vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 2.794
- Πόντοι
- 446
Απίστευτη ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!Υπέροχη μέρα σε όλους Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν καλημέρα….
Απίστευτη ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!Υπέροχη μέρα σε όλους Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν καλημέρα….
Φιλτατε για ποσο χρονων την εκοψες???Είχα τη τύχη αλλά και την ευκαιρία να συναντηθώ με τη Μυρτώ στο διάστημα παραμονής της, στη Θεσσαλονίκη σε ένα από τα ιστορικότερα, πολυτελέστερα και γκλαμουράτα ξενοδοχεία της πόλης. Εύκολη συνεννόηση μαζί της και βρέθηκα στη ώρα μου να κτυπώ τη πόρτα του δωματίου της στο ρετιρέ του ξενοδοχείου. Ανοίγει τη πόρτα και με υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο. Ανταπέδωσα με τη σειρά μου, λέγοντάς της σαν πρώτη εντύπωση, ότι είναι μία όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Φορούσε μία λευκή μπλούζα, μίνι μαύρη φούστα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Λίγη χαλαρή κουβέντα συστάσεων και μετά, μου δίνει πετσέτα και πάω για μπανάκι, παρότι είχα κάνει και στο σπίτι. Βγήκα από το μπάνιο και πλακωθήκαμε στα γλωσσόφιλα. Της αρέσει να φιλάει και αυτό ήταν στα "συν" για μένα. Ξαπλώνω στο κρεβάτι και με "πλακώνει" στη πίπα. Η πίπα της ήταν πάρα πολύ καλή με λίγο δόντι, αλλά ευτυχώς για πολύ λίγο, της στιγμής θα έλεγα. Αφού μου "σήκωσε" τη ψωλάρα, η πρώτη στάση που κάναμε ήταν μπροστά στο καθρέφτη. Ανέβασε εκείνη το δεξί της πόδι μπροστά στο γραφείο με τον καθρέφτη "μπήκα" από πίσω της και άρχισα να τη πηδάω. Ασχολήθηκα και με το γλείψιμο του μουνιού της το οποίο είχε πάρα πολύ καλή αίσθηση και αφή. Ειδικά, η κλειτορίδα της μου άρεσε πολύ που είχε διογκωθεί όταν την έγλειφα με τη γλώσσα μου. Έχει πραγματικά, πολύ μεγάλη κλειτορίδα, μοιάζει σχεδόν σαν μικρό πουλάκι! Η υπέρτατη καύλα! Ανέβηκε από πάνω μου, όπου "κοπανήθηκε" δυνατά και παράλληλα, δίναμε ό ένας στον άλλον φιλιά με γλώσσα. Τα στήθη της ήταν "φτιαγμένα" και μεγάλα, που τα ευχαριστήθηκα στο έπακρο. Για το τέλος, μου έδωσε την απίστευτη και πολύ γυμνασμένη κολάρα της στο "πιάτο" μου. Από τα καλύτερα πισωκολλητά της ζωής μου και ίσως ο καλύτερος κώλος που έχω γαμήσει ποτέ μου. Σφιχτός, όχι ιδιαίτερα μεγάλος, αλλά και ιδανικός για "χαστούκια" είτε με χέρι, είτε με τη πούτσα. Έχυσα στη καπότα μέσα της λέγοντας μου την απίστετυτη ατάκα: "Πω-πω, πολύ ζεστός είναι...Μμμμ, τον ένιωσα"! Η συνάντησή μας είχε διάρκεια μισή ώρα και το "δωράκι" της ήταν 100 Ευρώ. Λίγη κουβεντούλα ακόμη, ένα γλυκό φιλί στο στόμα και στο μάγουλο και αποχώρησα με την ευχή να ξανάρθει και να μας τιμήσει με την ομολογουμένως, εντυπωσιακή παρουσία της...Πολλά φιλιά, Μυρτώ με τους ανάλογους χαιρετισμούς από τον Βορρά...Σου αφιερώνω και ένα αγαπημένο τραγούδι του Βασίλη Καρρά, για σένα...
Τι σέξυ γυναίκα που είναι η Μυρτώ,τι σώμα που έχει!!Όμορφη εβδομάδα με πολλά χαμόγελα καλημέρα….
Αναμένουμε, κορίτσαρε, σε επιφυλακή...Επειδή αρκετοί ρωτάτε αν πήγα Θεσσαλονίκη θέλω να σας ενημερώσω ότι πήγα και είχα μια υπέροχη διαμονή και συνάντησα υπέροχους ανθρώπους. Όσοι δεν πρόλαβαν να με δουν θα προσπαθήσω στο άμεσο μέλλον να επισκεφτώ ξανά την Θεσσαλονίκη και να σας ενημερώσω από εδώ. Σας ευχαριστώ.
Πιθανόν να το έγραψα λάθος, το πισωκολλητό εννοούσα! Κώλο δε δοκίμασα, δεν ξέρω εάν τον δίνει. Πάντως, ένα είναι το σίγουρο! Ότι περνάς καλά μαζί της και το σημαντικότερο, τα λεφτά δε πάνε χαμένα...Φίλε λες ο καλύτερος κωλος που έχω γαμησει...δίνει κωλο η Μυρτώ στα 100 ευρώ??? Μήπως απ' την πολύ καύλα το έγραψες λάθος???
40 και κάτιΦιλτατε για ποσο χρονων την εκοψες???
Μόλις είδα αυτη την φωτό δεν γινοταν να μην τον παίξω για την πάρτη σου...ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΡΕΛΑΚαλημερίζω και σήμερα, τα φιλιά μου και να περάσετε υπέροχα πάντα.
Καλημέρα ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΑ ΕΙΣΑΙΚαλημέρα με χαμόγελο…..
Καλημέ΄ρα.Καλημέρα με χαμόγελο…..
Καλημέρα στο γλυκύτερο χαμόγελοΚαλημέρα με χαμόγελο…..
ΠΕΙΡΑΣΜΟΣΚαλημέρα με χαμόγελο…..
Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι την Δευτέρα 11-15 /3 Θα βρίσκομαι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά Επειδή οι μέρες θα είναι περιορισμένες Για ραντεβού Μπορείτε να Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω μηνυμάτων ή Καλέστε με …θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά με εκτίμηση Μυρτω ….
Εγκεφαλικό θα πάθουν οι Κρητικοί μόλις σε δουνΜε μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι την Δευτέρα 11-15 /3 Θα βρίσκομαι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά Επειδή οι μέρες θα είναι περιορισμένες Για ραντεβού Μπορείτε να Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω μηνυμάτων ή Καλέστε με …θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά με εκτίμηση Μυρτω …..
Πούστηδες Κρητικοί την καταφέρατε;Εγκεφαλικό θα πάθουν οι Κρητικοί μόλις σε δουν
Καλημερα ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΌμορφη Πέμπτη καλημέρα να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε…..
Καλημέρα ΕΡΩΤΑΣ είσαι ΜυρτώΌμορφη Παρασκευή σε όλους Καλημερα ….,
Με baby oil και αυτή;Καλημέρα ΕΡΩΤΑΣ είσαι Μυρτώ