ananeotikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 4.413
- Πόντοι
- 456
Ελπίζω ο αγαπητός Αlex να μην έχει πελάτες στα Σκόπια.
Ελπίζω ο αγαπητός Αlex να μην έχει πελάτες στα Σκόπια.
Ή αλλιώς το ποσοστό που ήταν υπέρ της ανάληψης της πρωθυπουργίας του Ελλαδιστάν από τον Καραμανλή...Το ποσοστό υπέρ του comeback του Αlex πλησιάζει το ποσοστό της Αβασίλευτης Δημοκρατίας το 1974 στο σχετικό δημοψήφισμα.
Τυπάρα .... εμείς ποτέ δεν θα κόψουμε το αγοραίο.Όπως κόβει η εκδιδόμενη το αγοραίο σεξ έτσι κι εγώ![]()
Η ουσία είναι να ΜΗΝ σου κοπεί το πήδημα, αγοραίο ή μη...Τυπάρα .... εμείς ποτέ δεν θα κόψουμε το αγοραίο.
Εντοπίζει τα σπουδαία ο αγαπητός Alex.Η κουφάλα ο Alex71 παρακολουθεί τα πάντα, αλλά δεν γράφει... Κάνει likes στον ομοϊδεάτη του pezoporos που έχει αναλάβει καθήκοντα εκπρόσωπου τύπου της ΝΔ στο site, ένεκα ενεργής απουσίας του πρώτου...
8/3/2025
Pezoporos: Δεν θυμάμαι άλλη φορά κόμμα να κυβερνά 6 χρόνια και να είναι 10 ποσ. μονάδες μπροστά από το δεύτερο
"A woman could piss it out"
London mayor 1666
Like Παράθεση Απάντηση
Αναφορά
Αντιδράσεις: STAVROS6969, daima703 και alex71
![]()
Τουλάχιστον για το γόητρο της ΝΔ...Εντοπίζει τα σπουδαία ο αγαπητός Alex.
Μόνο αντίπαλο σε αυτό έχει τον Πορτοσάλτε.Τουλάχιστον για το γόητρο της ΝΔ...
Με το συμπάθιο και αν επιτρέπεται, τι έπαθε ο αδερφός σου;Η ουσία είναι να ΜΗΝ σου κοπεί το πήδημα, αγοραίο ή μη...
Ο αδελφός μου στα 61 αχρηστεύτηκε...
Καλημέρες, ρίχνεις ΠΛΟΚ σε όσους σε ενοχλούν, η ζαχαρένια σου δεν αξίζει να χαλιέται για το κάθε ακατανόμαστο δίποδο (κι αν είναι κουτσό ακόμη χειρότερα) εδώ μέσα.
Για τα σκατά εδώ μέσα, υπάρχει ο κουβάς της λίστας.Η ουσία είναι να ΜΗΝ σου κοπεί το πήδημα, αγοραίο ή μη...
Ο αδελφός μου στα 61 αχρηστεύτηκε...
Καλημέρες, ρίχνεις ΠΛΟΚ σε όσους σε ενοχλούν, η ζαχαρένια σου δεν αξίζει να χαλιέται για το κάθε ακατανόμαστο δίποδο (κι αν είναι κουτσό ακόμη χειρότερα) εδώ μέσα.
τι μαλακας είναι αυτόςΓια τα σκατά εδώ μέσα, υπάρχει ο κουβάς της λίστας.
Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι .... που χρόνια μετά παρακαλάνε να τους δώσεις σημασία.
Αποτυχημένα ναυάγια, πιο κάτω από τον ... τιτανικό .
Σχετικά με το τρυπάνι , είναι κυρίως ψυχολογικό το θέμα.
Όταν σε γαμάνε μια ζωή και ξέρεις ότι θα σε γαμάνε και το λίγο που απομένει , έχεις προβλήματα στύσης.
Επίσης όταν έχεις ξεσκιστεί σε χαμαλοδουλειές , όπως οι παλιοί με το μπετό στον τενεκέ από τη φέτα με την τάβλα καρφωμένη.
Αν το ηθικό είναι ακμαίο και δεν σε γαμάνε μια ζωή , δεν σου έχει γαμηθεί η ψυχολογία, ξεσκίζεις γαϊδάρα στη ανηφόρα.
Μέχρι τα γεράματα.
Εννοείται το βοηθάς με διακοπή καπνίσματος, όχι τζανκ φουντ κάθε μέρα, όχι κρέας κάθε μέρα όχι ξενύχτι μέρες συνεχόμενες κτλ .
Και ποτέ ουσίες και αναβολικά για μπράτσα. Τα τελευταία, είναι κράτηση για την κόλαση .
Το έχω αναφέρει σε παλαιότερα σχόλια (τώρα που να ψάχνω)...Με το συμπάθιο και αν επιτρέπεται, τι έπαθε ο αδερφός σου;
Αυτό είναι ένα παράδειγμα για όσους λένε ότι τα εμβόλια ήταν αχρείαστα και επιβλαβή μόνο... Εύχομαι ότι καλύτερο για τον αδερφό σου...Το έχω αναφέρει σε παλαιότερα σχόλια (τώρα που να ψάχνω)...
Πριν 3 χρόνια άρπαξε κορώνα (ανεμβολίαστος) και ήταν σε πολύ βαρειά κατάσταση 4 ημέρες, όμως με χορήγηση μονοκλωνικών τη σκαπούλαρε...
Του άφησε όμως κάποια χουνέρια και πέρυσι έκανε εγχείρηση προστάτη και καταλαμβάνεις/ετε ότι τελείωσε σεξουαλικά.
Πες τα ρεζπαιδια θα σας πω εγω που διαβαζω αναμεσα στις γραμμες & γραφω μονο αληθειες οπως ξερουν ολοι ξερω γω
οταν φευγεις απο καπου φευγεις δεν διαβαζεις δεν κανεις λαικ δεν ψηφιζεις στις ψηφοφοριες δεν φωναζεις γιουχου εδω ειμαι ποσεξτε πως ανεμιζω την κιλοτα μου κλπ κλπ
τωρα ο φιλος αλεξ μουτρακια ειναι αυτα που κανει δεν εφυγε οταν του περασουν θα ξαναγραψει![]()
Ξερεις κατι παραπανω μηπως?Δεν πιστευω να δουλευεις στην πρεσβεια της Κολομβιαςπαιδια θα σας πω εγω που διαβαζω αναμεσα στις γραμμες & γραφω μονο αληθειες οπως ξερουν ολοι ξερω γω
οταν φευγεις απο καπου φευγεις δεν διαβαζεις δεν κανεις λαικ δεν ψηφιζεις στις ψηφοφοριες δεν φωναζεις γιουχου εδω ειμαι ποσεξτε πως ανεμιζω την κιλοτα μου κλπ κλπ
τωρα ο φιλος αλεξ μουτρακια ειναι αυτα που κανει δεν εφυγε οταν του περασουν θα ξαναγραψει![]()