House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Άντε καλά σου στέλνω το twiter να γίνεις φόλουερ.σε διαβεβαιω πως γελώ παρα πολύ καθε φορά που γράφεις απο μια καινούρια βλακεία!
Άντε καλά σου στέλνω το twiter να γίνεις φόλουερ.σε διαβεβαιω πως γελώ παρα πολύ καθε φορά που γράφεις απο μια καινούρια βλακεία!
fffanatic εσύ?φιλαράκι ένα θα σου πώ, είστε 'τα πρόβατα' της νέας τάξης.
Και πιάνει? Σε τόσο έξυπνο και advanced λαό?Για ποιον λόγο;
Λοβοτομή εφαρμόζει
Mη τα λες απότομα ρε συΚαι πιάνει? Σε τόσο έξυπνο και advanced λαό?
Και πιάνει? Σε τόσο έξυπνο και advanced λαό?
μου εχουν πει οτι μου μοιαζει τυπε,γιαυτοπολυ μουστακα βλεπεις εσυ
φλωρ - ουερ σαν εσενα δεν θα γινω ποτε ομως!Άντε καλά σου στέλνω το twiter να γίνεις φόλουερ.
Ούτε το τεμπελοκοντρόλ δλδ δεν είμαστε ικανοί να χειριστούμε?Αν ήταν τόσο έξυπνος δεν θα υπήρχε καν το Mega...
ρε συ χαουζ εαν αυτη ειναι η αποψη σας για τους ελληνες συμπεριλαμβανεσται και εσεις μεσα σε ολα οσα εχεται πει,εσυ αυτο πιστευεις για τον εαυτο σου?Mη τα λες απότομα ρε συ
Εγω θελω ενα οπλο να παω να χώσω στον κώλο του πάγκαλου 10 σφαίρες...
Τι αντιπαθοζωοπουσταροπουσρανθρωπος θεε μου......
Να πεθάνεις απ το φαι
Φασίστας κι εσύ φασίστας κι εγώ θάπρεπε να αγαπιόμαστε έτσι?φλωρ - ουερ σαν εσενα δεν θα γινω ποτε ομως!
τι χτυπιεσαι ρε σταματη τι σου εκανεΕγω θελω ενα οπλο να παω να χώσω στον κώλο του πάγκαλου 10 σφαίρες...
Τι αντιπαθοζωοπουσταροπουσρανθρωπος θεε μου......
Να πεθάνεις απ το φαι
Ο Γιώργος είπε για όσους θεωρούν τους εαυτούς τους σαν λαό "ανώτερο".Καταλαβαινόμαστε νομίζω σε τι παράθεσα.ρε συ χαουζ εαν αυτη ειναι η αποψη σας για τους ελληνες συμπεριλαμβανεσται και εσεις μεσα σε ολα οσα εχεται πει,εσυ αυτο πιστευεις για τον εαυτο σου?
δεν ειναι εξυπναδα να χρησιμοποιεις λεξεις που ουτε ξερεις τι σημαινουν!Φασίστας κι εσύ φασίστας κι εγώ θάπρεπε να αγαπιόμαστε έτσι?