Νέα

Να επιστρέψει ο alex71 στο forum;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ananeotikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να επιστρέψει ο Αlex71 στο Forum?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .
OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.419
Πόντοι
456
:lipsrsealed:

ΡΟΥΒΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.png
Ελπίζω ο αγαπητός Αlex να μην έχει πελάτες στα Σκόπια.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.774
Πόντοι
2.596
Ασχέτως δεδομένων (δεν έχω αφθονία εκεί) κωλοξεσκιστήκανε το 48ωρο που πέρασε, μέχρι και οι βρωμιάρηδες των αραφατάδων νίκησαν με ανατροπή τον Σαντάμ, ε λέω τον ρουφήξαμε 0-0 θα έρθουν τα κωλοΣκόπια και σε 5 λεπτά το έφεραν 1-1 και πέρασε το αμφίσκορο :embarrased:
Έτσι οι απώλειες μειώθηκαν σε ένα φτηνιάρικο κωλ γκέρλ (κάπου 120 - δεν γαμιέται)...
Επανερχόμενοι στο θέμα, παρατήρησα ότι μπήκε πρόσφατα ο πορνόπαπος του τΣΥΡΙΖΑ χωρίς φυσικά να ποστάρει, λες να έχουμε κανένα ντέρμπυ;
Τραμουντάνα γύρισε κι εσύ να γίνει επανάσταση εδώ μέσα!!

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.537
Πόντοι
2.696
Η κουφάλα ο Alex71 παρακολουθεί τα πάντα, αλλά δεν γράφει... Κάνει likes στον ομοϊδεάτη του pezoporos που έχει αναλάβει καθήκοντα εκπρόσωπου τύπου της ΝΔ στο site, ένεκα ενεργής απουσίας του πρώτου...

8/3/2025
Pezoporos: Δεν θυμάμαι άλλη φορά κόμμα να κυβερνά 6 χρόνια και να είναι 10 ποσ. μονάδες μπροστά από το δεύτερο

"A woman could piss it out"
London mayor 1666

Like Παράθεση Απάντηση

Αναφορά

• Like
Αντιδράσεις: STAVROS6969, daima703 και alex71

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.537
Πόντοι
2.696
Το ποσοστό υπέρ του comeback του Αlex πλησιάζει το ποσοστό της Αβασίλευτης Δημοκρατίας το 1974 στο σχετικό δημοψήφισμα.
Ή αλλιώς το ποσοστό που ήταν υπέρ της ανάληψης της πρωθυπουργίας του Ελλαδιστάν από τον Καραμανλή...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.908
Πόντοι
6.056
Άλεξ , γύρνα !!!!!!!!!

Είμαι εγώ εδώ για σένα !
Όποιος σε πειράξει , θα τον σκίσω.

Εντάξει , μόνο για τη ΝΔ, δεν θα σε υπερασπιστώ !

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.908
Πόντοι
6.056
Όπως κόβει η εκδιδόμενη το αγοραίο σεξ έτσι κι εγώ :confused:
Τυπάρα .... εμείς ποτέ δεν θα κόψουμε το αγοραίο.

Για μένα ... μοναδική εξαίρεση σε αυτό .... μπορεί να γίνει αν φάω μία αρχόντισσα της γενιάς μου
που τη γνώρισα στα 14 , συνομίληκη.

Αν γίνει αυτό , με πιθανότητα 0.01% (είναι αισιόδοξος υπερβολικά πάντα, το ξέρω)
τότε ... μπορεί να εγκαταλείψω το άθλημα σαν τον Άραμι στους 3 σωματοφύλακες ....

και να γίνω καλόγερος .... ή μποέμ στην πράγα ή το παρίσι ........

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.774
Πόντοι
2.596
Τυπάρα .... εμείς ποτέ δεν θα κόψουμε το αγοραίο.
Η ουσία είναι να ΜΗΝ σου κοπεί το πήδημα, αγοραίο ή μη...
Ο αδελφός μου στα 61 αχρηστεύτηκε...
Καλημέρες, ρίχνεις ΠΛΟΚ σε όσους σε ενοχλούν, η ζαχαρένια σου δεν αξίζει να χαλιέται για το κάθε ακατανόμαστο δίποδο (κι αν είναι κουτσό ακόμη χειρότερα) εδώ μέσα.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.419
Πόντοι
456
Η κουφάλα ο Alex71 παρακολουθεί τα πάντα, αλλά δεν γράφει... Κάνει likes στον ομοϊδεάτη του pezoporos που έχει αναλάβει καθήκοντα εκπρόσωπου τύπου της ΝΔ στο site, ένεκα ενεργής απουσίας του πρώτου...

8/3/2025
Pezoporos: Δεν θυμάμαι άλλη φορά κόμμα να κυβερνά 6 χρόνια και να είναι 10 ποσ. μονάδες μπροστά από το δεύτερο

"A woman could piss it out"
London mayor 1666

Like Παράθεση Απάντηση

Αναφορά

• Like
Αντιδράσεις: STAVROS6969, daima703 και alex71
Εντοπίζει τα σπουδαία ο αγαπητός Alex.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.537
Πόντοι
2.696
Καλημέρες, ρίχνεις ΠΛΟΚ σε όσους σε ενοχλούν, η ζαχαρένια σου δεν αξίζει να χαλιέται για το κάθε ακατανόμαστο δίποδο (κι αν είναι κουτσό ακόμη χειρότερα) εδώ μέσα.
Με το συμπάθιο και αν επιτρέπεται, τι έπαθε ο αδερφός σου;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.908
Πόντοι
6.056
Για τα σκατά εδώ μέσα, υπάρχει ο κουβάς της λίστας.
Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι .... που χρόνια μετά παρακαλάνε να τους δώσεις σημασία.
Αποτυχημένα ναυάγια, πιο κάτω από τον ... τιτανικό .

Σχετικά με το τρυπάνι , είναι κυρίως ψυχολογικό το θέμα.
Όταν σε γαμάνε μια ζωή και ξέρεις ότι θα σε γαμάνε και το λίγο που απομένει , έχεις προβλήματα στύσης.
Επίσης όταν έχεις ξεσκιστεί σε χαμαλοδουλειές , όπως οι παλιοί με το μπετό στον τενεκέ από τη φέτα με την τάβλα καρφωμένη.

Αν το ηθικό είναι ακμαίο και δεν σε γαμάνε μια ζωή , δεν σου έχει γαμηθεί η ψυχολογία, ξεσκίζεις γαϊδάρα στη ανηφόρα.
Μέχρι τα γεράματα.

Εννοείται το βοηθάς με διακοπή καπνίσματος, όχι τζανκ φουντ κάθε μέρα, όχι κρέας κάθε μέρα όχι ξενύχτι μέρες συνεχόμενες κτλ .
Και ποτέ ουσίες και αναβολικά για μπράτσα. Τα τελευταία, είναι κράτηση για την κόλαση .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.365
Πόντοι
3.556
Για τα σκατά εδώ μέσα, υπάρχει ο κουβάς της λίστας.
Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι .... που χρόνια μετά παρακαλάνε να τους δώσεις σημασία.
Αποτυχημένα ναυάγια, πιο κάτω από τον ... τιτανικό .

Σχετικά με το τρυπάνι , είναι κυρίως ψυχολογικό το θέμα.
Όταν σε γαμάνε μια ζωή και ξέρεις ότι θα σε γαμάνε και το λίγο που απομένει , έχεις προβλήματα στύσης.
Επίσης όταν έχεις ξεσκιστεί σε χαμαλοδουλειές , όπως οι παλιοί με το μπετό στον τενεκέ από τη φέτα με την τάβλα καρφωμένη.

Αν το ηθικό είναι ακμαίο και δεν σε γαμάνε μια ζωή , δεν σου έχει γαμηθεί η ψυχολογία, ξεσκίζεις γαϊδάρα στη ανηφόρα.
Μέχρι τα γεράματα.

Εννοείται το βοηθάς με διακοπή καπνίσματος, όχι τζανκ φουντ κάθε μέρα, όχι κρέας κάθε μέρα όχι ξενύχτι μέρες συνεχόμενες κτλ .
Και ποτέ ουσίες και αναβολικά για μπράτσα. Τα τελευταία, είναι κράτηση για την κόλαση .
τι μαλακας είναι αυτός

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.419
Πόντοι
456
Νταμπλ σκορ υπέρ της επιστροφής βλέπω.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.774
Πόντοι
2.596
Με το συμπάθιο και αν επιτρέπεται, τι έπαθε ο αδερφός σου;
Το έχω αναφέρει σε παλαιότερα σχόλια (τώρα που να ψάχνω)...
Πριν 3 χρόνια άρπαξε κορώνα (ανεμβολίαστος) και ήταν σε πολύ βαρειά κατάσταση 4 ημέρες, όμως με χορήγηση μονοκλωνικών τη σκαπούλαρε...
Του άφησε όμως κάποια χουνέρια και πέρυσι έκανε εγχείρηση προστάτη και καταλαμβάνεις/ετε ότι τελείωσε σεξουαλικά.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.537
Πόντοι
2.696
Το έχω αναφέρει σε παλαιότερα σχόλια (τώρα που να ψάχνω)...
Πριν 3 χρόνια άρπαξε κορώνα (ανεμβολίαστος) και ήταν σε πολύ βαρειά κατάσταση 4 ημέρες, όμως με χορήγηση μονοκλωνικών τη σκαπούλαρε...
Του άφησε όμως κάποια χουνέρια και πέρυσι έκανε εγχείρηση προστάτη και καταλαμβάνεις/ετε ότι τελείωσε σεξουαλικά.
Αυτό είναι ένα παράδειγμα για όσους λένε ότι τα εμβόλια ήταν αχρείαστα και επιβλαβή μόνο... Εύχομαι ότι καλύτερο για τον αδερφό σου...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.927
Πόντοι
6.056
παιδια θα σας πω εγω που διαβαζω αναμεσα στις γραμμες & γραφω μονο αληθειες οπως ξερουν ολοι ξερω γω

οταν φευγεις απο καπου φευγεις δεν διαβαζεις δεν κανεις λαικ δεν ψηφιζεις στις ψηφοφοριες δεν φωναζεις γιουχου εδω ειμαι ποσεξτε πως ανεμιζω την κιλοτα μου κλπ κλπ

τωρα ο φιλος αλεξ μουτρακια ειναι αυτα που κανει δεν εφυγε οταν του περασουν θα ξαναγραψει :grouphug:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
40.605
Πόντοι
6.756
παιδια θα σας πω εγω που διαβαζω αναμεσα στις γραμμες & γραφω μονο αληθειες οπως ξερουν ολοι ξερω γω

οταν φευγεις απο καπου φευγεις δεν διαβαζεις δεν κανεις λαικ δεν ψηφιζεις στις ψηφοφοριες δεν φωναζεις γιουχου εδω ειμαι ποσεξτε πως ανεμιζω την κιλοτα μου κλπ κλπ

τωρα ο φιλος αλεξ μουτρακια ειναι αυτα που κανει δεν εφυγε οταν του περασουν θα ξαναγραψει :grouphug:
Πες τα ρεζ

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.393
Πόντοι
6.256

Ξερεις κατι παραπανω μηπως?Δεν πιστευω να δουλευεις στην πρεσβεια της Κολομβιας:confused::confused::confused::coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom