Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:think: ποσοι λαθρομεταναστες ειναι σε αυτες τις χωρες :grin:

εχει διαφορα αν εχεις 100.000 νομιμους πακιστανους και 100.000 λαθραιους πακιστανους? αχ ας μην το γυρισουμε παλι στους μεταναστες ελεος....εχω βαρεθει να ακουω οτι για ο,τι συμβαινει απο το ΔΝΤ μεχρι να κοψει το αυγολεμονο φταιει ο πακιστανος.....ακομα και σε αυτο το θεμα δεν εχουμε παιδεια ουτε ως εθνος ουτε ως κυβερνηση γιαυτο και ειναι ολο αυτο ενας φαυλος κυκλος....αλλα αυτο ειναι το κερασακι στην τουρτα....εχουμε πολυ πιο σοβαρα ζητηματα να λυσουμε...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
εχει διαφορα αν εχεις 100.000 νομιμους πακιστανους και 100.000 λαθραιους πακιστανους? αχ ας μην το γυρισουμε παλι στους μεταναστες ελεος....εχω βαρεθει να ακουω οτι για ο,τι συμβαινει απο το ΔΝΤ μεχρι να κοψει το αυγολεμονο φταιει ο πακιστανος.....ακομα και σε αυτο το θεμα δεν εχουμε παιδεια ουτε ως εθνος ουτε ως κυβερνηση γιαυτο και ειναι ολο αυτο ενας φαυλος κυκλος....αλλα αυτο ειναι το κερασακι στην τουρτα....εχουμε πολυ πιο σοβαρα ζητηματα να λυσουμε...
αααααααααα καλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αλλο λες αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
η αποκιοκρατια δεν εχει σχεση με την παιδεια...η αποικιοκρατια ειναι πολιτικη τακτικη....αποικιοκρατες υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν παντοτε στην ιστορια....η ελλαδα δεν ηταν αποικοικρατικη?
εμεις δεν ειμαστε αποικιοκρατες αλλα ειμαστε τζαμπα μαγκες προφανως....πιο μακγες απο τους γαλλους, τους αγγλους ή τους γερμανους....οι μεν γαλλοι ζουν σε μια χωρα οπου ζει καθε καρυδιας καρυδι παρολαυτα ο εθνικισμος τους με την καλη εννοια παραμενει ζωντανος και δε βλεπω να εχει αλλοιωθει σε κατι λογω των σομαλων ή των αλγερινων....οι αγγλοι ζουν με πακιστανους και ινδους αλλα στους μπατσους βαρανε προσοχη....τους μπατσους που σημειωτεον ΔΕΝ οπλοφορουν...οι γερμανοι ζουν με τουρκους και ελληνες παρολαυτα εχουν να επιδειξουν και αναπτυξη και ευημερια και πολιτισμο....
ας μην πιασουμε την συζητηση για τους λογους που οι αγγλοι/γαλλοι/γερμανοι εχουν αυτους τους ανθρωπους στις χωρες τους (αποκιοκρατιες κτλ) αλλα το αποτελεσμα....
αλλο πραγμα η παιδεια αλλο το ηθος αλλο η εθνικη συνοχη...

Λοιπόν όπως βλέπεις και άλλα έθνη έχουν τις σκοτεινές τους σελίδες.
Τώρα αναρωτήσου γιατί πρέπει να προβάλλουμε διαρκώς τις δικές μας λες και κάνουμε διαγωνισμό μειονεξίας.
Έχασες Αναγέννηση, Διαφωτισμό, Βιομηχανική Επανάσταση και μέσα σε 50 χρόνια έκανες και ένα κάρο πολέμους (1897-1949). Μια χαρά είσαι λοιπόν κατά τα άλλα. Μόνο που δεν είσαι 60-70 μύρρια για να μην ανυσυχείς άμεσα για το δημογραφικό των μουσουλμάνων της γειτονιάς σου...
Οπότε αργά η γρήγορα θα το σηκώσεις θες δεν θες το όπλο, μιας και είσαι το πρώτο σύνορο...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
κανετε λάθος!

Μια σοβαρή και προπάντων ΣΩΣΤΗ ηγεσία που δεν κοιτά να εξαπατήσει τους πολίτες ούτε τον προσωπικό της πλουτισμό, είναι ο πυρήνας γύρω απο τον οποίο συγκεντρώνεται ο λαός και δρά για το κοινό συμφέρον! Όταν ο πολίτης βλέπει οτι η πολιτεία τον σέβεται και τον τιμά ανταποδίδει τον σεβασμό και ειναι πρόθυμος να υπακούσει και να οργανωθει για το κοινό καλό! Αυτά για τους βασανισμούς και τις λογοκρισίες είναι αστεία, απλά! Μακάρι και σήμερα να υπήρχε λογοκρισία με τα σταθμά που υπήρχε τότε!  Αλλα δυστυχώς σήμερα η λογοκρισία είναι απείρως αυστηρότερη και πιο απαγορευτική σε θέματα που άπτονται της πραγματικής ελευθερίας, αλλά επειδή αφήνονται να διαδίδονται ελευθερα οι ισοπεδωτικές απόψεις που θίγουν τις αξίες που λέγαμε πιο πρίν, έχετε την ψευδαίσθηση οτι βιώνετε ...δημοκρατία! Δεν είανι τυχαίο πως οι μόνοι που διαμαρτύρονται για τις τάχα "απάνθρωπες" τακτικές των δικτακτόρων, είναι αυτοί που έχουν χτίσει καριέρες και έχουν θησαυρίσει πάνω σε αυτή ακριβώς την ψευτιά!
Γύρνα στο 1967 και γράψε τις απόψεις σου στο μπου.κομ της εποχής.Είσαι πολύ τυχερός που υπαρχει,έστω αυτή η δημοκρατία που υπάρχει σήμερα ώστε να πουλάς την τρελίτσα σου εδώ μέσα.Κι εσύ και όλοι μας.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
Τώρα αναρωτήσου γιατί πρέπει να προβάλλουμε διαρκώς τις δικές μας λες και κάνουμε διαγωνισμό μειονεξίας.
Έχασες Αναγέννηση, Διαφωτισμό, Βιομηχανική Επανάσταση και μέσα σε 50 χρόνια έκανες και ένα κάρο πολέμους (1897-1949). Μια χαρά είσαι λοιπόν κατά τα άλλα. Μόνο που δεν είσαι 60-70 μύρρια για να μην ανυσυχείς άμεσα για το δημογραφικό των μουσουλμάνων της γειτονιάς σου...
Οπότε αργά η γρήγορα θα το σηκώσεις θες δεν θες το όπλο, μιας και είσαι το πρώτο σύνορο...
:thumbsup: αυτα ελαγα πριν αλλα...................................................

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μια ειναι η λυση που ολους μας ενωνει

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
βεβαίως και έχει!

γιατι 100.οοο νόμιμους δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να έχεις εαν θες να λέγεσαι κράτος!
ρε τι ψαχνεις εδω λεγαμε για την συνυπαρξει των μεταναστων και μου το γυρισε στο ΔΝΤ και στα λοιπα μαλλον ειμαι χαζος δεν εξηγηται αλλιως.

Επισκέπτης
Γύρνα στο 1967 και γράψε τις απόψεις σου στο μπου.κομ της εποχής.Είσαι πολύ τυχερός που υπαρχει,έστω αυτή η δημοκρατία που υπάρχει σήμερα ώστε να πουλάς την τρελίτσα σου εδώ μέσα.Κι εσύ και όλοι μας.
Κι εσύ γύρνα στη σπηλιά σου εαν νομίζεις οτι αυτό που ζείς σημερα είναι δημοκρατία!

και εγώ δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να υπακούσω αυστηρούς νόμους και να πειθαρχήσω στους θεσμούς και τις αξίες! Αυτοι που πουλανε τρελίτσα και τασσονται απέναντι σε κάθε απόπειρα εξορθολογισμού είναι κατι εξυπνάκηδες σαν κι εσένα!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ.....

ΠΑΩ ΝΑ ΑΦΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

τις δικες μας τις προβαλλουμε υποθετω για αυτοκριτικη και βελτιωση???
με ενδιαφερουν εμενα οι αποικιοκρατιες της αγγλιας??? με ενδιαφερουν τα θετικα κομματια και αυτα θελω να προσπαθησω να αποκτησω....αντιθετως τα δικα μου αρνητικα κομματια αν εθελοτυφλω και βαυκαλιζομαι ,λεγοντας ποσο γαματο εθνος ειμαι και ποσο γαματα τα βγαζω περα και ποσο πιο μαγκας ειμαι απο τους μαλακες αποικιοκρατες αγγλους που ανεχονται δικαιως τωρα τους πακιστανους και τους ινδους, δεν προκειται να τα δω ποτε ουτε να τα βελτιωσω ποτε....αυτο δεν ειναι η εσωτερικη αναπτυξη???

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πάρτε το χαμπάρι φασιστοειδή όλων των τάσεων και αποχρώσεων(από θεωρητικούς σοφιστικέ μεχρι τους τραμπούκους).Η προσπάθεια εκμετάλλευσης του δικαιολογημένου φόβου κάποιων γύρω μας και η δαιμονοποίηση του διαφορετικού δε θα νομιμοποιήσει καμία χούντα πια.

Επισκέπτης
Πάρτε το χαμπάρι φασιστοειδή όλων των τάσεων και αποχρώσεων(από θεωρητικούς σοφιστικέ μεχρι τους τραμπούκους).Η προσπάθεια εκμετάλλευσης του δικαιολογημένου φόβου κάποιων γύρω μας και η δαιμονοποίηση του διαφορετικού δε θα νομιμοποιήσει καμία χούντα πια.
δικαιολογημένος ο φόβος, αλλα αδικαιολόγητη η αντίδραση.... ή τουλάχιστο η επίκληση των δικαιωμάτων σου!

ωραία λογική! Και κατηγορείς άλλους για φασιστες? αρχιφασισταριό!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κι εσύ γύρνα στη σπηλιά σου εαν νομίζεις οτι αυτό που ζείς σημερα είναι δημοκρατία!

και εγώ δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να υπακούσω αυστηρούς νόμους και να πειθαρχήσω στους θεσμούς και τις αξίες! Αυτοι που πουλανε τρελίτσα και τασσονται απέναντι σε κάθε απόπειρα εξορθολογισμού είναι κατι εξυπνάκηδες σαν κι εσένα!
Που θα έγραφες "έξυπνε" τις απόψεις σου σ ένα χουντικό καθεστώς?Αλλά ξέχασα θα ήσουν με τους κρατούντες.Άξιος ο μισθός σου λοιπόν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε τι ψαχνεις εδω λεγαμε για την συνυπαρξει των μεταναστων και μου το γυρισε στο ΔΝΤ και στα λοιπα μαλλον ειμαι χαζος δεν εξηγηται αλλιως.

εγω δεν ειπα τιποτα....συ ειπας :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom