Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Kαλα νταξ.
Να λες ηλιθιο καποιον που θελουμε ολοι μαζι δυο ζωες να φτασουμε στο δαχτυλακι της γνωσης και της σκεψης του, παει πολυ...
Και εκθετει φυσικα εσενα που το λες.

αναφερεσαι στον γκεμπελισκο που ελεγε ότι με το PSI διαγραψαμε 100 δις στους τραπεζιτες και τα ταμεια μας και βγηκαμε κερδισμενοι,

ενω στην πραγματικοτητα γυρίσαμε 125 δις στους τραπεζιτες μόνο, ενω τα ταμεια και ΝΠΔΔ πήραν τ' αρχιδια του Μπένι

και ...βγηκαμε κερδισμένοι ;;;;; !!!!!    :uglystupid:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.462
Πόντοι
786
έλα ρε αδερφέ, μίλα τοση ώρα !

και ψαχνω να βρω ποιοι ειναι η ψηφοφοροι του ΕΠΑΜ στα μπου !

...τον πούλο πήραμε πάλι !

Θα τον σκάσουν τον καραφλα από τη στεναχώρια του !

αλλά δε βαριέσαι, δεν το βαζουμε κατω !

Τύπε καί εγώ σάς ψήφησα άν καί δέν σάς ξέρω καθόλου οργανωτικά ή ατομικά αλλά τιμής ένεκεν γιατί δέν γουστάρω κανονικά κόμματα δήθεν ιδεολογικά, κλασσικής ναφθαλινο-κατάταξης (σκέτη εξουσιοφρένεια καί προβατισμός), καί επειδή λέτε τά πιό ανατρεπτικά στά πατριωτικά, στά ανθρωπιστικά, καί στά οικονομικά (ή απλή λογική είναι ανατροπή). Δέν πειράζει, καλή προσπάθεια ξανά. :rockon:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ναι αλλά δεν καταλαβαινεις οτι για να βγαλει λεφτα ο ιδιωτικος τομεας, πρεπει να ξοδευει ο δημοσιος. Και αν το κρατος τα δινει στα ιδρυματα με τα παιδακια, ο εργαζομενος στον ιδιωτικο τομεα θα παρει τ αρχιδια μου.
Και δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση του στυλ "ο ιδιωτικος τομεας πληρωνει τους δημοσιους και οχι το αντιθετο", γιατι τοσα χρονια που το δημοσιο ειχε καλους μισθους, ουτε την ανεργια ειδα να ανεβαινει ουτε τα μαγαζια να κλεινουν. Τωρα που δεν εχει καλους μισθους το δημοσιο, τωρα βαρανε μυγες τα μαγαζια. Και δεν το συζητω καν γιατι ειναι πραγματικοτητα μπροστα στα ματια μου.
Οταν παρουν παλι αυξησεις οι δημοσιοι, τοτε θα δεις ως δια μαγειας τον ιδιωτικο τομεα να ανεβαινει παλι.

τι λες παλι βρε βλακαμα? ηλιθιε καθυστερημενε?  :headbang:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Αν θελεις μισθους στο δημοσιο των 900-1000 ευρω, θα εχεις μισθους 500 στον ιδιωτικο.
Και τα μισα μαγαζια κλειστα.
Αν εχεις ομως μισθους 2.000 ευρω στο δημοσιο, θα εχεις 800-900 στον ιδιωτικο και ολα τα μαγαζια ανοικτα.
Δεν πεφτει αλλιως χρημα στην αγορα.
Ή με δημοσιες επενδυσεις ή με τους μισθούς των ΔΥ. Α, και με δανεια, αλλά πρεπει να αποπληρωνονται καπως.
Εκτος αν περιμενεις απο τον τουρισμο ή τις εξωτερικες επενδυσεις. Ε δεν γινεται μονο με αυτο.
Συμπερασματικα, παψτε να δαιμονοποιειτε του ΔΥ και τους υψηλους μισθους τους.
ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ να παιρνουν ψηλους μισθους.
Εγω τουλαχιστον το παρακαλαω, γιατι ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Κατανοητο?

Πως βγαζει ο αχρηστος εγκεφαλος σου αυτα τα συμπερασματα πρεπει να γινει αντικειμενο μελετης  :uglystupid:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Οχι, επιμενω.
Ειναι αλλιως να πληρωνει φορους ο ιδιωτικος τομεας και να του ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ μεσω των αγορων απο τους δημοσιους υπαλληλους και άλλο να πληρωνει φορους και να μην του επιστρεφει τιποτα.
Οποιος αρνειται οτι ο ιδιωτικος τομεας κλαταρισε επειδη περικοπηκαν οι μισθοι των δημοσιων υπαλληλων,απλα εθελοτυφλει.

για αυτο ακριβως πληρωνει φορους ρε ηλιθιε. Για να πληρωνει τους δημοσιους υπαλληλους. Διαφορετικα η φορολογια θαηταν πολυ λιγοτερη αφου και οι αναγκες του κρατους θα ηταν πολυ λιγοτερες.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Τύπε καί εγώ σάς ψήφησα άν καί δέν σάς ξέρω καθόλου οργανωτικά ή ατομικά αλλά τιμής ένεκεν γιατί δέν γουστάρω κανονικά κόμματα δήθεν ιδεολογικά, κλασσικής ναφθαλινο-κατάταξης (σκέτη εξουσιοφρένεια καί προβατισμός), καί επειδή λέτε τά πιό ανατρεπτικά στά πατριωτικά, στά ανθρωπιστικά, καί στά οικονομικά (ή απλή λογική είναι ανατροπή). Δέν πειράζει, καλή προσπάθεια ξανά. :rockon:

Να' σαι καλά τύπε !

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για μας είναι να αποδεσμευτούμε από αυτό το πέπλο της παρανοιας που πάνε να μας επιβάλουν με το ζόρι :

ότι και καλά μου δεν ξερουμε, δε μπορούμε, θα πεινάσουμε, μετεωριτες, καταστροφη, συντέλεια κόσμου εκτός ευρώ !

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ !

ο βασιλιάς είναι γυμνός !

Η Ελλάδα καταστράφηκε με το ευρώ, ακριβώς επειδή έχασε την τελευταία ευελιξια - προστασία που της έδινε η δραχμή και στη συνεχεια το τεραστιο πελατειακό κράτος με το διογκούμενο εξωτερικο χρέος γάμησε το Σύμπαν της Ελληνικής οικονομιας και παραγωγής !

Οι Σαμαραδοβενιζέλοι κι οι λοιποί διεφθαρμένοι, είναι οι ιδιοι που μας καταστρεφουν τα τελευταια 30 χρόνια : είναι αδύνατον αυτοι οι άνθρωποι να σωσουν τη χωρα !

Μοναδικο τους μέλημα ειναι να σωσουν την πάρτη τους !

Τσίπρες, Κουτσούμπες και λοιποί αριστερίσκοι είναι το αριστερό δεκανικι του συστηματος της Μεταπολίτευσης.

Παρεχουν στηριγμα στην ΠΑΣΟΚΟΝΔ για να συνεχιζει το έργο της. Νιαουρίζουν στα βουλευτικα έδρανα, αρκει ο μισθος να πέφτει ή κοροιδευουν με μονοήμερες απεργιες και φιεστες του ΠΑΜΕ.

Όταν θα βγει ο Συριζα, θα δειτε οτι θα κανει κυβερνηση συνεργασιας με μια ...σοβαρη καραμανλικη Δεξιά κι ένα ...σοβαρο πατριωτικο ΠΑΣΟΚ, για να συνεχισουν ουσιαστικα το ιδιο παιχνιδι της Ευροκαραμέλας ! Και φυσικα να αμνηστευσουν τα εγκληματα κατα του Ελληνα που εγιναν ως τωρα !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μπα.... ανίατος περίπτωσις...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κατσε ρε τύπε, ειλικρινα δεν τους καταλαβαινω μερικους.
Εγω ελευθερος επαγγελματιας ειμαι. Δεν με συμφερει να παιρνει καλα λεφτα ο ΔΥ για να μπορει να με πληρωσει, ενω τωρα αγκομαχαει?
Δεν με συμφερει να πληρωνεται καλα ωστε να πληρωνομαι κι εγω?
Λεει ο αλλος "ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και ειμαι κατα του να παιρνουν πολλα οι ΔΥ".
Μαλακιες, απαντω εγω.

με αυτο το σκεπτικο σε συμφερει και η διευρυνση του δημοσιου τομεα, να γινουν περισσοτεροι οι δημοσιοι υπαλληλοι ωστε να εχεις περισσοτερο πελατολογιο. χασοδικη εχεις παθει σκοτοδινη με τον κομματικο πυρετο και δεν ξερεις ουτε τι πιστευεις. μια ετσι μια αλλιως. εισαι το αλτερ εγκο του πορνοπαππου. οσο η πολιτικη και η οικονομια θα ειναι αμεσα συνδεδεμενη με το δημοσιο οπως εδω, τοσο μπουρδελο θα παραμεινει η χωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom