Νέα

Να ανοίξουν τα επαγγέλματα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σωστός!

παιζει κάποιο ρόλο στην κουβέντα το αν΄είμαι άντρας ή όχι?
αν ειναι να πετάς λιγότερες μαλακίες θα σπευσω να δηλώσω άντρας.
ακου να δεις,

βλεπεις οτι απεναντι στις γυναικες ειμαι ευγενικος! Ετσι μου υπαγορευει η παιδεια μου! Το να παιζω το μαλακα ομως ειναι κατι που δε μου ταιριαζει!

εαν συνεχισεις να το παιζεις εξυπνη και να βριζεις, μπορω ξερεις να τη γυρισω την πλακα σε ενα δευτερολεπτο!

το αν μετα θα αυτοκτονησεις με αυτα που θα ακουσεις δε με αφορα καθολου!

ξηγηθηκαμε?

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Ε, κάτσε να το παίζεις αφεντικό του εαυτού σου τότε. Μη μου κλαίγεσαι που φυτοζωείς. Μόνος σου το επέλεξες. Το κράτος σου δίνει τις δυνατότητες. Το ότι εσύ δεν τις επιλέγεις δε σημαίνει ότι φταίει το κράτος.

Μάλλον για πιτσιρίκο (δεν το λέω υποτιμητικά, από ηλικιακής άποψης) και εκτός πραγματικότητας σε κόβω...
Και ΟΚ, εγώ είμαι λακαμάς...το κράτος ποια δυνατότητα μου δίνει ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ το ασφαλίστικό μου ταμείο, σε 1 χώρα όπου η κρατική ασφάλιση είναι υποχρεωτική???
Να βάλω αγγελία "ψάχνω συνέταιρο για..."...
Κι όλα αυτά για μην πληρώνω ΤΕΒΕ και να πληρώνω ΙΚΑ?
Μάστα...
Εσύ που είσαι "υπάλληλος", πόσο πληρώνεις το μήνα? Με βάση τις αποδοχές σου έτσι, γιατί το ΙΚΑ πάει ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ, αντίθετα με το ΤΕΒΕ. Εκτός αν παίρνεις 670 Euro, οπότε όλα ΟΚ. :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εχμ ισιουλη....

δε διαφωνω μαζι σου αλλα, μηπως θυμασαι πως αντιμετωπισε το ιδιο το κρατος καποιους αλλους επενδυτες που εχασαν κατι δις σε επενδυσεις που δε τους βγηκαν? (βλεπε τοξικα ομολογα)....

Αν μιλάς για τη σιτυμπανκ δεν τους αποζημίωσε το κράτος αλλά  η ίδια η σίτυ και όχι γιατί δεν βγήκε η επένδυση αλλά γιατί είχε παραβιάσει τη νομοθεσία για την ενημέρωση του επενδυτή...

Μιας και το θίξαμε, όταν εδώ και χρόνια έχει βουήξει ο τόπος ότι ανοίγει το επάγγελμα, ποιος ρισκάρει να δώσει € 300.000 για μια άδεια;

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
παιδια οκ...ειμαστε λαμογια αλητες κοροιδευουμε τον κοσμο και ευτυχως που ηρθε το δντ να μας βαλει στη θεση μας...οτι πειτε...να παμε να τα καψουμε ολα αδειες και φορτηγα να δουλεψουμε σε ανθρακορυχειο στην κινα με 100 ευρω το μηνα..ετισ και αλλιως δεν εχουμε προσοντα...ειμαστε βαρος στην κοινωνια...σορρυ που υπαρχουμε ετσι??αντε να δουμε που θα βγει....

μην το γαμάς. βαζεις στο στόμα μας λογια που δεν ειπαμε.

Οπως δουλεύει ο ψιλικατζής, οπως δουλευει ο οικοδόμος, όπως δουλεύει ο σιδερας και ολος ο κόσμος ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ πρεπει να παψετε να ειστε κλειστο επάγγελμα.

αντιλαβού?

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
στα κανω τσουρεκια? σιγα ρε

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
παιδια οκ...ειμαστε λαμογια αλητες κοροιδευουμε τον κοσμο και ευτυχως που ηρθε το δντ να μας βαλει στη θεση μας...οτι πειτε...να παμε να τα καψουμε ολα αδειες και φορτηγα να δουλεψουμε σε ανθρακορυχειο στην κινα με 100 ευρω το μηνα..ετισ και αλλιως δεν εχουμε προσοντα...ειμαστε βαρος στην κοινωνια...σορρυ που υπαρχουμε ετσι??αντε να δουμε που θα βγει....
Έπρεπε να έχετε μπει στη θέση σας εδω και χρόνια (είπαμε: 8 χρόνια πάει η απελευθέρωση από αναβολή σε αναβολή). Δε φταίει το ΔΝΤ, κόψε την κλάψα. Αν βγάζεις λίγα, κοίτα να κάνεις κάτι... άλλαξε δουλειά στο φινάλε, δε σ' εμποδίζει κανένας! Αν μάλιστα βγάζεις λιγότερα από 100 ευρώ το μήνα, ναι.. να πας στην κίνα ανθρακορύχος αντί να το παίζεις μεγαλοεπιχειρηματίας. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αν μιλάς για τη σιτυμπανκ δεν τους αποζημίωσε το κράτος αλλά  η ίδια η σίτυ και όχι γιατί δεν βγήκε η επένδυση αλλά γιατί είχε παραβιάσει τη νομοθεσία για την ενημέρωση του επενδυτή...

Μιας και το θίξαμε, όταν εδώ και χρόνια έχει βουήξει ο τόπος ότι ανοίγει το επάγγελμα, ποιος ρισκάρει να δώσει € 300.000 για μια άδεια;
δε λεω για τη σιτυ,

λεω για ΟΛΕΣ τις αλλες και τη σιτυ ;) ξερεις, πακετο 28 διε, και μετα αλλα 25 και παει λεγοντας....

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Και εμένα μου τη σπάνε οι κατώτατες αμοιβές...
Αλλά ειλικρινά, θα εμπιστευόσουν μηχανικό που δέχτηκε να σου κάνει στατική μελέτη με € 100 και δικηγόρο που σε υπερασπίζεται σε ποινικό με € 50;

Ρητορική η ερώτηση σας κύριε συνήγορε! :grin:
Όπως δεν πας σε οδοντίατρο για σφράγισμα με 10Ε, σε φωτογράφο για γάμο με 300Ε, σε bar που το whiskey έχει 3Ε, κλπ

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Και εμένα μου τη σπάνε οι κατώτατες αμοιβές...
Αλλά ειλικρινά, θα εμπιστευόσουν μηχανικό που δέχτηκε να σου κάνει στατική μελέτη με € 100 και δικηγόρο που σε υπερασπίζεται σε ποινικό με € 50;
εναν γιατρο ομως ας πουμε, τον εμπιστευεσαι με 50 ευρω μεροκαματο που παιρνει?

κοιτα,, δεν υπερασπιζομαι τους φορτηγατζηδες τοχωξαναπει!

αλλα αυτο δε σημαινει οτι ο καθε ενας θα βγαλει πανω τους το αχτι του!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έπρεπε να έχετε μπει στη θέση σας εδω και χρόνια (είπαμε: 8 χρόνια πάει η απελευθέρωση από αναβολή σε αναβολή). Δε φταίει το ΔΝΤ, κόψε την κλάψα. Αν βγάζεις λίγα, κοίτα να κάνεις κάτι... άλλαξε δουλειά στο φινάλε, δε σ' εμποδίζει κανένας! Αν μάλιστα βγάζεις λιγότερα από 100 ευρώ το μήνα, ναι.. να πας στην κίνα ανθρακορύχος αντί να το παίζεις μεγαλοεπιχειρηματίας. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

ρε παιχτη γαμεις λεμε χαχαχα.

υ.γ. ελα να παιρνουν σειρα και οι ταριφες γαμω τη πουτανα μου. αργει?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Mε λιγα λογια αφου καποιοι βρηκαν την ακρη για να βγαζουν ενα καλο μεροκαματο, πρεπει να καουνε στην πυρα με τις ευλογιες μας. Λιγο ζηλια μου βγαζει αυτο...
Και επειδη στας Ευρωπας ειναι αλλιως, θεωρουμε οτι ο καθε μπαρμπας που ειχε φορτηγο η ταξι ειναι υποχρεωμενος να το ξερει και να βγαλει τον bill gates που κρυβει μεσα του

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δε λεω για τη σιτυ,

λεω για ΟΛΕΣ τις αλλες και τη σιτυ ;) ξερεις, πακετο 28 διε, και μετα αλλα 25 και παει λεγοντας....

Μιλάς για το πακέτο στήριξης στις τράπεζες...
Οι ελληνικές τράπεζες δεν είχαν εκτεθεί σε τοξικά ομόλογα, τα δε πακέτα ενίσχυσης, τα οποία σιγά - σιγά επιστρέφουν δόθηκαν για να έχουν ρευστότητα μιας και εκείνη την περιόδο δεν μπορούσαν να αντλήοουν λεφτά από τις διεθνείς αγορές......
Δε νομίζω ότι υπαρχει κάποια αναλογία με τους φορτηγατζήδες, οι οποίοι θυμίζουν πιο πολύ τον έμπορο που έδωσε αέρα και ύστερα από 2-3 χρόνια έπεσαν τα νοίκια και σταμάτησε να δίδεται αέρας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όπως δεν πας σε οδοντίατρο για σφράγισμα με 10Ε, σε φωτογράφο για γάμο με 300Ε, [size=18pt]σε bar που το whiskey έχει 3Ε[/size], κλπ

εκτός από το παλιό μπαρ του ΛΩΡΑ....  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όπως δεν πας σε οδοντίατρο για σφράγισμα με 10Ε, σε φωτογράφο για γάμο με 300Ε, σε bar που το whiskey έχει 3Ε, κλπ

Μεταξύ μας βέβαια, έχω πιει κάτι μπόμπες με € 12- μέχρι και το νερό είχαν νοθεύσει τα καθίκια!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom