Νέα

Να επιστρέψει ο alex71 στο forum;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ananeotikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να επιστρέψει ο Αlex71 στο Forum?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .
OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.332
Πόντοι
456
Που πήγε; Που εξαφανίστηκε; Μόνο μία μπορεί να δώσει την απάντηση στο ερώτημα και να αποκαλύψει τα αίτια αυτής της "περίεργης" εξαφάνισης
Εχει λύση η Νικολούλη?

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.751
Πόντοι
2.596
Όπως κόβει η εκδιδόμενη το αγοραίο σεξ έτσι κι εγώ :confused:

Άλεξ...
Αν γυρίσεις πίσω (είπαμε δεν σε επηρεάζω) τότε θα πιέσει το μισό bou (εξαιρούνται οι λοιποί ακατανόμαστοι) να γίνω Διαχειριστής :rockon:ώστε να στέλνω κανέναν στο ταμείο για ακάπ!

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.332
Πόντοι
456
Όπως κόβει η εκδιδόμενη το αγοραίο σεξ έτσι κι εγώ :confused:

Άλεξ...
Αν γυρίσεις πίσω (είπαμε δεν σε επηρεάζω) τότε θα πιέσει το μισό bou (εξαιρούνται οι λοιποί ακατανόμαστοι) να γίνω Διαχειριστής :rockon:ώστε να στέλνω κανέναν στο ταμείο για ακάπ!
Aν γυρίσει θα πέσουν τα ταβάνια.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.751
Πόντοι
2.596
Θα σου πω και το άλλο: εκτός από τον Άλεξ (και το Τζώνυ64 του ΠΑΣΟΚ) υπήρχαν ακόμη 2 δυνατά χαρτιά: ο τραμουντάνα (δεξιός φιλελεύθερος) και ο πορνόπαπος (τΣΥΡΙΖΑ)...
Με άλλα λόγια το τσοντάδικο είχε και πολιτική χροιά σε ένα ευρύ φάσμα, όλες αυτές οι κόντρες των 4 αυτών μελών του έδιναν ζωή...
Πλέον απέχω από τα πολιτικά - στη φέξη και τη χάση να γράψω κάτι.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.332
Πόντοι
456
Θα σου πω και το άλλο: εκτός από τον Άλεξ (και το Τζώνυ64 του ΠΑΣΟΚ) υπήρχαν ακόμη 2 δυνατά χαρτιά: ο τραμουντάνα (δεξιός φιλελεύθερος) και ο πορνόπαπος (τΣΥΡΙΖΑ)...
Με άλλα λόγια το τσοντάδικο είχε και πολιτική χροιά σε ένα ευρύ φάσμα, όλες αυτές οι κόντρες των 4 αυτών μελών του έδιναν ζωή...
Πλέον απέχω από τα πολιτικά - στη φέξη και τη χάση να γράψω κάτι.
Το έκανε Βουλή η Τετράς.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.751
Πόντοι
2.596
Αυτός πίνει μουνόζουμα...
Ρε παλιοκουφάλες (οι ανωτέρω δύο) δεν πειράζει ας το γαμήσουμε λίγο το νήμα - με την αφορμή - που να ψάχνω κογιότ - τέσπα αραιά και που ο Άλεξ έριχνε κανένα δελτίο - σε εντελώς δημοφιλείς αγώνες - βάσει της διαίσθησης που είχε - για το χαβαλέ και μόνο να περάσει η βραδυά.
Έχω αναλύσει στις σελίδες 5380-5382 (μην διαβάζετε κάποιες πίπες σχόλια) τι είναι ινδικό σκορ. Πλέον κάτι τέτοια κυνηγάω, να πιάσεις μια γερή τριάδα μιλάμε από 15 χιλιάδες απόδοση και άνω....

Συνημμένα

• Ινδικό ημιτόνου επί συνημιτόνου.png
    Ινδικό ημιτόνου επί συνημιτόνου.png
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 11
OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.332
Πόντοι
456
Αυτός πίνει μουνόζουμα...
Ρε παλιοκουφάλες (οι ανωτέρω δύο) δεν πειράζει ας το γαμήσουμε λίγο το νήμα - με την αφορμή - που να ψάχνω κογιότ - τέσπα αραιά και που ο Άλεξ έριχνε κανένα δελτίο - σε εντελώς δημοφιλείς αγώνες - βάσει της διαίσθησης που είχε - για το χαβαλέ και μόνο να περάσει η βραδυά.
Έχω αναλύσει στις σελίδες 5380-5382 (μην διαβάζετε κάποιες πίπες σχόλια) τι είναι ινδικό σκορ. Πλέον κάτι τέτοια κυνηγάω, να πιάσεις μια γερή τριάδα μιλάμε από 15 χιλιάδες απόδοση και άνω....
Σούπερ.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.751
Πόντοι
2.596
Βρε ΓΚΡ άσε τα κογιότ αφού γράφεις από κάτω - καταλαβαίνεις τι εννοώ;
Άσχετα αν δεν ποντάρεις ή ας πούμε μια φορά το τρίμηνο λες θα ρίξω 20Ε ξέρω εγώ κι εγώ πόσα - σε δύο τρεις ομάδες και σκασίλα σου ό,τι γίνει....
Ήταν λίγο πριν πέσει το λουκέτο του κορωνοτέτοιου => Μονακό & Μπορντώ (πλέον τεράστια οικονομικά προβλήματα κι είναι στην 4η εθνική) έφεραν ανατροπές και οι δύο, με σκορ 1-0 ημίτονο και 0-2 συνημίτονο...
Ήμουν στον ΗΡ υπολογιστή (πλέον είναι στη ντουλάπα τιμής ένεκεν) και 5 λεπτά πριν κλείσουν οι αποδόσεις τα έδειχνε ανατροπές...
Αλλά κόλωσα και τα ρίχνω σκέτα διπλά...
Βάλε σκορ με ανατροπή τουλάχιστον 70 απόδοση, τότε η λουκετωμένη Betshop τα πλήρωνε και 100 τέτοια ανώμαλα...
1Ε να έριχνα τι θα γινόταν, αυτά για την ιστορία, από τότε πεισματώνομαι κατά καιρούς και ρίχνω και τέτοια δελτία.

Συνημμένα

• 1.png
    1.png
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 9
OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.332
Πόντοι
456
Βρε ΓΚΡ άσε τα κογιότ αφού γράφεις από κάτω - καταλαβαίνεις τι εννοώ;
Άσχετα αν δεν ποντάρεις ή ας πούμε μια φορά το τρίμηνο λες θα ρίξω 20Ε ξέρω εγώ κι εγώ πόσα - σε δύο τρεις ομάδες και σκασίλα σου ό,τι γίνει....
Ήταν λίγο πριν πέσει το λουκέτο του κορωνοτέτοιου => Μονακό & Μπορντώ (πλέον τεράστια οικονομικά προβλήματα κι είναι στην 4η εθνική) έφεραν ανατροπές και οι δύο, με σκορ 1-0 ημίτονο και 0-2 συνημίτονο...
Ήμουν στον ΗΡ υπολογιστή (πλέον είναι στη ντουλάπα τιμής ένεκεν) και 5 λεπτά πριν κλείσουν οι αποδόσεις τα έδειχνε ανατροπές...
Αλλά κόλωσα και τα ρίχνω σκέτα διπλά...
Βάλε σκορ με ανατροπή τουλάχιστον 70 απόδοση, τότε η λουκετωμένη Betshop τα πλήρωνε και 100 τέτοια ανώμαλα...
1Ε να έριχνα τι θα γινόταν, αυτά για την ιστορία, από τότε πεισματώνομαι κατά καιρούς και ρίχνω και τέτοια δελτία.
Σοφός.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.751
Πόντοι
2.596

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.946
Πόντοι
206
OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.332
Πόντοι
456
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.751
Πόντοι
2.596
Δεν ήξερα ότι ψήφισε εναντίον του (αφού απέχω όπως δήλωσα)...
Από εκεί και πέρα ξέρω ότι έχω καμμιά 250αρα χασούρα το τελευταίο 48ωρο και μάλλον θα ξεπεράσει τα 300 γιατί βλέπω να πάνε κατά διαόλου και τα κωλοΣκόπια.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.332
Πόντοι
456
Δεν ήξερα ότι ψήφισε εναντίον του (αφού απέχω όπως δήλωσα)...
Από εκεί και πέρα ξέρω ότι έχω καμμιά 250αρα χασούρα το τελευταίο 48ωρο και μάλλον θα ξεπεράσει τα 300 γιατί βλέπω να πάνε κατά διαόλου και τα κωλοΣκόπια.
Ο Αlex μπορεί να βοηθήσει σε αυτό?

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.751
Πόντοι
2.596
Δεν μπορεί ο Άλεξ...
Εδώ μας βγήκε Μωάμεθ ο Πορθητής v2 :coffee:

ΨΨ Ντιμιγκολ & Σώγαμπρος έκανα το ανάθεμα και έχασα τα φράγκα, τουλάχιστον δεν πήγαινα στη Μεσσήνη να τα δωρίσω στα κορίτσια γιατί να μπω μέσα δεν παίζει πέφτει παντόφλα από τη Λαίδη :confused:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.751
Πόντοι
2.596

Συνημμένα

• 1.png
    1.png