Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
η παιδεια γενικως εστιαζει στην αναγνωριση, την εκμαθηση και την εφαρμογη ενος συστηματος αξιων....Οι αξιες αυτες ειναι σταθερες και παντα επικαιρες ειτε μιλαμε για την οδηγηση, για τη διασκεδαση, την οικογενεια, το σχολειο ή την οπλοχρησια....θεωρεις οτι η ελλαδα στο συνολο της δεν πασχει σε αυτον τον τομεα?
Πασχει και ΠΟΛΥ μαλιστα.........

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
η παιδεια γενικως εστιαζει στην αναγνωριση, την εκμαθηση και την εφαρμογη ενος συστηματος αξιων....Οι αξιες αυτες ειναι σταθερες και παντα επικαιρες ειτε μιλαμε για την οδηγηση, για τη διασκεδαση, την οικογενεια, το σχολειο ή την οπλοχρησια....θεωρεις οτι η ελλαδα στο συνολο της δεν πασχει σε αυτον τον τομεα?
μια χαρα ειμαστε στην ελλαδα σε ολα μας μονο λιγο χυμαριο ειμαστε και αυτο ειναι που γουσταρουμε ολοι ακομα και εσυ που δεν το δεχεσαι αλλα σου αρεσει και σε πολλα ειμαστε κλασεις ανωτεροι απο ολους τους αλλους.

Επισκέπτης
όχι λοιπόν δεν πάσχει σε αυτον τον τομέα! παρόλλες τις προσπάθειες των τάχα προοδευτικών να συνθλίψουν κάθε αξία! Και είναι άλλο το σύστημα αξιών και άλλο το επίπεδο παιδείας! Και οι έλληνες ακόμη σε πείσμα των διεθνιστών και των ψευτοπροοδευτικών τα διατηρουν αμφότερα σε υψηλοτατο επίπεδο!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
απο που κρίνετε πως δεν έχουμε παιδεία? γνωρίζετε το επίπεδο παιδείας των ευρωπαίων ή των αμερικανών μήπως και μπορείτε να κανετε σύγκριση? Απλά αναπαράγετε την κουτσομπολίστικη τάση πως τάχα οι Έλληνες είναι υπάνθρωποι και κατώτεροι όλων των άλλων! Και αυτό δεν σας τιμά καθόλου!

τυγχανει να γνωριζω και τους αμερικανους και αρκετες φαρες ευρωπαιων...οχι δεν ειμαστε μονο εμεις υπανθρωποι αν αυτο σας κανει να νιωθετε καλυτερα...το οτι δεν εχουμε παιδεια ειναι πασιφανες σε ολους τους τομεις της καθημερινοτητας μας δεν χρειαζεται να γραφτει καποιο συγγραμμα για αυτο...απο την αλλη δεν μπορω να βρω καποια ιστορικα καταγεγραμμενη περισταση στην οποια αντιδρασαμε με σοβαροτητα, οργανωση και υπευθυνοτητα....
τα παραλια της μικρας ασιας, τα σεπτεμβριανα, η αποβαση της κυπρου, ο εμφυλιος....τρανα παραδειγματα οργανωσης και υπευθυνοτητας....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ευχαριστούμε για την μεγαλοψυχία σου αλλα η Παιδεία λόγω αλλεπάλληλων εποικισμών από τα άλλα έθνη της υπόλοιπης Ανατολής οπως το Πακιστάν και το Αφγανιστάν δεν θα έχουν την πολυτέλεια οι όποιοι απόγονοι σου να απασχολούνται με τέτοια ζητήματα...

α το προβλημα για ολα τα δεινα και την εθνικη φθινουσα πορεια απο το 1821 και επειτα ηταν οι επικοισμοι....οκ :)
ή θεωρεις οτι εχουμε μια λαμπρη πορεια απαρχης του ελληνικου κρατους?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
λοιπον η βιλμα τα λεει πολυ λογικα....να ξερετε οτι το οπλο ειναι δυναμη αλλα και αδυναμια μαζι....μπορει να νομιζεις οτι θα σε ξεμπλεξει σε εναν μπελα αλλα εγω λεω οτι θα σε μπλεξει χειροτερα.....

πρωτον ποσοι απο δω εχετε αληθεια τα αρχιδια να το τραβηξετε και να το χρησιμοποιησετε εν ψυχρω εν ωρα απειλης;ελαχιστοι.....

επειτα να ξερετε οτι τα οπλα γενικως γενναν βια....καπου που απλα σε εναν τσαμπουκα ή σε μια αγριαδα της στιγμης θα εφευγες ή εν πασει περιπτωσει θα τρωγες και δυο ψιλες και θα ριχνες και συ καμια μπορει να βρεθεις δολοφονος.....

τα περι βιασμου κλπ δεν τα σχολιαζω.....παρτε σπρει πιπεριου ,μαθετε καρατε ή ζιου ζιτσου,αν νομιζετε στην τελικη οτι κατι τετοιο θα σας προστατευσει....που δεν θα σας προστατευσει ουτε αυτο αλλα ουτε και το οπλο να ξερετε γιατι πολυ απλα δεν ειστε εγκληματιες.....αλλα να παμε στα οπλα και τα κουμπουρια εξω σαν το φαρουεστ ειναι σαν να μου λες επειδη εχει τρεις μυγες το σπιτι και τεσσερις κατσαριδες να κανω χημικο πολεμο αντι να παρω μια μυγοσκοτωστρα......

τωρα για την καθημερινη μικροεγκληματικοτητα πχ σε πρατηρια,περιπτερα κλπ....συμφωνω καπως πρεπει να αμυνθει και ο απλος πολιτης...αλλα και παλι την λυση θα την δωσει το καλασνικοφ και το γκλοκ;δλδ και τι στον πουτσο θα κανεις;θα σωριασεις νεκρο εναν επιδοξο κλεφτη των 50 και 100 ευρω ;να δεχτω καποια αλλα ηλεκτρικα οπλα,αεροβολα,γκλομπς κλπ ναι....αντε να τα δεχτω

+1

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
.απο την αλλη δεν μπορω να βρω καποια ιστορικα καταγεγραμμενη περισταση στην οποια αντιδρασαμε με σοβαροτητα, οργανωση και υπευθυνοτητα....
εγω μπορω.....στο διαζυγιο της μενεγακη :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
όχι λοιπόν δεν πάσχει σε αυτον τον τομέα! παρόλλες τις προσπάθειες των τάχα προοδευτικών να συνθλίψουν κάθε αξία! Και είναι άλλο το σύστημα αξιών και άλλο το επίπεδο παιδείας! Και οι έλληνες ακόμη σε πείσμα των διεθνιστών και των ψευτοπροοδευτικών τα διατηρουν αμφότερα σε υψηλοτατο επίπεδο!

ποιες ειναι οι αξιες των ελληνων που διατηρουνται? θα ηθελα πολυ να τις μαθω....επισης δεν μου εχετε απαντησει για τις ιστορικες στιγμες που μας διεπουν ως εθνος απο σοβαροτητα υπευθυνοτητα και οργανωση...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω μπορω.....στο διαζυγιο της μενεγακη :grin: :grin: :grin:

ειναι γεγονος οτι σε τετοια σοβαρα και εθνικα ζητηματα λειτουργουμε ακαριαια και με ενοτητα...συγγνωμη που μου διεφυγε :P

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
τυγχανει να γνωριζω και τους αμερικανους και αρκετες φαρες ευρωπαιων...οχι δεν ειμαστε μονο εμεις υπανθρωποι αν αυτο σας κανει να νιωθετε καλυτερα...το οτι δεν εχουμε παιδεια ειναι πασιφανες σε ολους τους τομεις της καθημερινοτητας μας δεν χρειαζεται να γραφτει καποιο συγγραμμα για αυτο...απο την αλλη δεν μπορω να βρω καποια ιστορικα καταγεγραμμενη περισταση στην οποια αντιδρασαμε με σοβαροτητα, οργανωση και υπευθυνοτητα....
τα παραλια της μικρας ασιας, τα σεπτεμβριανα, η αποβαση της κυπρου, ο εμφυλιος....τρανα παραδειγματα οργανωσης και υπευθυνοτητας....
μολις ειπες μερικα απο αυτα που μας κανουν να διαφερουμε σαν χωρα εχουμε περασει τα πανδεινα και ειχαμε μεινη αιωνες πισω απο τους αλλους και ομως σημερα ενα νεοσυστατο κρατος σαν την ελλαδα ειχε φτασει σε ικανοποιητικο επιπεδο που ολοι οι αλλοι θελανε τα πολλαπλασια χρονια.
πριν μου απαντησεις κανε απολογισμο ποσα χρονια ειμαστε πραγματικα ελευθερο κρατος :idiot:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
α το προβλημα για ολα τα δεινα και την εθνικη φθινουσα πορεια απο το 1821 και επειτα ηταν οι επικοισμοι....οκ :)
ή θεωρεις οτι εχουμε μια λαμπρη πορεια απαρχης του ελληνικου κρατους?

Εγώ μιλάω για το τώρα εσύ μου μιλάς για το 21...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μολις ειπες μερικα απο αυτα που μας κανουν να διαφερουμε σαν χωρα εχουμε περασει τα πανδεινα και ειχαμε μεινη αιωνες πισω απο τους αλλους και ομως σημερα ενα νεοσυστατο κρατος σαν την ελλαδα ειχε φτασει σε ικανοποιητικο επιπεδο που ολοι οι αλλοι θελανε τα πολλαπλασια χρονια.
πριν μου απαντησεις κανε απολογισμο ποσα χρονια ειμαστε πραγματικα ελευθερο κρατος :idiot:

λιγοτερα απο το ισραηλ...το θεμα ειναι στην πλατη ποιου γιναμε πραγματικα "ελευθερο" κρατος, με τι κοστος και εαν τελικα αυτο μας οφελησε....ενα αλλο θεμα ειναι το αν πιστευεις οτι ζεις σε ενα πραγματικα "ελευθερο" κρατος....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σε ουρά στην εθνική ή στο ταχυδρομείο έχεις στηθεί ποτέ να δεις θέαμα?

:2funny:

Επισκέπτης
πως φαίνεται ότι ανήκετε στην κατηγορία των ψευτοπροοδευτικών... μάτι βγάζει! Συζήτηση με επιχειρρήματα με άτομα του συναφιού σας δέν γίνεται! Πηγαίντε να αυτοκτονήσετε αφού ντρέπεστε γιαυτό που είστε και αφήστε τις φαμφάρες!

Α και μια λεπτομέρεια..... αφορμή παντοτε για την αποτυχία της οργάνωσης και αποτελεσματικότητας του Ελληνικού έθνους ήταν ανέκαθεν οι ομοϊδεάτες σας οι οποίοι δρούσαν ώς αποσταθεροποιητικοί παράγοντες και έναντι του Ελληνισμού!! Αφού λέτε οτι γνωρίζετε γα γεγονότα δεν θα σας είναι δύσκολο να το ανακαλύψετε!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγώ μιλάω για το τώρα εσύ μου μιλάς για το 21...

δεν ειναι και τοσο μακρυνο....ειμαστε κρατος με μολις 200 χρονια ιστοριας...ως κρατος οχι ως εθνος....δε μου απαντας ομως....για ολα τα δεινα που μας διεπουν ως σαπιους φταινε οι εποικοι? αυτοι ηρθαν τα τελευταια 10-20 χρονια....πριν ποιος εφταιγε? οι κουμμουνιστες? οι φασιστες? ο μεταξας? ο χιτλερ?οι αγγλοι? η ΑΝΤΑΝΤ? ο Μεττερνιχ? οι εβραιοι? επιτελους εμεις φταιμε για τιποτα ή μπα?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
δεν ειναι και τοσο μακρυνο....ειμαστε κρατος με μολις 200 χρονια ιστοριας...ως κρατος οχι ως εθνος....δε μου απαντας ομως....για ολα τα δεινα που μας διεπουν ως σαπιους φταινε οι εποικοι? αυτοι ηρθαν τα τελευταια 10-20 χρονια....πριν ποιος εφταιγε? οι κουμμουνιστες? οι φασιστες? ο μεταξας? ο χιτλερ?οι αγγλοι? η ΑΝΤΑΝΤ? ο Μεττερνιχ? οι εβραιοι? επιτελους εμεις φταιμε για τιποτα ή μπα?

Εγώ έγραψα για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας, και εσύ μου λες ΠΑΛΙ για το παρελθόν.
Έλεος νυχτιάτικα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom