Νέα

Να αρχίσω να ανησυχώ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα powerline75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Παληκάρι μου σχήμα λόγου ήταν. Οταν όμως φέρνεις εδώ ένα θέμα που μόνο πρόβλημα δεν είναι (το αντίθετο μάλιστα), δεν είναι εύλογο να έχεις τις αντιδράσεις που υπήρξαν; Γι αυτό μην ανησυχείς για την (πολύ καλή) ταχύτητα της σύνδεσής σου αλλά για πραγματικά προβλήματα. Εκτός κι αν γουστάρεις γενικώς χαβαλέ οπότε μη διαμαρτύρεσαι.

Δηλαδή, συγνώμη, εσύ το κατάλαβες σαν αληθινό πρόβλημα; ΕΛΕΟΣ!!! Δεν είδες τις υπόλοιπες απαντήσεις μου στο ίδιο θέμα; Ή μήπως δεν έχεις καμία απολύτως αίσθηση του χιούμορ;

JIMTOURLAS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οχι δεν τις ειχα δει (μαλακία μου). Αρα τα παίρνω πίσω όλα. Γραψε λάθος παληκάρι μου. Μάλλον εγω θα πρέπει να αρχίσω ψάχνομαι για άλλη βλάβη....

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Κάθε πρωί να τρέχεις γυμνός κάνοντας 7 γύρους το τετράγωνο και διαβάζοντας το "Ο καιροc γαρ εγγυc" για να εξιλεωθείς...

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Οχι δεν τις ειχα δει (μαλακία μου). Αρα τα παίρνω πίσω όλα. Γραψε λάθος παληκάρι μου. Μάλλον εγω θα πρέπει να αρχίσω ψάχνομαι για άλλη βλάβη....
Ο.Κ. ʼκυρο και απο εδώ
Κάθε πρωί να τρέχεις γυμνός κάνοντας 7 γύρους το τετράγωνο και διαβάζοντας το "Ο καιροc γαρ εγγυc" για να εξιλεωθείς...
Είπαμε να εξιλεωθεί, αυτό είναι βασανιστήριο στην κόλαση! Βέβαια, αν δει κανείς το avatar σου, καταλαβαίνει που βρίσκεις τις ιδέες... (Υπαγε οπίσω μου Σατανά... φοράω τσίγκινο σωβρακάκι)

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
στον παπα τσακαλο ολοι για εφορκισμο
δεν φανταζομαι να ενοεις, αυτον, στην φωτογραφια???? Φωτια θα πεσει να μας καψει!!!                                                                                        {ps: η φωτο ειναι ευγενικη προσφορα του φιλου Nio, απο αλλο thread}

Συνημμένα

• index.php.jpg
    index.php.jpg
    61,8 KB · Εμφανίσεις: 49

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom