Νέα

Να ανοίξουν τα επαγγέλματα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Και ποιός θα είναι ο "ιδιοκτήτης" της εταιρίας που θα με προσλάβει ως υπάλληλο? :think:
Η εταιρεία είναι ξεχωριστό νομικό πρόσωπο. Η εταιρεία σε προσλαμβάνει, όχι ο ιδιοκτήτης της.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
'Οταν μιλάς για ΑΕ...όχι για ΟΕ ή ΕΕ....νομίζω(?)
Και για ΕΠΕ ισχύει, νομίζω και για μονοπρόσωπη. Κι έτσι απλοποιημένη που είναι η διαδικασία της ΕΠΕ, είναι μαλακία να κάνεις ΟΕ ή ΕΕ...

libero

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
επειδη ειμαι φορτηγατζης και βλεπω οτι πολυς κοσμος ειναι εναντιον μας.....οκ ας το περασουν το νομοσχεδιο...μην ξεχνατε κατι ομως....ερχετε και η σειρα σσας....ισως ειναι καλο,......καποια στιγμη θα ξυπνησουμε και θα βαραμε τα κατσαρολια σε διαδηλωσεις...οπως αργεντινη...
μια ερωτηση μονο...που ΄λειτουργησε ο ανταγωνισμος μεχρι στιγμης σε ωφελος του καταναλωτη...δεν υπαρχει....απλα μια κυβερνηση η οποια στηριζεται μεσα στο ψεμα...προσπαθει να μας πεισει οτι ο.τι κανει ειναι για το καλο μας....ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....
διαβαστε και λιγο ιντερνετ...που σας εχουνε αποβλακωσει τα μμε .......και αυτοι τσιρακια ειναι του δντ και των παγκοσμιοποιητων.....αλλα δε βλεπετε τη φακα..μολις φατε το τυρακι θα καταλαβεται...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Τα 500άρικα στο ενοίκιο το μήνα δε σε πειράζουν... το ΤΕΒΕ σε πειράζει. Στο φινάλε, αν δουλεύεις ήδη και είσαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΕΒΕ, παίρνεις απαλλαγή. Τώρα αν δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου, αναρωτιέμαι: τι σκατά δουλειά θα κάνεις; Με τι γνώσεις και ποια εμπειρία;

Καλά τα λες..

Αλλά

και οι νεοι που δεν εχουν εμπειρια πρεπει απο καπου να αρχισουν..

με ποια λογικη θα το κανουν

ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗ  :uglystupid:

βάλε 500 ενοίκιο + 200 τέβε + 300  ρεύμα τηλέφωνα κινητά και αν δεν ειναι και κοντα η δουλεια
βαλε και 200 βενζινα..

ΠΑΓΙΑ = 1200 το μηνα....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;  :grin:

να κανουμε και συνεταιρισμο με τα φιλαρακια για να παρνει ενας καθε μερα το αμαξι (γιατι λεωφωριο δεν εχει ;))... :uglystupid:
να βαλουμε φωτοβολταικα στην οροφη μας γιατι το ρευμα ειναι ακριβο :uglystupid:
να κλαψουμε και στον ιδιοκτητη μας για το ενοικιο.. :uglystupid:
να κοψουμε και τα πουτανακια και το φαι στο εστιατοριο και το ΦΡΑΠΕ
να αγοραζουμε προιοντα μονο απο το CAREFOUR και custom LABEL

ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ να ΜΗΝ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ  :uglystupid:

και κατα τα αλλα φταιει μονο ο ΜΑΛΛΑΚΑΣ ο ΕΛΛΗΝΑΣ που ειναι ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ  :uglystupid:
αφου ζει σε ενα μπουρδελο που δεν υπαρχουν ΚΑΝΟΝΕΣ..

Να ονοιξουν ολα ΜΠΑΣ και σωθουμε

το μελλον ολλων μας προδιαγραφεται τελειο......

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ......

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

αντε παω για δουλεια  :cheesy: Τωρα...

να μαζεψω κανενα φραγκο να παω ΤΑΥΛΑΝΔΗ να ΓΑΜΗΣΩ φτηνα  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ενα απρόσμενο γεγονός συνέβη κατά την διάρκεια της καθιστικής διαμαρτυρίας που κάνουν στο Σύνταγμα οι μεταφορείς αντιδρώντας στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.
'Οταν είδαν να περνάει από μπροστά τους ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ με την σύζυγό του, Αννα Μαρία τους αποθέωσαν και μάλιστα έπιασαν κουβέντα μαζί τους.
Οι διαδηλωτές φώναζαν, "εσένα θέλουμε" και μάλιστα ένας από αυτούς ηταν τόσο ενθουσιασμένος που κάλεσε στο τηλέφωνο τη μητέρα του για να μιλήσει με τον τέως Βασιλιά. Εκείνος δεν αρνήθηκε αλλά μίλησε με τη γυναίκα.

:2funny: :2funny: :2funny:
Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Και για ΕΠΕ ισχύει, νομίζω και για μονοπρόσωπη. Κι έτσι απλοποιημένη που είναι η διαδικασία της ΕΠΕ, είναι μαλακία να κάνεις ΟΕ ή ΕΕ...

Εδώ κάνεις λάθος.
Χρειάζεται 4500 minimum μετοχικό κεφάλαιο το οποίο πρέπει να μπορείς να αποδείξεις πως υπάρχει (τραπεζικός λογαριασμός).
Και πολλά άλλα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ενα απρόσμενο γεγονός συνέβη κατά την διάρκεια της καθιστικής διαμαρτυρίας που κάνουν στο Σύνταγμα οι μεταφορείς αντιδρώντας στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.
'Οταν είδαν να περνάει από μπροστά τους ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ με την σύζυγό του, Αννα Μαρία τους αποθέωσαν και μάλιστα έπιασαν κουβέντα μαζί τους.
Οι διαδηλωτές φώναζαν, "εσένα θέλουμε" και μάλιστα ένας από αυτούς ηταν τόσο ενθουσιασμένος που κάλεσε στο τηλέφωνο τη μητέρα του για να μιλήσει με τον τέως Βασιλιά. Εκείνος δεν αρνήθηκε αλλά μίλησε με τη γυναίκα.

:2funny: :2funny:  Έτσι Ηγεμών εκ δυτικής Λιβύης

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

ψωμι, ελια και κωτσο βασιλια που θαλεγε και ο απολυτος....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
επειδη ειμαι φορτηγατζης και βλεπω οτι πολυς κοσμος ειναι εναντιον μας.....οκ ας το περασουν το νομοσχεδιο...μην ξεχνατε κατι ομως....ερχετε και η σειρα σσας....ισως ειναι καλο,......καποια στιγμη θα ξυπνησουμε και θα βαραμε τα κατσαρολια σε διαδηλωσεις...οπως αργεντινη...
μια ερωτηση μονο...που ΄λειτουργησε ο ανταγωνισμος μεχρι στιγμης σε ωφελος του καταναλωτη...δεν υπαρχει....απλα μια κυβερνηση η οποια στηριζεται μεσα στο ψεμα...προσπαθει να μας πεισει οτι ο.τι κανει ειναι για το καλο μας....ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....
διαβαστε και λιγο ιντερνετ...που σας εχουνε αποβλακωσει τα μμε .......και αυτοι τσιρακια ειναι του δντ και των παγκοσμιοποιητων.....αλλα δε βλεπετε τη φακα..μολις φατε το τυρακι θα καταλαβεται...

επειδη εγω ανήκω στους επόμενους, σου λέω οτι δεν θα αντιδράσω. Και δεν θα αντιδράσω γιατι δεν εχω κανα σοβαρο επιχειρημα υπερ της διατηρησης του παλιου στατους. Αν αρχίσω κινητοποιήσεις θα γίνω καραγκιόζης και δεν θα εχω τη στηριξη της κοινωνιας.
εχετε ολο τον κόσμο ενάντια και φταίξατε κύρίως εσείς γι αυτο.

ο ανταγωνισμός κυρίως σε οφελος του καταναλωτη λειτουργησε. Οσο και αν κανεις οτι δε βλεπεις.
Θα προσαρμοστεις, θα προσαρμοστω και θα προχωρησουμε.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Libero Οι περισσότεροι από εμάς δουλεύουμε σε ανοιχτά επαγγέλματα και δεν έχουμε καμία νομική προστασία (πόσοι θα κάνουμε τη δουλειά, πόσο θα πληρωνόμαστε κ.λπ.). Εσύ δηλαδή γιατί να είσαι "πιο ίσος" από τους υπόλοιπους; Γιατί να πληρώσεις 1000 ευρώ το χρόνο άσχετα με το πόσα βγάζεις και ο κάθε βιοτέχνης να τρώει κλύσμα με τα ποσοστά φορολογίας (35% ήταν παλιότερα, τον τελευταίο καιρό είναι στο 25%); Και μη μας απειλείς ότι είναι η σειρά μας... Η σειρά μας έχει έρθει από τότε που βγήκαμε στη δουλειά.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
επειδη εγω ανήκω στους επόμενους, σου λέω οτι δεν θα αντιδράσω. Και δεν θα αντιδράσω γιατι δεν εχω κανα σοβαρο επιχειρημα υπερ της διατηρησης του παλιου στατους. Αν αρχίσω κινητοποιήσεις θα γίνω καραγκιόζης και δεν θα εχω τη στηριξη της κοινωνιας.
εχετε ολο τον κόσμο ενάντια και φταίξατε κύρίως εσείς γι αυτο.

ο ανταγωνισμός κυρίως σε οφελος του καταναλωτη λειτουργησε. Οσο και αν κανεις οτι δε βλεπεις.
Θα προσαρμοστεις, θα προσαρμοστω και θα προχωρησουμε.
εσυ τι κινητοποιηση θα κανεις?

θα κατεβασεις τα απουλητα στο κεντρο?  :2funny:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Εδώ κάνεις λάθος.
Χρειάζεται 4500 minimum μετοχικό κεφάλαιο το οποίο πρέπει να μπορείς να αποδείξεις πως υπάρχει (τραπεζικός λογαριασμός).
Και πολλά άλλα...

ΦΥΣΙΚΑ. Εκτός κι αν μου λες ότι είσαι λαμόγιο και θες να ανοίξεις εταιρεία με αέρα κοπανιστό!

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
το γεγονος οτι ο κοσμος ειναι εναντια στον αγωνα των φορτηγατζηδων ειναι αποτελεσμα της στασης των μμε και της ασχετοσυνης του κοσμου περι του επαγγελματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom