια, ο εργαζομενος στον ιδιωτικο τομεα θα παρει τ αρχιδια μου.
Και δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση του στυλ "ο ιδιωτικος τομεας πληρωνει τους δημοσιους και οχι το αντιθετο", γιατι τοσα χρονια που το δημοσιο ειχε καλους μισθους, ουτε την ανεργια ειδα να ανεβαινει ουτε τα μαγαζια να κλεινουν. Τωρα που δεν εχει καλους μισθους το δημοσιο, τωρα βαρανε μυγες τα μαγαζια. Και δεν το συζητω καν γιατι ειναι πραγματικοτητα μπροστα στα ματια μου.
Οταν παρουν παλι αυξησεις οι δημοσιοι, τοτε θα δεις ως δια μαγειας τον ιδιωτικο τομεα να ανεβαινει παλι.
Αν θελεις μισθους στο δημοσιο των 900-1000 ευρω, θα εχεις μισθους 500 στον ιδιωτικο.
Και τα μισα μαγαζια κλειστα.
Αν εχεις ομως μισθους 2.000 ευρω στο δημοσιο, θα εχεις 800-900 στον ιδιωτικο και ολα τα μαγαζια ανοικτα.
Δεν πεφτει αλλιως χρημα στην αγορα.
Ή με δημοσιες επενδυσεις ή με τους μισθούς των ΔΥ. Α, και με δανεια, αλλά πρεπει να αποπληρωνονται καπως.
Εκτος αν περιμενεις απο τον τουρισμο ή τις εξωτερικες επενδυσεις. Ε δεν γινεται μονο με αυτο.
Συμπερασματικα, παψτε να δαιμονοποιειτε του ΔΥ και τους υψηλους μισθους τους.
ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ να παιρνουν ψηλους μισθους.
Εγω τουλαχιστον το παρακαλαω, γιατι ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Κατανοητο?
Οχι, επιμενω.
Ειναι αλλιως να πληρωνει φορους ο ιδιωτικος τομεας και να του ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ μεσω των αγορων απο τους δημοσιους υπαλληλους και άλλο να πληρωνει φορους και να μην του επιστρεφει τιποτα.
Οποιος αρνειται οτι ο ιδιωτικος τομεας κλαταρισε επειδη περικοπηκαν οι μισθοι των δημοσιων υπαλληλων,απλα εθελοτυφλει.
Τύπε καί εγώ σάς ψήφησα άν καί δέν σάς ξέρω καθόλου οργανωτικά ή ατομικά αλλά τιμής ένεκεν γιατί δέν γουστάρω κανονικά κόμματα δήθεν ιδεολογικά, κλασσικής ναφθαλινο-κατάταξης (σκέτη εξουσιοφρένεια καί προβατισμός), καί επειδή λέτε τά πιό ανατρεπτικά στά πατριωτικά, στά ανθρωπιστικά, καί στά οικονομικά (ή απλή λογική είναι ανατροπή). Δέν πειράζει, καλή προσπάθεια ξανά.![]()
Κατσε ρε τύπε, ειλικρινα δεν τους καταλαβαινω μερικους.
Εγω ελευθερος επαγγελματιας ειμαι. Δεν με συμφερει να παιρνει καλα λεφτα ο ΔΥ για να μπορει να με πληρωσει, ενω τωρα αγκομαχαει?
Δεν με συμφερει να πληρωνεται καλα ωστε να πληρωνομαι κι εγω?
Λεει ο αλλος "ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και ειμαι κατα του να παιρνουν πολλα οι ΔΥ".
Μαλακιες, απαντω εγω.