εκτός από το παλιό μπαρ του ΛΩΡΑ....
ΜΗΝ καρφώνεσαι!!!
Το δίπλα λεγότανε Flowers?
Mε λιγα λογια αφου καποιοι βρηκαν την ακρη για να βγαζουν ενα καλο μεροκαματο, πρεπει να καουνε στην πυρα με τις ευλογιες μας. Λιγο ζηλια μου βγαζει αυτο...
Και επειδη στας Ευρωπας ειναι αλλιως, θεωρουμε οτι ο καθε μπαρμπας που ειχε φορτηγο η ταξι ειναι υποχρεωμενος να το ξερει και να βγαλει τον bill gates που κρυβει μεσα του
Mε λιγα λογια αφου καποιοι βρηκαν την ακρη για να βγαζουν ενα καλο μεροκαματο, πρεπει να καουνε στην πυρα με τις ευλογιες μας. Λιγο ζηλια μου βγαζει αυτο...
Και επειδη στας Ευρωπας ειναι αλλιως, θεωρουμε οτι ο καθε μπαρμπας που ειχε φορτηγο η ταξι ειναι υποχρεωμενος να το ξερει και να βγαλει τον bill gates που κρυβει μεσα του
Όχι λέμε αν είναι ασφαλισμένος σε άλλο φορέα κύριας ασφάλισης! Τι διάολο; Άχυρα έχει το κεφάλι σας;
Μιλάς για το πακέτο στήριξης στις τράπεζες...
Οι ελληνικές τράπεζες δεν είχαν εκτεθεί σε τοξικά ομόλογα, τα δε πακέτα ενίσχυσης, τα οποία σιγά - σιγά επιστρέφουν δόθηκαν για να έχουν ρευστότητα μιας και εκείνη την περιόδο δεν μπορούσαν να αντλήοουν λεφτά από τις διεθνείς αγορές......
Δε νομίζω ότι υπαρχει κάποια αναλογία με τους φορτηγατζήδες, οι οποίοι θυμίζουν πιο πολύ τον έμπορο που έδωσε αέρα και ύστερα από 2-3 χρόνια έπεσαν τα νοίκια και σταμάτησε να δίδεται αέρας.
Ετσι κι αλλιως οταν καταληγαμε εκει, οτι και να ηταν εγω προσωπικα θα το επιναΜΗΝ καρφώνεσαι!!!
Ε, δεν κοντεύω να βγω και στη σύνταξη σαν κι εσένα..Γι'αυτό σου λέω πως είσαι πιτσιρίκος... ;)
Είσαι ασφαλισμένος μετά το '94.
ΝαιΑν αρχισω να κλαιγομαι "τζαμπα τοσα χρονια σπουδες, καταστρεφομαι" κλπ εσυ θα μου δινεις δικιο αντι να μου πεις να κοψω το θέατρο?
Μεταξύ μας βέβαια, έχω πιει κάτι μπόμπες με € 12- μέχρι και το νερό είχαν νοθεύσει τα καθίκια!
ΜΗΝ καρφώνεσαι!!!
Μεχρι εκει καλα...Αν ειναι μεχρι εκει θα δειξει...Τύπε, καλό και άγιο το μεροκάματο και μπράβο τους που το βγάζουνε...
Και κανείς δεν θα τους εμποδίσει να το βγάζουν και μετά την απελευθέρωση...
Το πρόβλημα όμως είναι ότι τότε ίσως χρειαστεί να δουλέψουν λίγο σκληρότερα, να οργανωθούν καλύτερα και να μην έχουν τη σιγουριά ότι ό,τι τιμή και να πουν, ο άλλος θα την πληρώσει γιατί δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς.
Υπάρχει ακόμα??
Καλά, ότι πεις... Αφού θες να τα σκας στο ΤΕΒΕ τι με νοιάζει εμένα; Από τη δική μου τσέπη βγαίνουν;Γκαου- μπιου αυτό συμφέρει αν έχει περάσει σε ανώτερη κλίμακα. Με το βασικό στο ΙΚΑ είναι τα ίδια και περισσότερα
ναι δε μπορουσαν να αντλησουν ρευστοτητα γιατι το μεγαλυτερο μερος των επενδυσεων τους ηταν σε ελληνικα ομολογα που δεν ταπαιρνε κανεις σαν εγγυηση!
;)
λαθος επενδυση λοιπον, επρεπε να αφεθουν και αυτοι στην τυχη τους ;)
λεμε τωρα.....
εμ στα ΒΠ πλερώνεις αέρα κοπανιστο.
εμεις τα λέμε χρόνια τωρα. Άλλαξε στέκια!
με λιγα λογια παλι μαλακια ειπες τυπε. αυτο που λεμε οι περισσοτεροι ειναι, κονομας? μαγκια σου που βρηκες το τροπο το επαγγελμα κλπ. δεν ειναι δημοσιο ομως, ειναι μπιζνα. και στη μπιζνα δε παιζει σιγουρατζα. αν εισαι και απο τους νεωτερους βαλτα με τον εαυτο σου που εισαι μαλακας αρουγκανος να σκασεις τα τρακοσαρια για αδεια που δε προλαβες να αποσβεσεις ενω τα πραγματα φαινοταν που πανε. αλλοι εχουνε πιει το καβλι χειροτερα και γρηγοροτερα απο σενα και δε κλαινε δημοσια. ΚΑΤΣΕ ΠΙΕ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΚΑΙ ΣΚΑΕ.
Ε, δεν κοντεύω να βγω και στη σύνταξη σαν κι εσένα..
Ετσι κι αλλιως οταν καταληγαμε εκει, οτι και να ηταν εγω προσωπικα θα το επινα