Νέα

Να ανοίξουν τα επαγγέλματα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
H Ιntracom ανήκει

Συνημμένα

• shareholders_en.png
    shareholders_en.png
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 33

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
οχι βεβαια απλα κατευθυνουν τον κοσμο αυτο που θελουν ειναι η μια κοινωνικη ταξη να εναντιωνεται στην αλλη και αυτοι να μας γαμανε ολυς μαζι

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
οχι φιλε μου...δεν ειναι ετσι....εγω σε καθε μεταφορα κοβω φορτωτικη....πληρωνω καθε τριμηνο το φπα μου....βαλε πετρελαια βαλε ζημιες  ποιος σου λεει οτι ειμαστε ολοι λαμογια???δεν απειλω κανεναν...η κατασταση μας απειλει....
Ναι και εγώ σε κάθε δουλειά κόβω τιμολόγιο και πληρώνω ΦΠΑ, τι κλαίγεσαι; Αν δεν είσαι λαμόγιο δε σε νοιάζει. Όπως δουλεύεις τώρα θα δουλεύεις και μετά την απελευθέρωση. Τα λαμόγια και οι βολεμένοι καίγονται να μην απελευθερωθεί ο κλάδος.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
οχι βεβαια απλα κατευθυνουν τον κοσμο αυτο που θελουν ειναι η μια κοινωνικη ταξη να εναντιωνεται στην αλλη και αυτοι να μας γαμανε ολυς μαζι

ασε ρε!
πουλα αλλου τα ψοφια σου. Οταν ειχες τα προνομια καθοσουν και κονομαγες. τωρα μου λες οτι οι υπαλληλοι των 700 ευρω και οι απολυμένοι πρεπει να σε στηριξουν και διατηρησεις προνομια που ειχες?

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ναι αδελφε ειμαι εναντια στην εννοια κρατος οπως εχει εξελιχθει στη χωρα μας οχι εναντια στον συνανθρωπο μου που μοχθει καθημερινα

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Εσύ έτσι νομίζεις...εκτός αν εννοείς να δουλέψεις ανασφάλιστος...που αν είσαι ελεύθερος επ/τίας και θέλεις να είσαι νόμιμος δεν γίνεται.
Αν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχε το ΤΕΒΕ.
Όλοι θα ήταν "υπάλληλοι", γραμμένοι στο ΙΚΑ
Θα ήταν αν ήταν συνέταιροι σε μια ΕΠΕ. Αλλά είπαμε, άμα θέλεις να το παίζεις αφεντικό με μια ψωροατομική ή μια ψωρο ΟΕ ή ΕΕ, πλήρωνε και κάνε τουμπεκί. Μωρέ μακάρι να το πανε 1000 ευρώ το μήνα.. αλλιώς δεν ξυπνάτε!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ναι αδελφε ειμαι εναντια στην εννοια κρατος οπως εχει εξελιχθει στη χωρα μας οχι εναντια στον συνανθρωπο μου που μοχθει καθημερινα

πανε να δουλέψεις σε άλλες χωρες.
νομιζεις οτι θα εχεις τα προνομια που απολάμβανες στην ελλαδίτσα?

καλη και η παπαρολογια, αλλα οι πραξεις μας δείχνουν τι πιστεύουμε στα αληθεια.

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
οχι δερβισακο ο καθενας την παρτη του βγαλε φορτηγο να κονομησεις κ εσυ

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ποια προνομια ακριβως?

libero

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
απο οτι καταλαβα αλλο ειναι το θεμα.....επειδη τα κονομαμε και σεις περνεται 700 ευρω???εκει ειναι το θεμα..ελα να δουλεψεις φορτηγατζης να δεις τι σημαινει....και οποιος δουλευει πρεπει να αμειβεται on the road!!!τουλαχιστον σε αυτο πρεπει να συμφωνεις....σιγα ρε μαγκες που θα μας καταδικασετε κιολλας που γαμιομαστε νυχθημερον μεσα σους δρομους για να περνουμε 700 ευρω για να νιωθετε ωραια....σιγα ρε μαγκες!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
οχι δερβισακο ο καθενας την παρτη του βγαλε φορτηγο να κονομησεις κ εσυ

αν ημουν άντρας και δεν ειχα σπουδάσει τιποτα, να είσαι σίγουρος πως θα το έκανα.
Οπως το έκαναν και 2 ξαδέρφια μου.
δεν μιλάς σε άσχετη.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Οι φορτηγατζήδες κοινωνική τάξη;
Σιγά μην είναι και ινδουιστική κάστα!

Και στην τελική, επειδή εσύ είχες τη φαεινή ιδέα να δώσεις € 300.000 για να πάρεις μια άδεια από ΙΔΙΩΤΗ και όχι το κράτος, πρέπει εγώ να το λούζομαι ες αει;
Έκανες μια επένδυση, δεν σου βγήκε, τέλος...
Όπως δεν έχει βγει σε τόσους και τόσους επιχειρηματίες, οι οποίοι όμως δεν έχουν μεγάλα φορτηγά να κλείνουν τους δρόμους.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
απο οτι καταλαβα αλλο ειναι το θεμα.....επειδη τα κονομαμε και σεις περνεται 700 ευρω???εκει ειναι το θεμα..ελα να δουλεψεις φορτηγατζης να δεις τι σημαινει....και οποιος δουλευει πρεπει να αμειβεται on the road!!!τουλαχιστον σε αυτο πρεπει να συμφωνεις....σιγα ρε μαγκες που θα μας καταδικασετε κιολλας που γαμιομαστε νυχθημερον μεσα σους δρομους για να περνουμε 700 ευρω για να νιωθετε ωραια....σιγα ρε μαγκες!!
Ρε libero δε μας νοιάζει πόσα βγάζεις; Βγάζε και 100 χιλιάρικα το χρόνο. Αλλά για τα 100 χιλιάρικα να πληρώσεις 25% φόρο εισοδήματος, όχι 1000 ευράκια και να μου είσαι κύριος!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αν ημουν άντρας και δεν ειχα σπουδάσει τιποτα, να είσαι σίγουρος πως θα το έκανα.
Οπως το έκαναν και 2 ξαδέρφια μου.
δεν μιλάς σε άσχετη.

Δεν είσαι άνδρας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  :grin:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Θα ήταν αν ήταν συνέταιροι σε μια ΕΠΕ. Αλλά είπαμε, άμα θέλεις να το παίζεις αφεντικό με μια ψωροατομική ή μια ψωρο ΟΕ ή ΕΕ, πλήρωνε και κάνε τουμπεκί. Μωρέ μακάρι να το πανε 1000 ευρώ το μήνα.. αλλιώς δεν ξυπνάτε!

Ρε αδερφέ είσαι εδώ? Παρακολουθείς???
ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ λέμε!!!
Τι ΕΠΕ, ΑΕ, ΟΕ κλπ?
Τι μας λες δηλαδή?
Πως πρέπει να βρούμε όλοι συνέταιρο για να συστήσουμε εταιρεία ώστε να μην πληρώνουμε ΤΕΒΕ???  :idiot:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

σιγα ρε αρχιδατε τυπε που ειπαμε οτι πρεπει ντε και καλα να κονομάς μονο 700.
ζήτα παραπάνω απο τον πελάτη σου ή απο τον εργοδότη σου και πάρτα αφου το αξίζεις!

το κρατος τι το μπλέκεις?
δεν τα καταφέρνεις μόνος και θες συμπαρασταση?

Δεν είσαι άνδρας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  :grin:

το ομολογώ. ειμαι στρακι.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
πανε να δουλέψεις σε άλλες χωρες.
νομιζεις οτι θα εχεις τα προνομια που απολάμβανες στην ελλαδίτσα?

καλη και η παπαρολογια, αλλα οι πραξεις μας δείχνουν τι πιστεύουμε στα αληθεια.
να ορισουμε μια "κατωτατη αμοιβη" και στους φορτηγατζηδες?

κοιτα ρε ποιοι μιλανε για προνομια....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι εγινε κονομαμε τωρα? αααχαχαχαχαχαχαχα ρε κουναβια. αμα κονομας να ΣΚΑΣ τοτε μεγαλε και να κοβεις τη μιρλα. οι κονομες δεν ειναι για παντα, κανε λουφα τωρα ταφτιαξες τα σπιτια σου τα'παιξες τα κωλαδικα σου δες τι θα κανεις με τα νεα δεδομενα. να λες και ευχαριστω που εγινε τωρα και οχι νωριτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom