Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.213
Πόντοι
5.006
ρε μαλακες τι εγραφε χθεσ το βραδυ ο μαλακολακης???????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
καλα τοσα μελη σ αυτο το σαιτ, δεν εχει επιληφθει κανενας γιατρος του θεματος....ο ανθρωπος ειναι για δεσιμο με το ασπρο πουκαμισακι...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.068
Πόντοι
1.686
Σε ποια χώρα ΄της Ευρώπης υπάρχει όπλο ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ  ;

ΕΛΒΕΤΙΑ !

1385754501563.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/files/2013/02/AP1101060578021360077730.jpg[/img[/URL]]

Η αφίσα λεει " Μονοπώλιο όπλων μόνο για τους κακοποιούς ; " ,ΟΧΙ !

Εγινε δημοψήφισμα που προτάθηκε από " ειρηνιστές " και με συντριπτική πλειοψηφία
οι Ελβετοί είπαν ΟΧΙ στην απαγόρευση των όπλων.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να επιτραπεί σε ΄΄ολους και να απαγορευθεί στον λάκη33  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.886
Πόντοι
2.606
Ναι αλλά δεν καταλαβαινεις οτι για να βγαλει λεφτα ο ιδιωτικος τομεας, πρεπει να ξοδευει ο δημοσιος. Και αν το κρατος τα δινει στα ιδρυματα με τα παιδακια, ο εργαζομενος στον ιδιωτικο τομεα θα παρει τ αρχιδια μου.
Και δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση του στυλ "ο ιδιωτικος τομεας πληρωνει τους δημοσιους και οχι το αντιθετο", γιατι τοσα χρονια που το δημοσιο ειχε καλους μισθους, ουτε την ανεργια ειδα να ανεβαινει ουτε τα μαγαζια να κλεινουν. Τωρα που δεν εχει καλους μισθους το δημοσιο, τωρα βαρανε μυγες τα μαγαζια. Και δεν το συζητω καν γιατι ειναι πραγματικοτητα μπροστα στα ματια μου.
Οταν παρουν παλι αυξησεις οι δημοσιοι, τοτε θα δεις ως δια μαγειας τον ιδιωτικο τομεα να ανεβαινει παλι.
οικονομικά σε χασαποχαρτο με στύλο μπικ  ασε μας ρε αλεξ καταλαβαίνεις τι γράφεις?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι αλλά δεν καταλαβαινεις οτι για να βγαλει λεφτα ο ιδιωτικος τομεας, πρεπει να ξοδευει ο δημοσιος. Και αν το κρατος τα δινει στα ιδρυματα με τα παιδακια, ο εργαζομενος στον ιδιωτικο τομεα θα παρει τ αρχιδια μου.
Και δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση του στυλ "ο ιδιωτικος τομεας πληρωνει τους δημοσιους και οχι το αντιθετο", γιατι τοσα χρονια που το δημοσιο ειχε καλους μισθους, ουτε την ανεργια ειδα να ανεβαινει ουτε τα μαγαζια να κλεινουν. Τωρα που δεν εχει καλους μισθους το δημοσιο, τωρα βαρανε μυγες τα μαγαζια. Και δεν το συζητω καν γιατι ειναι πραγματικοτητα μπροστα στα ματια μου.
Οταν παρουν παλι αυξησεις οι δημοσιοι, τοτε θα δεις ως δια μαγειας τον ιδιωτικο τομεα να ανεβαινει παλι.
γιατι τετοια ξαφνικη αγαπη για τους δ.υ τυπε? :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αντιγονη μπες με το δικο σου και ασε το λογαριασμο του χασοδικη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και τους μισθους του δημοσιου ποιος τους πληρωνε ρε φιλε;η φορολογια επιχειρησεων ,μαγαζιων ,ελευθεροεπαγγελματιων ,αγροτων .....τωρα που να τα βρουμε να τα δωσουμε στους δυ;

αν δεν τονωθει τουρισμος και η πρωτογενης παραγωγη και η ανταγωνιστικοτητα σε καινοτομα και εξαγωγιμα προιοντα ο φαυλος κυκλος που περιγραφεις θα συνεχιστει προς τα κατω

και ο μισθος του δυ θα φτασει τα 600 ευρω σε λιγο και τα μαγαζια θα κλεινουν κι αλλο

βαση της οικονομιας ειναι το εμποριο,η πρωτογενης παραγωγη,ο αγροτικος τομεας και ο τουρισμος.....και τα καινοτομα προιοντα,τεχνολογιες κλπ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και τους μισθους του δημοσιου ποιος τους πληρωνε ρε φιλε;

τα δανεια. 40 χρονια με δανεια για να φτιαχτει ο στρατος των κομματοφρουρων και σημερα ο χασοδικης αλλαζει τραγουδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom