Νέα

Να ανησυχώ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Occi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Occi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το κατά πόσο μπορεί να έχω κολλήσει κάτι στην εξής φάση :

Σε οίκο ανοχής στη γνωστή οδό Φυλής, με λευκή πουτάνα (δεν ξέρω αν ήταν ξένη αλλά έτσι υποθέτω), με ρώτησε αρχικά αν ήθελα στοματικό χωρίς προφυλακτικό -είπα όχι- , έγινε ότι έγινε με προφύλαξη σε όλη τη διάρκεια, τσέκαρα μετά το προφυλακτικό πριν το πετάξω και ήταν οκ (και μάλλον στεγνό εξωτερικά), αλλά μετά πήγα να πλύνω τα χέρια μου και θυμήθηκα ότι είχα εκείνη τη μέρα μια μικρή πληγή στη βάση του αντίχειρα περίπου. Τα ψιλοέπλυνα σύντομα και έφυγα.

Υπάρχει κίνδυνος να έχω κολλήσει κάτι;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτο το εχω ξαναδιαβασει εδω μεσα

τι αλλος ηταν? ολοι το ιδιο πραγμα παθαινετε???

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
αν το πηδημα ηταν καλο να μην ανησυχείς για τπτ :grin:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Δεν τα λες με κανεναν γιατρο καλυτερα αγορι μου?
Αν μια στο εκατομμυριο η εστω αν νομιζεις οτι κατι εχεις καλυτερα να πας σε εναν γιατρο μονος σου και να σου φυγει η οποια απορια.

Επισκέπτης
Λοιπόν. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το κατά πόσο μπορεί να έχω κολλήσει κάτι στην εξής φάση :

Σε οίκο ανοχής στη γνωστή οδό Φυλής, με λευκή πουτάνα (δεν ξέρω αν ήταν ξένη αλλά έτσι υποθέτω), με ρώτησε αρχικά αν ήθελα στοματικό χωρίς προφυλακτικό -είπα όχι- , έγινε ότι έγινε με προφύλαξη σε όλη τη διάρκεια, τσέκαρα μετά το προφυλακτικό πριν το πετάξω και ήταν οκ (και μάλλον στεγνό εξωτερικά), αλλά μετά πήγα να πλύνω τα χέρια μου και θυμήθηκα ότι είχα εκείνη τη μέρα μια μικρή πληγή στη βάση του αντίχειρα περίπου. Τα ψιλοέπλυνα σύντομα και έφυγα.

Τίποτα σοβαρό......

Πεθαίνεις, κάνε διαθήκη! :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Λίγο χέστης είσαι αλλά anyway! Μπα! δεν έχεις κάτι αλλά τράβα και σε κανά γιατρό να χαλαρώσεις τελείως

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

ρε μεγαλε για να κολησεις κατι απο πληγη αιματος θα πρεπει να ρθεις σε επαφη με δικια της πληγη δηλ. με αιμα!!!
σε πολυ σοβαρες ασθενειες οπως το AIDS για να τις κολησεις μονο με αιμα και σπερμα.......το μικροβιο υπαρχει και στο σαλιο αλλα οχι σε τοσο μεγαλη ποσοτητα ωστε να μπορεις να το κολησεις!!
σε αλλες ασθενεις του στυλ μυκυτιαση.....πανευκολο!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
να μην ανυσηχεις

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Δεν τα λες με κανεναν γιατρο καλυτερα αγορι μου?
Αν μια στο εκατομμυριο η εστω αν νομιζεις οτι κατι εχεις καλυτερα να πας σε εναν γιατρο μονος σου και να σου φυγει η οποια απορια.

συμφωνώ

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
736
Πόντοι
6.755
να μην ανυσηχεις για αυτο για τιποτε αλλο να ανυσηχεις

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
[size=15pt]οχι[/size]

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Οτι και να σου πουμε εδω θα ηρεμησεις?  ΟΧΙ!!! τραβα σε ενα γιατρο......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Ας μεινει τοτε με τον φοβο, την αγωνια,την απορια κτλ.  :jerking:

Διαθηκη εχει κανει?  Αν εχεις τιποτα σπιτια, οικοπεδα κτλ σε μενα ετσι!! :2funny:
δεν κατασλαβα;;; εγω;; που ιμε φτοχι;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 166704.gif
    166704.gif
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
O

Occi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σκεφτόμουν μήπως ξέρω γω από τα όποια ίχνη από υγρά είχε το προφυλακτικό όταν το έβγαλα κινδυνεύω, με βάση τα όσα περιέγραψα στην αρχή. Είπα ότι αφού αυτή με τη δουλειά που κάνει και προσφέρει και ελεύθερο στοματικό, μήπως είναι ότι να ναι...
Πάντως όπως καταλαβαίνω και από τις απαντήσεις σας είναι άδικη η ανησυχία μου...

Gamaomanoules2

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εννοειται οτι πρεπει να ανησυχεις..
Μη ξεμεινεις απο .. κωλοχαρτο!  :jerking: :jerking: :jerking:

Να φτιαχτει τοπ10 με τα καλυτερα τοπικ μελων,που κινδυνεψαν να κολλησουν "παρασημα" σε μπουρδελο και στραφηκαν για σωστη προγνωση ΠΡΩΤΑ στις
συμβουλες ανωνυμων χρηστων(ιατρικο team) του bourdela.tv.
Oπως επισης μοναδα μετρησης πνευματικης καθυστερησης καθε μελους
πχ.που ρισκαρει σεξ χωρις προφυλαξη και μετα παει να κανει μπανιο με μπεταντιν για παν..ενδεχομενο!(προσφατη κριτικη ζανας). :headbang:
Παλι καλα που η μαλακια δεν ειναι κολλητικη! :helpplea:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ τότε τι έπρεπε να πω ρε παιδιά όταν τον Απρίλη του 2006 πήγα με Ρωσίδα στη Φυλής 80 και δεν έβαλε σωστά το προφυλακτικό και έσπασε;;;Και όχι μόνο έσπασε αλλά και δεν το κατάλαβα και την γαμούσα για κάνα 5λεπτο και έχυσα μέσα της;;;;Το χα γράψει και παλιά!!!Δόξα το Θεό που οι εξετάσεις που χα κάνει αύγουστο τότε και 1 χρόνο μετά δεν έδειξαν τίποτα!!Όμως για μήνες ήμουν χάλια!!!

Αυτό με την πληγή ,αν και δεν είμαστε γιατροί και δεν είναι απόλυτα όσα λέμε,με βάση όσα έχω διαβάσει αν είναι φρέσκια και έγινε πριν λίγες ώρες,ίσως μικρή πιθανότητα να κολλήσεις.Αλλά όταν λες ότι έγινε μέρες πριν επομένως δεν έτρεχε αίμα και είχε επουλωθεί μην ανησυχείς!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom