Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
κανεις μα κανεις δεν εχει δικαιωμα να κλεινει δρομους η να παρενοχλει τον αλλο στην δουλεια του
Αυτά είναι τα λόγια ενός παραβάτη;;;
κανεις μα κανεις δεν εχει δικαιωμα να κλεινει δρομους η να παρενοχλει τον αλλο στην δουλεια του
Τελικά όλα τα "μεγάλα παιδιά" εκεί θα είμαστε!
Ναι και εγώ σε κάθε δουλειά κόβω τιμολόγιο και πληρώνω ΦΠΑ, τι κλαίγεσαι; Αν δεν είσαι λαμόγιο δε σε νοιάζει. Όπως δουλεύεις τώρα θα δουλεύεις και μετά την απελευθέρωση. Τα λαμόγια και οι βολεμένοι καίγονται να μην απελευθερωθεί ο κλάδος.οχι φιλε μου...δεν ειναι ετσι....εγω σε καθε μεταφορα κοβω φορτωτικη....πληρωνω καθε τριμηνο το φπα μου....βαλε πετρελαια βαλε ζημιες ποιος σου λεει οτι ειμαστε ολοι λαμογια???δεν απειλω κανεναν...η κατασταση μας απειλει....
οχι βεβαια απλα κατευθυνουν τον κοσμο αυτο που θελουν ειναι η μια κοινωνικη ταξη να εναντιωνεται στην αλλη και αυτοι να μας γαμανε ολυς μαζι
Θα ήταν αν ήταν συνέταιροι σε μια ΕΠΕ. Αλλά είπαμε, άμα θέλεις να το παίζεις αφεντικό με μια ψωροατομική ή μια ψωρο ΟΕ ή ΕΕ, πλήρωνε και κάνε τουμπεκί. Μωρέ μακάρι να το πανε 1000 ευρώ το μήνα.. αλλιώς δεν ξυπνάτε!Εσύ έτσι νομίζεις...εκτός αν εννοείς να δουλέψεις ανασφάλιστος...που αν είσαι ελεύθερος επ/τίας και θέλεις να είσαι νόμιμος δεν γίνεται.
Αν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχε το ΤΕΒΕ.
Όλοι θα ήταν "υπάλληλοι", γραμμένοι στο ΙΚΑ
ναι αδελφε ειμαι εναντια στην εννοια κρατος οπως εχει εξελιχθει στη χωρα μας οχι εναντια στον συνανθρωπο μου που μοχθει καθημερινα
οχι δερβισακο ο καθενας την παρτη του βγαλε φορτηγο να κονομησεις κ εσυ
οχι βεβαια απλα κατευθυνουν τον κοσμο αυτο που θελουν ειναι η μια κοινωνικη ταξη να εναντιωνεται στην αλλη και αυτοι να μας γαμανε ολυς μαζι
Ρε libero δε μας νοιάζει πόσα βγάζεις; Βγάζε και 100 χιλιάρικα το χρόνο. Αλλά για τα 100 χιλιάρικα να πληρώσεις 25% φόρο εισοδήματος, όχι 1000 ευράκια και να μου είσαι κύριος!απο οτι καταλαβα αλλο ειναι το θεμα.....επειδη τα κονομαμε και σεις περνεται 700 ευρω???εκει ειναι το θεμα..ελα να δουλεψεις φορτηγατζης να δεις τι σημαινει....και οποιος δουλευει πρεπει να αμειβεται on the road!!!τουλαχιστον σε αυτο πρεπει να συμφωνεις....σιγα ρε μαγκες που θα μας καταδικασετε κιολλας που γαμιομαστε νυχθημερον μεσα σους δρομους για να περνουμε 700 ευρω για να νιωθετε ωραια....σιγα ρε μαγκες!!
αν ημουν άντρας και δεν ειχα σπουδάσει τιποτα, να είσαι σίγουρος πως θα το έκανα.
Οπως το έκαναν και 2 ξαδέρφια μου.
δεν μιλάς σε άσχετη.
Θα ήταν αν ήταν συνέταιροι σε μια ΕΠΕ. Αλλά είπαμε, άμα θέλεις να το παίζεις αφεντικό με μια ψωροατομική ή μια ψωρο ΟΕ ή ΕΕ, πλήρωνε και κάνε τουμπεκί. Μωρέ μακάρι να το πανε 1000 ευρώ το μήνα.. αλλιώς δεν ξυπνάτε!
απο οτι καταλαβα αλλο ειναι το θεμα.....επειδη τα κονομαμε και σεις περνεται 700 ευρω???εκει ειναι το θεμα..ελα να δουλεψεις φορτηγατζης να δεις τι σημαινει....και οποιος δουλευει πρεπει να αμειβεται on the road!!!τουλαχιστον σε αυτο πρεπει να συμφωνεις....σιγα ρε μαγκες που θα μας καταδικασετε κιολλας που γαμιομαστε νυχθημερον μεσα σους δρομους για να περνουμε 700 ευρω για να νιωθετε ωραια....σιγα ρε μαγκες!!
Δεν είσαι άνδρας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
να ορισουμε μια "κατωτατη αμοιβη" και στους φορτηγατζηδες?πανε να δουλέψεις σε άλλες χωρες.
νομιζεις οτι θα εχεις τα προνομια που απολάμβανες στην ελλαδίτσα?
καλη και η παπαρολογια, αλλα οι πραξεις μας δείχνουν τι πιστεύουμε στα αληθεια.
απο οτι καταλαβα αλλο ειναι το θεμα.....επειδη τα κονομαμε και σεις περνεται 700 ευρω???εκει ειναι το θεμα..ελα να δουλεψεις φορτηγατζης να δεις τι σημαινει....και οποιος δουλευει πρεπει να αμειβεται on the road!!!τουλαχιστον σε αυτο πρεπει να συμφωνεις....σιγα ρε μαγκες που θα μας καταδικασετε κιολλας που γαμιομαστε νυχθημερον μεσα σους δρομους για να περνουμε 700 ευρω για να νιωθετε ωραια....σιγα ρε μαγκες!!