ananeotikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 456
Εχει λύση η Νικολούλη?Που πήγε; Που εξαφανίστηκε; Μόνο μία μπορεί να δώσει την απάντηση στο ερώτημα και να αποκαλύψει τα αίτια αυτής της "περίεργης" εξαφάνισης
Εχει λύση η Νικολούλη?Που πήγε; Που εξαφανίστηκε; Μόνο μία μπορεί να δώσει την απάντηση στο ερώτημα και να αποκαλύψει τα αίτια αυτής της "περίεργης" εξαφάνισης
Είναι ο οφθαλμός όστις τα πάνθ ορά ο Alex.εδώ είναι παρακολουθεί
ΚΟΓΙΟΤ ΕΚΕΙ
Aν γυρίσει θα πέσουν τα ταβάνια.Όπως κόβει η εκδιδόμενη το αγοραίο σεξ έτσι κι εγώ
Άλεξ...
Αν γυρίσεις πίσω (είπαμε δεν σε επηρεάζω) τότε θα πιέσει το μισό bou (εξαιρούνται οι λοιποί ακατανόμαστοι) να γίνω Διαχειριστήςώστε να στέλνω κανέναν στο ταμείο για ακάπ!
Το έκανε Βουλή η Τετράς.Θα σου πω και το άλλο: εκτός από τον Άλεξ (και το Τζώνυ64 του ΠΑΣΟΚ) υπήρχαν ακόμη 2 δυνατά χαρτιά: ο τραμουντάνα (δεξιός φιλελεύθερος) και ο πορνόπαπος (τΣΥΡΙΖΑ)...
Με άλλα λόγια το τσοντάδικο είχε και πολιτική χροιά σε ένα ευρύ φάσμα, όλες αυτές οι κόντρες των 4 αυτών μελών του έδιναν ζωή...
Πλέον απέχω από τα πολιτικά - στη φέξη και τη χάση να γράψω κάτι.
Τι πηγές?Ιαματικές?
Σούπερ.Αυτός πίνει μουνόζουμα...
Ρε παλιοκουφάλες (οι ανωτέρω δύο) δεν πειράζει ας το γαμήσουμε λίγο το νήμα - με την αφορμή - που να ψάχνω κογιότ - τέσπα αραιά και που ο Άλεξ έριχνε κανένα δελτίο - σε εντελώς δημοφιλείς αγώνες - βάσει της διαίσθησης που είχε - για το χαβαλέ και μόνο να περάσει η βραδυά.
Έχω αναλύσει στις σελίδες 5380-5382 (μην διαβάζετε κάποιες πίπες σχόλια) τι είναι ινδικό σκορ. Πλέον κάτι τέτοια κυνηγάω, να πιάσεις μια γερή τριάδα μιλάμε από 15 χιλιάδες απόδοση και άνω....
Σοφός.Βρε ΓΚΡ άσε τα κογιότ αφού γράφεις από κάτω - καταλαβαίνεις τι εννοώ;
Άσχετα αν δεν ποντάρεις ή ας πούμε μια φορά το τρίμηνο λες θα ρίξω 20Ε ξέρω εγώ κι εγώ πόσα - σε δύο τρεις ομάδες και σκασίλα σου ό,τι γίνει....
Ήταν λίγο πριν πέσει το λουκέτο του κορωνοτέτοιου => Μονακό & Μπορντώ (πλέον τεράστια οικονομικά προβλήματα κι είναι στην 4η εθνική) έφεραν ανατροπές και οι δύο, με σκορ 1-0 ημίτονο και 0-2 συνημίτονο...
Ήμουν στον ΗΡ υπολογιστή (πλέον είναι στη ντουλάπα τιμής ένεκεν) και 5 λεπτά πριν κλείσουν οι αποδόσεις τα έδειχνε ανατροπές...
Αλλά κόλωσα και τα ρίχνω σκέτα διπλά...
Βάλε σκορ με ανατροπή τουλάχιστον 70 απόδοση, τότε η λουκετωμένη Betshop τα πλήρωνε και 100 τέτοια ανώμαλα...
1Ε να έριχνα τι θα γινόταν, αυτά για την ιστορία, από τότε πεισματώνομαι κατά καιρούς και ρίχνω και τέτοια δελτία.
Ρώτα τον Άλεξ71
Ναι, αλλά ο ίδιος ψήφισε κατάΚαλά από κογιότ δεν παίρνεις ακόμη Πρέφα...
Ψήφισες υπερ τηςεπαναφοράς της Βασιλείαςεπιστροφής του Άλεξ;
Βασιλιάς Αλεξ ο Α΄ ε?Καλά από κογιότ δεν παίρνεις ακόμη Πρέφα...
Ψήφισες υπερ τηςεπαναφοράς της Βασιλείαςεπιστροφής του Άλεξ;
Ο Αlex μπορεί να βοηθήσει σε αυτό?Δεν ήξερα ότι ψήφισε εναντίον του (αφού απέχω όπως δήλωσα)...
Από εκεί και πέρα ξέρω ότι έχω καμμιά 250αρα χασούρα το τελευταίο 48ωρο και μάλλον θα ξεπεράσει τα 300 γιατί βλέπω να πάνε κατά διαόλου και τα κωλοΣκόπια.
Το κατακτώ