Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

Επισκέπτης
Eγώ θα ήθελα να ρωτήσω όλους αυτούς που απαξιώνουν γενικά και αόριστα τους Έλληνες και τις ικανότητές τους ή την αντιληπτική τους ικανότητα...
Εσείς από που είστε δηλαδή? όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και ηλίθιοι εκτός απο σας?

Εσεις πιθανό να ειστε άχρηστοι! Οι Έλληνες γενικά έχουν αποδείξει πολλές φορές στην ιστορία πως όταν πρέπει είναι συνεπέστατοι, οργανωμένοι και σοβαροί! Σε όλους τους τομείς!

Τις προπαγάνδες λοιπόν περί νεο Ελληναράδων που προβάλλονται λες και είναι συνώνυμο του σκουπιδιού να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας! Εαν νιώθετε οτι εσεις ειστε τέτοιοι, και δεν αντέχετε τον εαυτό σας να αυτοκτονήσετε! Η εν τέλει να μην πάτε να πάρετε όπλο εαν και εφόσον επιτραπεί η οπλοκατοχή! Εαν προτιμάτε να παίζετε τους κινούμενους στόχους στην ζούγλα που η πολιτεία έχει επιτρέψει να επικρατήσει είναι δικό σας θέμα! Δεν έχετε όμως το δικαίωμα να σχολιάζετε τους άλλους και το χειρότερο να τους καταβαραθρώνετε στο δικό σας επίπεδο!

Τα δεδομένα είναι πως η πολιτεία είναι άχρηστη και οι πολίτες κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή! Και απο τη στιγμή που η πολιτεία αδυνατεί να προφυλάξει τους πολίτες της είναι υποχρεωμένη να τους επιτρέψει να διασφαλίζουν μόνοι τους την ασφάλειά τους! Και όχι να τους υποχρεώνει (οπως συμβαίνει σήμερα) να είναι έρμαια στις ορέξεις των κακοποιών!!!

Και επειδή άκουσα κάποιες βλακείες πιο πρίν περί αεροβόλων και σπραίη, εαν αυτοί που τις εξαπόλυσαν έμπαιναν στον κόπο να διαβάσουν τον νεο νόμο περι όπλων, θα ανακάλυπταν πως  απαγορεύονται τα πάντα γενικά και αόριστα!!!! Σε ένα ρεπορτάζ δε, είχε αναφερθεί πως οι αστυνομικοί συνιστούσαν σε κοπέλες που έπεφταν θύματα παρενοχλήσεων στο δρόμο και γλίτωναν στο παρα πεντε τον βιασμό, ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ούτε καν σπραίη πιπεριού γιατί κινδύνευαν να συλληφθουν και τους πρότειναν να φέρουν ......(αν έχετε το θεο σας) ΛΑΚ (!!!!)για να αμυνθούν σε κάποιον που θα επιχειρήσει να τις βιάσει ακόμη και με την απειλη μαχαιριού ή όπλου!!!!!

Δεν ξέρω για σάς αλλα εγώ αυτό το θεωρώ απαράδεκτο και προσβολή έναντι της αξιοπρέπειας και των συνταγματικών δικαιωμάτων του κάθε Έλληνα πολίτη!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
εχουμε και την ιδια παιδεια με τους ελβετους αλλωστε....

Αυτό λέω, εμείς είμαστε οι πολιτισμένοι βαλκάνιοι και κείνοι οι τριτοσκομικοί τυράδες

και επισης φυσικα αυτη ειναι η κοινωνια στην οποια θελω να μεγαλωσω τα παιδια μου...οπου πολιτισμενοι πολιτες θα κυκλοφορουν με πολυβολα στα χερια....

Ναι η ελευθερία η δικια σου προστατεύεται με τριαντάφυλλα και γαρδένιες βλέπεις...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.882
Πόντοι
6.035
ναι αλλά εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ βύσμα :sunglasses:
και εγω που χρησιμοποιησα τα παπαρια μου πηρα σε ολες τις μαλακιες μεσα ημουν ετσι εκανα εκπαιδευση σε αυτα μονο για τις ασκησεις που κανανε :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτό λέω, εμείς είμαστε οι πολιτισμένοι βαλκάνιοι και κείνοι οι τριτοσκομικοί τυράδες

το αντιθετο λεω

Ναι η ελευθερία η δικια σου προστατεύεται με τριαντάφυλλα και γαρδένιες βλέπεις...

οποτε το μη χειρον βελτιστον να υποθεσω? αυτη ειναι η σωστη αντιμετωπιση....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Eγώ θα ήθελα να ρωτήσω όλους αυτούς που απαξιώνουν γενικά και αόριστα τους Έλληνες και τις ικανότητές τους ή την αντιληπτική τους ικανότητα...
Εσείς από που είστε δηλαδή? όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και ηλίθιοι εκτός απο σας?

Εσεις πιθανό να ειστε άχρηστοι! Οι Έλληνες γενικά έχουν αποδείξει πολλές φορές στην ιστορία πως όταν πρέπει είναι συνεπέστατοι, οργανωμένοι και σοβαροί! Σε όλους τους τομείς!

Τις προπαγάνδες λοιπόν περί νεο Ελληναράδων που προβάλλονται λες και είναι συνώνυμο του σκουπιδιού να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας! Εαν νιώθετε οτι εσεις ειστε τέτοιοι, και δεν αντέχετε τον εαυτό σας να αυτοκτονήσετε! Η εν τέλει να μην πάτε να πάρετε όπλο εαν και εφόσον επιτραπεί η οπλοκατοχή! Εαν προτιμάτε να παίζετε τους κινούμενους στόχους στην ζούγλα που η πολιτεία έχει επιτρέψει να επικρατήσει είναι δικό σας θέμα! Δεν έχετε όμως το δικαίωμα να σχολιάζετε τους άλλους και το χειρότερο να τους καταβαραθρώνετε στο δικό σας επίπεδο!

Τα δεδομένα είναι πως η πολιτεία είναι άχρηστη και οι πολίτες κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή! Και απο τη στιγμή που η πολιτεία αδυνατεί να προφυλάξει τους πολίτες της είναι υποχρεωμένη να τους επιτρέψει να διασφαλίζουν μόνοι τους την ασφάλειά τους! Και όχι να τους υποχρεώνει (οπως συμβαίνει σήμερα) να είναι έρμαια στις ορέξεις των κακοποιών!!!

Και επειδή άκουσα κάποιες βλακείες πιο πρίν περί αεροβόλων και σπραίη, εαν αυτοί που τις εξαπόλυσαν έμπαιναν στον κόπο να διαβάσουν τον νεο νόμο περι όπλων, θα ανακάλυπταν πως  απαγορεύονται τα πάντα γενικά και αόριστα!!!! Σε ένα ρεπορτάζ δε, είχε αναφερθεί πως οι αστυνομικοί συνιστούσαν σε κοπέλες που έπεφταν θύματα παρενοχλήσεων στο δρόμο και γλίτωναν στο παρα πεντε τον βιασμό, ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ούτε καν σπραίη πιπεριού γιατί κινδύνευαν να συλληφθουν και τους πρότειναν να φέρουν ......(αν έχετε το θεο σας) ΛΑΚ (!!!!)για να αμυνθούν σε κάποιον που θα επιχειρήσει να τις βιάσει ακόμη και με την απειλη μαχαιριού ή όπλου!!!!!

Δεν ξέρω για σάς αλλα εγώ αυτό το θεωρώ απαράδεκτο και προσβολή έναντι της αξιοπρέπειας και των συνταγματικών δικαιωμάτων του κάθε Έλληνα πολίτη!

σε ποια ιστορικα καταγεγραμμενα γεγονοτα ηταν ακριβως η ελληνικη φαρα συνεπης, οργανωμενη και σοβαρη?
εκτος αν μιλας για την αρχαια ελλαδα οποτε παμε μαλλον μακρυα....ως ελληνικο εθνος της νεοτερης ιστοριας ενδιαφερομαι να μαθω :)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.882
Πόντοι
6.035
ε τότε δε σε χάλασε... :cool2:
γιατι τι κερδισα? :think:
η μηπως τωρα θυμαμαι νομιζεις πως χειριζονται αλλα περα απο την πλακα το ραιμενταλ ειναι και γαμω τα παιχνιδακια με το τζοιστικ το γυρνουσα γυρω γυρω για χαβαλε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχανα το στοχο βεβαια αλλα εκανα τον χαβαλε μου :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
.... και τους πρότειναν να φέρουν ......(αν έχετε το θεο σας) ΛΑΚ (!!!!)για να αμυνθούν σε κάποιον που θα επιχειρήσει να τις βιάσει ακόμη και με την απειλη μαχαιριού ή όπλου!!!!!
Πάντως, πρόσφατα που βρέθηκα κοντά σε ξυλίκι μεταξύ τράβελων, όταν ο ένας έβγαλε γκλοπ, ο άλλος έβγαλε λακ και αναπτήρα και σαν δράκος τον πήγε κλωτσοπατινάδα 2 τετράγωνα.

:2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.882
Πόντοι
6.035
Πάντως, πρόσφατα που βρέθηκα κοντά σε ξυλίκι μεταξύ τράβελων, όταν ο ένας έβγαλε γκλοπ, ο άλλος έβγαλε λακ και αναπτήρα και σαν δράκος τον πήγε κλωτσοπατινάδα 2 τετράγωνα.

:2funny:
το σπρευ βαφης να δεις τη φλογα βγαζει :2funny: :2funny: :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Aφού λοιπόν λες το αντίθετο γιατί δεν σε προβληματίζει το πως κάποιοι αποδεδειγμενα απείρως σοβαροτεροι αντιμετωπίζουν το ζήτημα διαφορετικά;

οποτε το μη χειρον βελτιστον να υποθεσω? αυτη ειναι η σωστη αντιμετωπιση....

Κατάλαβα, ας υπάρχουν όπλα φθάνει να μην τα βλέπεις εσύ και χαλιέται η Σύριζα αισθητική σου...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να διαβάσετε ιστορία κυρία μου! δεν είμαι δάσκαλος για να κάνω μαθήματα!

κανετε πομπωδεις δηλωσεις ομως και εχω διψα για μαθηση....εγω δεν δηλωσα ουτε οτι ειμαστε ως εθνος συνεπεις και οργανωμενοι ουτε το αντιθετο....ειπα οτι δεν εχουμε παιδεια...εσεις μιλησατε για ιστορικα γεγονοτα και τα λοιπα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
γιατι τι κερδισα? :think:
η μηπως τωρα θυμαμαι νομιζεις πως χειριζονται αλλα περα απο την πλακα το ραιμενταλ ειναι και γαμω τα παιχνιδακια με το τζοιστικ το γυρνουσα γυρω γυρω για χαβαλε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχανα το στοχο βεβαια αλλα εκανα τον χαβαλε μου :grin:

ειρωνικό ήταν :grin: πάντα ειρωνική ήταν αυτή η φράση στον ΕΣ :grin:
θα έχεις πολλά χρόνια που απολύθηκες :huh: (το 134 η σειρά σου ήταν?)

το ραιμένταλ το είχα δει πώς στριφογύριζε : καύλα ήταν :P
όχι όμως και σε κατάσταση πολέμου όπου θα είσαι ακίνητος στόχος :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Aφού λοιπόν λες το αντίθετο γιατί δεν σε προβληματίζει το πως κάποιοι αποδεδειγμενα απείρως σοβαροτεροι αντιμετωπίζουν το ζήτημα διαφορετικά;

γιατι οπως ειπες και πριν εδω ειναι βαλκανια και η παιδεια δεν ειναι το ατου μας....σε 100 χρονια υπομονετικης και επιμονης προσπαθειας οταν αποτιναξουμε ολα τα στοιχεια τα οποια μας καθιστουν διανοητικα αναπηρους ισως να το ξανασκεφτω....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.882
Πόντοι
6.035
κανετε πομπωδεις δηλωσεις ομως και εχω διψα για μαθηση....εγω δεν δηλωσα ουτε οτι ειμαστε ως εθνος συνεπεις και οργανωμενοι ουτε το αντιθετο....ειπα οτι δεν εχουμε παιδεια...εσεις μιλησατε για ιστορικα γεγονοτα και τα λοιπα...
οταν λετε αυτη τη γαμημενη λεξη παιδεια τι σκατα εννοειται να δεχθω για παιδεια στην οδηγηση εδω τι παιδεια δλδ χρειαζεται :headbang:

Επισκέπτης
απο που κρίνετε πως δεν έχουμε παιδεία? γνωρίζετε το επίπεδο παιδείας των ευρωπαίων ή των αμερικανών μήπως και μπορείτε να κανετε σύγκριση? Απλά αναπαράγετε την κουτσομπολίστικη τάση πως τάχα οι Έλληνες είναι υπάνθρωποι και κατώτεροι όλων των άλλων! Και αυτό δεν σας τιμά καθόλου!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.882
Πόντοι
6.035
ειρωνικό ήταν :grin: πάντα ειρωνική ήταν αυτή η φράση στον ΕΣ :grin:
θα έχεις πολλά χρόνια που απολύθηκες :huh: (το 134 η σειρά σου ήταν?)

το ραιμένταλ το είχα δει πώς στριφογύριζε : καύλα ήταν :P
όχι όμως και σε κατάσταση πολέμου όπου θα είσαι ακίνητος στόχος :birdman:
πρωτον η σειρα μου ειναι 263 το 134 συμβολιζει κατι αλλο
και στα παπαρια μου δεν ειναι η ειδικοτητα μου εκει απλος εκπαιδευτηκα μονο για την ασκηση παρμενιωνας αν θυμαμαι καλα :think: και αλλη μια οποτε εγω θα ειμαι απο του ευκολους κινητους στοχους :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οταν λετε αυτη τη γαμημενη λεξη παιδεια τι σκατα εννοειται να δεχθω για παιδεια στην οδηγηση εδω τι παιδεια δλδ χρειαζεται :headbang:

η παιδεια γενικως εστιαζει στην αναγνωριση, την εκμαθηση και την εφαρμογη ενος συστηματος αξιων....Οι αξιες αυτες ειναι σταθερες και παντα επικαιρες ειτε μιλαμε για την οδηγηση, για τη διασκεδαση, την οικογενεια, το σχολειο ή την οπλοχρησια....θεωρεις οτι η ελλαδα στο συνολο της δεν πασχει σε αυτον τον τομεα?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
γιατι οπως ειπες και πριν εδω ειναι βαλκανια και η παιδεια δεν ειναι το ατου μας....σε 100 χρονια υπομονετικης και επιμονης προσπαθειας οταν αποτιναξουμε ολα τα στοιχεια τα οποια μας καθιστουν διανοητικα αναπηρους ισως να το ξανασκεφτω....

Ευχαριστούμε για την μεγαλοψυχία σου αλλα η Παιδεία λόγω αλλεπάλληλων εποικισμών από τα άλλα έθνη της υπόλοιπης Ανατολής οπως το Πακιστάν και το Αφγανιστάν δεν θα έχουν την πολυτέλεια οι όποιοι απόγονοι σου να απασχολούνται με τέτοια ζητήματα...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Πάντως, σε μία κοινωνία τόσο ικανών πολιτών, είναι περίεργο πως η πολιτεία αδυνατεί να τους προστατέψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom