Νέα

Να ανοίξουν τα επαγγέλματα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Mε λιγα λογια αφου καποιοι βρηκαν την ακρη για να βγαζουν ενα καλο μεροκαματο, πρεπει να καουνε στην πυρα με τις ευλογιες μας. Λιγο ζηλια μου βγαζει αυτο...
Και επειδη στας Ευρωπας ειναι αλλιως, θεωρουμε οτι ο καθε μπαρμπας που ειχε φορτηγο η ταξι ειναι υποχρεωμενος να το ξερει και να βγαλει τον bill gates που κρυβει μεσα του

το να ανοίξει ενα κλειστο επάγγελμα ισοδυναμεί με κάψιμο στην πυρα??
αν ναι, τοτε θυμήσου το σε λιγο καιρο που θα συζηταμε και για το δικο μου επάγγελμα.
Αν αρχισω να κλαιγομαι "τζαμπα τοσα χρονια σπουδες, καταστρεφομαι" κλπ εσυ θα μου δινεις δικιο αντι να μου πεις να κοψω το θέατρο?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Mε λιγα λογια αφου καποιοι βρηκαν την ακρη για να βγαζουν ενα καλο μεροκαματο, πρεπει να καουνε στην πυρα με τις ευλογιες μας. Λιγο ζηλια μου βγαζει αυτο...
Και επειδη στας Ευρωπας ειναι αλλιως, θεωρουμε οτι ο καθε μπαρμπας που ειχε φορτηγο η ταξι ειναι υποχρεωμενος να το ξερει και να βγαλει τον bill gates που κρυβει μεσα του

Τύπε, καλό και άγιο το μεροκάματο και μπράβο τους που το βγάζουνε...
Και κανείς δεν θα τους εμποδίσει να το βγάζουν και μετά την απελευθέρωση...
Το πρόβλημα όμως είναι ότι τότε ίσως χρειαστεί να δουλέψουν λίγο σκληρότερα, να οργανωθούν καλύτερα και να μην έχουν τη σιγουριά ότι ό,τι τιμή και να πουν, ο άλλος θα την πληρώσει γιατί δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς.

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Λυπάμαι που το λέω - γιατί κι εγώ αυτή την ιδεολογία υποστήριζω - αλλά ο φιλελευθερισμός στην Ελλάδα έχει αποτύχει.
Παντού καρτέλ, εκμετάλλευση του καταναλωτή και φοροδιαφυγή. Στα σουπερμάρκετ, στις τράπεζες, στα βενζινάδικα, στην επιβατηγό ναυτιλία, στο ψωμί, στον καφέ, στο αλεύρι, παντού η ίδια ιστορία.
Δυστυχώς οι επιχειρηματίες δεν έχουν φιλότιμο και το κράτος δεν τους ελέγχει. Προφανώς δεν γουστάρω να πληρώνω την Ολυμπιακή αλλά δεν είναι παράδοξο το ότι μόλις 2 χρόνια μετά την ιδιωτικοποίηση της, πάμε για μονοπώλιο στις αερομεταφορές ? Δεν είναι παράδοξο το ότι ενώ γενικά λένε να ανοίξουν οι αγορές, εκεί όπου είναι ανοιχτές πάνε για συνενώσεις και ολιγοπώλια (βλ. Τράπεζες και Τηλεπικοινωνίες).
Είδα χτες στις ειδήσεις το πρόστιμο που έβαλε η Γαλλία στις τράπεζες για τις παράνομες χρεώσεις. 300 μυρια ευρώ. ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ. Νομίζω ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις εδώ έβαλαν κάτι πενταροδεκάρες πρόστιμα.
Γι αυτο κι η απελευθέρωση και στις μεταφορές σε καρτέλ τελικά θα οδηγήσει. Και το υπάρχον καθεστώς στις μεταφορές είναι αναχρονιστικό, και το μελλοντικό μάλλον το ίδιο θα είναι.
Αει στο διάλο όλα....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όχι λέμε αν είναι ασφαλισμένος σε άλλο φορέα κύριας ασφάλισης! Τι διάολο; Άχυρα έχει το κεφάλι σας;

Γκαου- μπιου αυτό συμφέρει αν έχει περάσει σε ανώτερη κλίμακα. Με το βασικό στο ΙΚΑ είναι τα ίδια και περισσότερα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μιλάς για το πακέτο στήριξης στις τράπεζες...
Οι ελληνικές τράπεζες δεν είχαν εκτεθεί σε τοξικά ομόλογα, τα δε πακέτα ενίσχυσης, τα οποία σιγά - σιγά επιστρέφουν δόθηκαν για να έχουν ρευστότητα μιας και εκείνη την περιόδο δεν μπορούσαν να αντλήοουν λεφτά από τις διεθνείς αγορές......
Δε νομίζω ότι υπαρχει κάποια αναλογία με τους φορτηγατζήδες, οι οποίοι θυμίζουν πιο πολύ τον έμπορο που έδωσε αέρα και ύστερα από 2-3 χρόνια έπεσαν τα νοίκια και σταμάτησε να δίδεται αέρας.

ναι δε μπορουσαν να αντλησουν ρευστοτητα γιατι το μεγαλυτερο μερος των επενδυσεων τους ηταν σε ελληνικα ομολογα που δεν ταπαιρνε κανεις σαν εγγυηση!

;)

λαθος επενδυση λοιπον, επρεπε να αφεθουν και αυτοι στην τυχη τους ;)

λεμε τωρα.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

με λιγα λογια παλι μαλακια ειπες τυπε. αυτο που λεμε οι περισσοτεροι ειναι, κονομας? μαγκια σου που βρηκες το τροπο το επαγγελμα κλπ. δεν ειναι δημοσιο ομως, ειναι μπιζνα. και στη μπιζνα δε παιζει σιγουρατζα. αν εισαι και απο τους νεωτερους βαλτα με τον εαυτο σου που εισαι μαλακας αρουγκανος να σκασεις τα τρακοσαρια για αδεια που δε προλαβες να αποσβεσεις ενω τα πραγματα φαινοταν που πανε. αλλοι εχουνε πιει το καβλι χειροτερα και γρηγοροτερα απο σενα και δε κλαινε δημοσια. ΚΑΤΣΕ ΠΙΕ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΚΑΙ ΣΚΑΕ.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μεταξύ μας βέβαια, έχω πιει κάτι μπόμπες με € 12- μέχρι και το νερό είχαν νοθεύσει τα καθίκια!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εμ στα ΒΠ πλερώνεις αέρα κοπανιστο.
εμεις τα λέμε χρόνια τωρα. Άλλαξε στέκια!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε, καλό και άγιο το μεροκάματο και μπράβο τους που το βγάζουνε...
Και κανείς δεν θα τους εμποδίσει να το βγάζουν και μετά την απελευθέρωση...
Το πρόβλημα όμως είναι ότι τότε ίσως χρειαστεί να δουλέψουν λίγο σκληρότερα, να οργανωθούν καλύτερα και να μην έχουν τη σιγουριά ότι ό,τι τιμή και να πουν, ο άλλος θα την πληρώσει γιατί δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς.
Μεχρι εκει καλα...Αν ειναι μεχρι εκει θα δειξει...

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Γκαου- μπιου αυτό συμφέρει αν έχει περάσει σε ανώτερη κλίμακα. Με το βασικό στο ΙΚΑ είναι τα ίδια και περισσότερα
Καλά, ότι πεις... Αφού θες να τα σκας στο ΤΕΒΕ τι με νοιάζει εμένα; Από τη δική μου τσέπη βγαίνουν;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ναι δε μπορουσαν να αντλησουν ρευστοτητα γιατι το μεγαλυτερο μερος των επενδυσεων τους ηταν σε ελληνικα ομολογα που δεν ταπαιρνε κανεις σαν εγγυηση!

;)

λαθος επενδυση λοιπον, επρεπε να αφεθουν και αυτοι στην τυχη τους ;)

λεμε τωρα.....

Σόρυ αλλά εκτός αν η μνήμη μου παίζει παιχνίδια, το πακέτο στήριξης των 28 δις δόθηκε πολύ πριν υπάρξει πρόβλημα με τα ελληνικά ομόλογα (επί δεκσας! ) και ούτως η άλλως, η ΕΚΤ είπε ότι θα συνεχίσει να δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρο ό,τι και να πουν οι αξιολογητές...

εμ στα ΒΠ πλερώνεις αέρα κοπανιστο.
εμεις τα λέμε χρόνια τωρα. Άλλαξε στέκια!

Πράγματι, πέρα από το ποτάμι το ποτό μπορεί να χρησινοποιηθεί και ως βενζίνη και το αντίστροφο, για αυτό έχουν την ίδια τιμή!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
με λιγα λογια παλι μαλακια ειπες τυπε. αυτο που λεμε οι περισσοτεροι ειναι, κονομας? μαγκια σου που βρηκες το τροπο το επαγγελμα κλπ. δεν ειναι δημοσιο ομως, ειναι μπιζνα. και στη μπιζνα δε παιζει σιγουρατζα. αν εισαι και απο τους νεωτερους βαλτα με τον εαυτο σου που εισαι μαλακας αρουγκανος να σκασεις τα τρακοσαρια για αδεια που δε προλαβες να αποσβεσεις ενω τα πραγματα φαινοταν που πανε. αλλοι εχουνε πιει το καβλι χειροτερα και γρηγοροτερα απο σενα και δε κλαινε δημοσια. ΚΑΤΣΕ ΠΙΕ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΚΑΙ ΣΚΑΕ.

Παλι?  :think:

Πολυ κυνικη  η τοποθετηση σας παντως συναδελφε...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Ε, δεν κοντεύω να βγω και στη σύνταξη σαν κι εσένα..

Και καλά κάνεις! Τόπος στα νιάτα! :grin:
Τεσπα, για να το κλείνουμε (άλλωστε "ψιλοσπαμάρουμε" τόση ώρα).
ΔΕΝ είναι δυνατόν, εκ της φύσεως του επαγγέλματος/των να προχωρήσουν όλοι σε συνεταιρισμούς-ΕΠΕ ή ΑΕ.
Δεν θα δώσω και CV αλλά αν το κοιτάξεις θα δεις πως έτσι είναι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ετσι κι αλλιως οταν καταληγαμε εκει, οτι και να ηταν εγω προσωπικα θα το επινα

ο βολβός (Λώρας) και ο Ψείρας είχαν πάντοτε καθαρό ποτό.. απλά βάζαν μικρή δόση (16-17 στο μπουκάλι)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom