Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

Επισκέπτης
Εννοεις το υπερεκτιμημενο Γουδι, το οποιο οδηγησε σε εθνικο διχασμο μολις 5 χρονια μετα?
για τα αίτια του διχασμου και ποιοι τον προκαλούν ανέκαθεν, διαβάστε προηούμενο μήνυμά μου!  Η σημειολογία της περιπτωσεως εκείνης είναι εκπληκτική και δείχνει πολλά για την Ελληνική ιδιοσυγκρασία! όποιος βεβαια δεν θέλει να το δεί δεν το βλέπει,απλά...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εννοεις το υπερεκτιμημενο Γουδι, το οποιο οδηγησε σε εθνικο διχασμο μολις 5 χρονια μετα?
οχι εννοει το γουδι που οδηγησε στην ελλαδα των δυο ηπειρων και των 5 θαλασσων.....τον διχασμο τον προκαλεσε η στενοκεφαλια ενος γερμανοφιλου και ανεπιθυμητου απο τους αγγλους συμμαχους βασιλιας......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα παιδιά μας δεν αποκτούνε Παιδεία από τότε, εδώ και πολλά χρόνια, που εθνομηδενιστικές οπτικές όπως αυτές που εσύ αναπτύσσεις, γίνανε πλειοψηφικές τόσο στην κοινωνία όσο και στους εκπαιδευτικούς με αποτελέσμα να μην υπάρχουν πολίτες πια αλλά ιδιώτες υπήκοοι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η βραχυπρόθεσμη ικανοποίηση των παθών τους, κ αυριο έχει ο θεός...
Τα αποτελέσματα δε τα βιώνεις...

δεν αναπτυσωω καμια εθνομηδενιστικη αποψη ουτε με ενδιαφερει κατι τετοιο....νιωθω πολυ πιο εθνικοφρων απο κατι φασιστομουτρα που μου μοστραρουν τον αγκυλωτο σταυρο ως επιτευγμα της διανοητικης αναπηριας τους....επισης παρατηρω οτι σε χωρες με εθνικο κραμα πολιτων υπαρχει πολυ περισσοτερη παιδεια απο την εθνικα καθαρη χωρα μου που της οποιας το ηθος και οι αξιες απειλουν οι πακιστανοι...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
οχι εννοει το γουδι που οδηγησε στην ελλαδα των δυο ηπειρων και των 5 θαλασσων.....τον διχασμο τον προκαλεσε η στενοκεφαλια ενος γερμανοφιλου και ανεπιθυμητου απο τους αγγλους συμμαχους βασιλιας......
gl  :)

Επισκέπτης
ναι....η δικη των εξ εξιλεωνει ολοκληρο το εθνος....μπραβο μας λοιπον!!! εχετε μεινει βλεπω πισω χρονικα....στο μεγα αλεξανδρο...οταν αποκτησετε και παλι επαφη με την πραγματικοτητα και την ιστορια των τελευταιων 200 χρονων τα ξαναλεμε....ημουν σαφης σε αυτο που ειπα....ως ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ποτε υπηρξαμε σοβαροι και οργανωμενοι....αναμεσα στον μεγα αλεξανδρο και το σημερα παρεμβαλλονται απειροι κατακτητες, εποικισμοι, σφαγες και τα λοιποα και τα λοιπα και τα λοιπα....
θα σας έλεγα επι Δικτακτοριων, αλλά επειδή ξέρω ότι θα το πάτε στο πολιτικό και θα ξεφύγουμε από το θέμα δεν το κάνω!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Επ. Επ.
Η δικη των εξι ειναι το 1922.
Το Γουδι το 1909.

α οκ λαθος καταλαβα τοτε :) :)
απλα και η εκτελεση τοτε ειχε γινει στο Γουδη και μπερδευτηκα

Το ποσα χρωστας, ειναι δευτερευον.
Το θεμα ειναι τι αναπτυξη εχεις, αρα τι ΑΕΠ.
Δεν ειναι το ιδιο να χρωστας 100 δραχμες αν εχεις ΑΕΠ 50, με το αν εχεις ΑΕΠ 5.000.
Επισης εχει σημασια και τι πληθυσμο εχεις.
Αλλιως μετρανε 300 δις χρεος με 10 εκατομμυρια πληθυσμο, και αλλιως με 15.
Εξαλλου κανενα κρατος δεν στερειται χρεους.

προφανως και συμφωνω....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• antonotomazi2.jpg
    antonotomazi2.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 69

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
επισης παρατηρω οτι σε χωρες με εθνικο κραμα πολιτων υπαρχει πολυ περισσοτερη παιδεια απο την εθνικα καθαρη χωρα μου που της οποιας το ηθος και οι αξιες απειλουν οι πακιστανοι...

Φυσικά αυτές οι χώρες που αναφέρεις και θαυμάζεις σφίζουν από ήθος και αξίες και δεν έχουν ούτε μια μαυρη σελίδα στην ιστορία τους.
Γιατί εγώ νομίζω ότι κάτι αποικιοκράτες του κερατά ήταν και είναι...

Επισκέπτης
δεν αναπτυσωω καμια εθνομηδενιστικη αποψη ουτε με ενδιαφερει κατι τετοιο....νιωθω πολυ πιο εθνικοφρων απο κατι φασιστομουτρα που μου μοστραρουν τον αγκυλωτο σταυρο ως επιτευγμα της διανοητικης αναπηριας τους....επισης παρατηρω οτι σε χωρες με εθνικο κραμα πολιτων υπαρχει πολυ περισσοτερη παιδεια απο την εθνικα καθαρη χωρα μου που της οποιας το ηθος και οι αξιες απειλουν οι πακιστανοι...
χα χα χα χα χα για πείτε μια? απο αυτες τις μη εθνικα καθαρες χωρες που εχουν καλύτερη παιδεία!

άρχισαν τα όργανα τις προπαγάνδας......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
θα σας έλεγα επι Δικτακτοριων, αλλά επειδή ξέρω ότι θα το πάτε στο πολιτικό και θα ξεφύγουμε από το θέμα δεν το κάνω!

εν μερει δε θα διαφωνησω....επι δικτατοριων πολλα πραγματα λειτουργησαν πολυ καλυτερα απ' οτι στα δημοκρατικα καθεστοτα....θα πρεπει να ειναι καποιος πολυ στενομυαλος για να το αρνηθει αυτο....
παρολαυτα δε βρισκω και παλι καποια οργανωση του ΕΘΝΟΥΣ ή καποια σοβαροτητα...ο φοβος, η λογοκρισια, τα βασανιστηρια και η οποιαδηποτε ποινη λογω ανατροπης της ηγεσιας δεν συνεπαγεται τα παραπανω χαρακτηριστικα του εθνους τα οποια αναφερατε....ο λαος φοβοταν και το αισθημα του τρομου προφανως και επιφερει οργανωση οχι ομως ως ιδιοσυγκρασια αλλα ως αποτελεσμα μιας τακτικης...

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Όπως όλοι οι πολίτες μπορούν να οπλοφορούν στο Ισραήλ για την ασφάλειά τους μια και βρίσκονται σε μια
λαοθάλασσα αράβων έτσι κι εμείς πρέπει να έχουμε δικαίωμα να οπλοφορούμε μια και βρισκόμαστε ήδη σε
μια λαοθάλασσα απολίτιστων φανατικών μουσουλμάνων λαθροεποίκων από Ασία και Αφρική οι οποίοι ήδη
μεταξύ τους σφάζονται συχνά με χατζάρες, τσεκούρια, μαχαίρια, ρόπαλα, λοστάρια, κ.λ.π. κ.λ.π.

Δεν μου αρέσει το σφάξε με πασά μου ν'αγιάσω, προτιμώ να σφάξω εγώ τον κάθε πασά και να τον
φάω σουβλιστό στα κάρβουνα ......αχαχαχαχαχαχα (που λέει ο λόγος γιατί τα πάκια με το χρώμα
που έχουν μου θυμίζουν κατσαρίδες και με πιάνει αναγουλίασις ......χοχοχοχοχοχοχο)

Έχω ήδη σκεφτεί και τον εξοπλισμό:
-Vepr-12 molot για 'κοντινές αποστάσεις'
-Dragon Skin για Body Armor
-Stechkin APS (Avtomaticheskiy Pistolet Stetchkina, Russian: Автоматический Пистолет Стечкина)
για αυτόματο πιστόλι σε περίπτωση που μας στριμώξουνε
-Και για μαχαιράκι κάτι σαν αυτά που έχουν για να κόβουν τα χορτάρια στη ζούγκλα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εν μερει δε θα διαφωνησω....επι δικτατοριων πολλα πραγματα λειτουργησαν πολυ καλυτερα απ' οτι στα δημοκρατικα καθεστοτα....θα πρεπει να ειναι καποιος πολυ στενομυαλος για να το αρνηθει αυτο....
παρολαυτα δε βρισκω και παλι καποια οργανωση του ΕΘΝΟΥΣ ή καποια σοβαροτητα...ο φοβος, η λογοκρισια, τα βασανιστηρια και η οποιαδηποτε ποινη λογω ανατροπης της ηγεσιας δεν συνεπαγεται τα παραπανω χαρακτηριστικα του εθνους τα οποια αναφερατε....ο λαος φοβοταν και το αισθημα του τρομου προφανως και επιφερει οργανωση οχι ομως ως ιδιοσυγκρασια αλλα ως αποτελεσμα μιας τακτικης...

τυπισσα χουντικος δεν ειμαι
αλλα η χουντα σου ελεγε θα
κανεις αυτο , αυτο και αυτο που
σου λεω και θα πανε ολα καλα
τωρα σου λενε θα κανετε οτι θελετε
ενω στην πραγματικοτητα κανουν αυτοι οτι θελουν

Η χουντα ειναι σαν τους απολυτους ανθρωπους
θα πρεπει να κανεις αυτο που θελουν για να συνεννοηθειτε
χωρις αυτο παντα να ειναι παραλογο
και στο τελος δεν σε εξαπατανε επειδη το πληρωσες
ανεχομενη την απολυτη συμπεριφορα τους
ενω οι δε δημοκρατικοι και πιο ηπιοι
στην φορανε στο τελος τυπισσα αυτο ειναι νομος
φυσικος. Δεν θα αλλαξει ποτε απλα εσεις δεν θα το καταλαβετε ποτε
για αυτο και ο δικκοματισμος θα κυριαρχει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Για ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, πρεπει να εισαι ιστορικος για να ξερεις οτι το Γουδι εγινε το 1909 και η εκτελεση των εξι το 1922????????????????????
σιγα να μην θυμαμαι ολες τις ημερομηνιες εδω τα γεννεθλια μου ξεχναω :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φυσικά αυτές οι χώρες που αναφέρεις και θαυμάζεις σφίζουν από ήθος και αξίες και δεν έχουν ούτε μια μαυρη σελίδα στην ιστορία τους.
Γιατί εγώ νομίζω ότι κάτι αποικιοκράτες του κερατά ήταν και είναι...

η αποκιοκρατια δεν εχει σχεση με την παιδεια...η αποικιοκρατια ειναι πολιτικη τακτικη....αποικιοκρατες υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν παντοτε στην ιστορια....η ελλαδα δεν ηταν αποικοικρατικη?
εμεις δεν ειμαστε αποικιοκρατες αλλα ειμαστε τζαμπα μαγκες προφανως....πιο μακγες απο τους γαλλους, τους αγγλους ή τους γερμανους....οι μεν γαλλοι ζουν σε μια χωρα οπου ζει καθε καρυδιας καρυδι παρολαυτα ο εθνικισμος τους με την καλη εννοια παραμενει ζωντανος και δε βλεπω να εχει αλλοιωθει σε κατι λογω των σομαλων ή των αλγερινων....οι αγγλοι ζουν με πακιστανους και ινδους αλλα στους μπατσους βαρανε προσοχη....τους μπατσους που σημειωτεον ΔΕΝ οπλοφορουν...οι γερμανοι ζουν με τουρκους και ελληνες παρολαυτα εχουν να επιδειξουν και αναπτυξη και ευημερια και πολιτισμο....
ας μην πιασουμε την συζητηση για τους λογους που οι αγγλοι/γαλλοι/γερμανοι εχουν αυτους τους ανθρωπους στις χωρες τους (αποκιοκρατιες κτλ) αλλα το αποτελεσμα....
αλλο πραγμα η παιδεια αλλο το ηθος αλλο η εθνικη συνοχη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τυπισσα χουντικος δεν ειμαι
αλλα η χουντα σου ελεγε θα
κανεις αυτο , αυτο και αυτο που
σου λεω και θα πανε ολα καλα
τωρα σου λενε θα κανετε οτι θελετε
ενω στην πραγματικοτητα κανουν αυτοι οτι θελουν

Η χουντα ειναι σαν τους απολυτους ανθρωπους
θα πρεπει να κανεις αυτο που θελουν για να συνεννοηθειτε
χωρις αυτο παντα να ειναι παραλογο
και στο τελος δεν σε εξαπατανε επειδη το πληρωσες
ανεχομενη την απολυτη συμπεριφορα τους
ενω οι δε δημοκρατικοι και πιο ηπιοι
στην φορανε στο τελος τυπισσα αυτο ειναι νομος
φυσικος. Δεν θα αλλαξει ποτε απλα εσεις δεν θα το καταλαβετε ποτε
για αυτο και ο δικκοματισμος θα κυριαρχει

δεν διαφωνω.....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
η αποκιοκρατια δεν εχει σχεση με την παιδεια...η αποικιοκρατια ειναι πολιτικη τακτικη....αποικιοκρατες υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν παντοτε στην ιστορια....η ελλαδα δεν ηταν αποικοικρατικη?
εμεις δεν ειμαστε αποικιοκρατες αλλα ειμαστε τζαμπα μαγκες προφανως....πιο μακγες απο τους γαλλους, τους αγγλους ή τους γερμανους....οι μεν γαλλοι ζουν σε μια χωρα οπου ζει καθε καρυδιας καρυδι παρολαυτα ο εθνικισμος τους με την καλη εννοια παραμενει ζωντανος και δε βλεπω να εχει αλλοιωθει σε κατι λογω των σομαλων ή των αλγερινων....οι αγγλοι ζουν με πακιστανους και ινδους αλλα στους μπατσους βαρανε προσοχη....τους μπατσους που σημειωτεον ΔΕΝ οπλοφορουν...οι γερμανοι ζουν με τουρκους και ελληνες παρολαυτα εχουν να επιδειξουν και αναπτυξη και ευημερια και πολιτισμο....
ας μην πιασουμε την συζητηση για τους λογους που οι αγγλοι/γαλλοι/γερμανοι εχουν αυτους τους ανθρωπους στις χωρες τους (αποκιοκρατιες κτλ) αλλα το αποτελεσμα....
αλλο πραγμα η παιδεια αλλο το ηθος αλλο η εθνικη συνοχη...
:think: ποσοι λαθρομεταναστες ειναι σε αυτες τις χωρες :grin:

Επισκέπτης
κανετε λάθος!

Μια σοβαρή και προπάντων ΣΩΣΤΗ ηγεσία που δεν κοιτά να εξαπατήσει τους πολίτες ούτε τον προσωπικό της πλουτισμό, είναι ο πυρήνας γύρω απο τον οποίο συγκεντρώνεται ο λαός και δρά για το κοινό συμφέρον! Όταν ο πολίτης βλέπει οτι η πολιτεία τον σέβεται και τον τιμά ανταποδίδει τον σεβασμό και ειναι πρόθυμος να υπακούσει και να οργανωθει για το κοινό καλό! Αυτά για τους βασανισμούς και τις λογοκρισίες είναι αστεία, απλά! Μακάρι και σήμερα να υπήρχε λογοκρισία με τα σταθμά που υπήρχε τότε!  Αλλα δυστυχώς σήμερα η λογοκρισία είναι απείρως αυστηρότερη και πιο απαγορευτική σε θέματα που άπτονται της πραγματικής ελευθερίας, αλλά επειδή αφήνονται να διαδίδονται ελευθερα οι ισοπεδωτικές απόψεις που θίγουν τις αξίες που λέγαμε πιο πρίν, έχετε την ψευδαίσθηση οτι βιώνετε ...δημοκρατία! Δεν είανι τυχαίο πως οι μόνοι που διαμαρτύρονται για τις τάχα "απάνθρωπες" τακτικές των δικτακτόρων, είναι αυτοί που έχουν χτίσει καριέρες και έχουν θησαυρίσει πάνω σε αυτή ακριβώς την ψευτιά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom