Νέα

Να ανοίξουν τα επαγγέλματα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
απο οτι καταλαβα αλλο ειναι το θεμα.....επειδη τα κονομαμε και σεις περνεται 700 ευρω???εκει ειναι το θεμα..ελα να δουλεψεις φορτηγατζης να δεις τι σημαινει....και οποιος δουλευει πρεπει να αμειβεται on the road!!!τουλαχιστον σε αυτο πρεπει να συμφωνεις....σιγα ρε μαγκες που θα μας καταδικασετε κιολλας που γαμιομαστε νυχθημερον μεσα σους δρομους για να περνουμε 700 ευρω για να νιωθετε ωραια....σιγα ρε μαγκες!!

Δεν σε κατάλαβα...
Τι προσόντα έχεις για να διεκδικείς ειδική μεταχείρηση???
Μήπως δεν αναγνωρίζονται τα πτυχία σου? :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Οι φορτηγατζήδες κοινωνική τάξη;
Σιγά μην είναι και ινδουιστική κάστα!

Και στην τελική, επειδή εσύ είχες τη φαεινή ιδέα να δώσεις € 300.000 για να πάρεις μια άδεια από ΙΔΙΩΤΗ και όχι το κράτος, πρέπει εγώ να το λούζομαι ες αει;
Έκανες μια επένδυση, δεν σου βγήκε, τέλος...
Όπως δεν έχει βγει σε τόσους και τόσους επιχειρηματίες, οι οποίοι όμως δεν έχουν μεγάλα φορτηγά να κλείνουν τους δρόμους.
εχμ ισιουλη....

δε διαφωνω μαζι σου αλλα, μηπως θυμασαι πως αντιμετωπισε το ιδιο το κρατος καποιους αλλους επενδυτες που εχασαν κατι δις σε επενδυσεις που δε τους βγηκαν? (βλεπε τοξικα ομολογα)....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
να ορισουμε μια "κατωτατη αμοιβη" και στους φορτηγατζηδες?

κοιτα ρε ποιοι μιλανε για προνομια....

ή θα παρακολουθεις αυτά που γράφω για να απαντάς ή μη μιλάς αν ειναι να πετάς ολο μαλακίες.

αυτα που λέω παρα πέντε μου τα λες ακριβώς και περνιέσαι και για ξύπνιος? μαλακακο αυτο που ειπες το ειπα πριν απο σενα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οι φορτηγατζήδες κοινωνική τάξη;
Σιγά μην είναι και ινδουιστική κάστα!

Και στην τελική, επειδή εσύ είχες τη φαεινή ιδέα να δώσεις € 300.000 για να πάρεις μια άδεια από ΙΔΙΩΤΗ και όχι το κράτος, πρέπει εγώ να το λούζομαι ες αει;
Έκανες μια επένδυση, δεν σου βγήκε, τέλος...
Όπως δεν έχει βγει σε τόσους και τόσους επιχειρηματίες, οι οποίοι όμως δεν έχουν μεγάλα φορτηγά να κλείνουν τους δρόμους.

αχαχαχαχαχαχα και γαμω τα ανεκδοτα οι τυποι. προτεινω να στρωσουν ολη τη βουλιαγμενης και τη ποσειδωνος με στοκ και εξοπλισμο οσα μαγαζια κλεισανε και μετα να βαλει μια ελικα στο φορτηγο να πηγαινει να παραδωσει το εμπορευμα να πληρωθει ο πονηριδης ο φορτηγατζης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε αδερφέ είσαι εδώ? Παρακολουθείς???
ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ λέμε!!!
Τι ΕΠΕ, ΑΕ, ΟΕ κλπ?
Τι μας λες δηλαδή?
Πως πρέπει να βρούμε όλοι συνέταιρο για να συστήσουμε εταιρεία ώστε να μην πληρώνουμε ΤΕΒΕ???  :idiot:

τι λές ρε? το ΤΕΒΕ καλύπτει ασφαλιστικά τους αυτοαπασχολούμενους και το ΙΚΑ τους μισθωτούς.. και οι κρατήσεις του ΤΕΒΕ είναι απείρως λιγώτερες από αντίστοιχου μισθωτού...

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Ρε αδερφέ είσαι εδώ? Παρακολουθείς???
ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ λέμε!!!
Τι ΕΠΕ, ΑΕ, ΟΕ κλπ?
Τι μας λες δηλαδή?
Πως πρέπει να βρούμε όλοι συνέταιρο για να συστήσουμε εταιρεία ώστε να μην πληρώνουμε ΤΕΒΕ???  :idiot:
Ε, κάτσε να το παίζεις αφεντικό του εαυτού σου τότε. Μη μου κλαίγεσαι που φυτοζωείς. Μόνος σου το επέλεξες. Το κράτος σου δίνει τις δυνατότητες. Το ότι εσύ δεν τις επιλέγεις δε σημαίνει ότι φταίει το κράτος.

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
εσυ ρε φιλε str8 γιατι το λουζεσαι? σε επηρεαζει καπου?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ή θα παρακολουθεις αυτά που γράφω για να απαντάς ή μη μιλάς αν ειναι να πετάς ολο μαλακίες.

αυτα που λέω παρα πέντε μου τα λες ακριβώς και περνιέσαι και για ξύπνιος? μαλακακο αυτο που ειπες το ειπα πριν απο σενα.
ρε εισαι σιγουρη οτι δεν εισαι αντρας?

τοχεις ψαξει?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ε, κάτσε να το παίζεις αφεντικό του εαυτού σου τότε. Μη μου κλαίγεσαι που φυτοζωείς. Μόνος σου το επέλεξες. Το κράτος σου δίνει τις δυνατότητες. Το ότι εσύ δεν τις επιλέγεις δε σημαίνει ότι φταίει το κράτος.

Άμα θέλεις να δουλεύεις για οποιαδήποτε εταιρεία πρέπει να έχεις ΤΕΒΕ

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Απο ποτε οι φορτηγατζηδες ειναι  οι ευνοημένοι που κονομαν τα τρελλα λεφτα σε βαρος της κοινωνιας και δε το ξερω?.. γνωριζοντας προσωπικες περιπτωσεις και τα εισοδηματα..επαναστατηστε και φατε τους να αλλαξει η ζωη σας..το κρατος σας καλει ελληνες  :jerking:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
τι εγινε κονομαμε τωρα? αααχαχαχαχαχαχαχα ρε κουναβια. αμα κονομας να ΣΚΑΣ τοτε μεγαλε και να κοβεις τη μιρλα. οι κονομες δεν ειναι για παντα, κανε λουφα τωρα ταφτιαξες τα σπιτια σου τα'παιξες τα κωλαδικα σου δες τι θα κανεις με τα νεα δεδομενα. να λες και ευχαριστω που εγινε τωρα και οχι νωριτερα.

σωστός!

ρε εισαι σιγουρη οτι δεν εισαι αντρας?

τοχεις ψαξει?

παιζει κάποιο ρόλο στην κουβέντα το αν΄είμαι άντρας ή όχι?
αν ειναι να πετάς λιγότερες μαλακίες θα σπευσω να δηλώσω άντρας.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
τι λές ρε? το ΤΕΒΕ καλύπτει ασφαλιστικά τους αυτοαπασχολούμενους και το ΙΚΑ τους μισθωτούς.. και οι κρατήσεις του ΤΕΒΕ είναι απείρως λιγώτερες από αντίστοιχου μισθωτού...
στην αρχή οι κρατήσεις είναι λίγες... μετά σε παίρνει και σε σηκώνει. Για δες τις ασφαλιστικές εισφορές μετά την 12ετία και μου λες..

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
οι εφοπλιστες των δρομων :2funny: :2funny: :2funny:

libero

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια οκ...ειμαστε λαμογια αλητες κοροιδευουμε τον κοσμο και ευτυχως που ηρθε το δντ να μας βαλει στη θεση μας...οτι πειτε...να παμε να τα καψουμε ολα αδειες και φορτηγα να δουλεψουμε σε ανθρακορυχειο στην κινα με 100 ευρω το μηνα..ετισ και αλλιως δεν εχουμε προσοντα...ειμαστε βαρος στην κοινωνια...σορρυ που υπαρχουμε ετσι??αντε να δουμε που θα βγει....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
να ορισουμε μια "κατωτατη αμοιβη" και στους φορτηγατζηδες?

κοιτα ρε ποιοι μιλανε για προνομια....

Και εμένα μου τη σπάνε οι κατώτατες αμοιβές...
Αλλά ειλικρινά, θα εμπιστευόσουν μηχανικό που δέχτηκε να σου κάνει στατική μελέτη με € 100 και δικηγόρο που σε υπερασπίζεται σε ποινικό με € 50;

εσυ ρε φιλε str8 γιατι το λουζεσαι? σε επηρεαζει καπου?

Τύπε, όταν έψαχνα το καλοκαίρι να βρω βενζίνη γιατί είχα δεν είχα για 5 χλμ ναι το λουζόμουν...
Όταν έτρωγα το μποτιλιάρισμα στη μάπα επειδή είχαν κλείσει κάποιον δρόμο, ναι το λουζόμουν...
Όταν πληρώνω ακριβότερα ένα προϊόν λόγω μεταφορικών, ναι το λουζόμουν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom