Manowar24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 637
- Πόντοι
- 301
Υψηλής κλάσεως μουναρα η Μυρτω!Βροχερή Δευτέρα με χαμόγελο , να έχουμε μία όμορφη εβδομάδα καλημέρα
Υψηλής κλάσεως μουναρα η Μυρτω!Βροχερή Δευτέρα με χαμόγελο , να έχουμε μία όμορφη εβδομάδα καλημέρα
Απίστευτα σεξυ η Μυρτώ μας!!!Βροχερή Δευτέρα με χαμόγελο , να έχουμε μία όμορφη εβδομάδα καλημέρα
Πωωω ... Με τρελάνεις... Αφού ρε γυναικάρα ξέρεις την αδυναμία μου.... Πρέπει να κανονίσω άμεσα ταξιδιΓλυκιά καλημέρα σε όλους …..
Βαλτα όλα κ δωστα όλα κούκλα μΓλυκιά καλημέρα σε όλους …..
Που 'σαι ρε μωρό;Μου λείψατε…. Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή καλημέρα…..
Πρέπει να αλλάζει και λίγο "παραστάσεις"! Να μη μένει στα ίδια και στα ίδια...Για να ανανεώνεται το κορίτσι μας...Θα αστειεύεσαι.Δεν πάει πουθενά αν δεν πάρει έγκριση από εμάς,και μετά από αυτό δύσκολο το κόβω.
Γυναικάρα μου!!!Γλυκιά καλημέρα σε όλους …..
Καλημέρα κατέβασε το λιγο να δούμε λίγο στηθοςΓλυκιά καλημέρα σε όλους …..
Γυναικάρα τέτοια δωράκια να μας κάνεις... Να θαυμάζουμε όσοι μένουμε μακριά και δεν μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού όποτε θέλουμε. (5 φορές έχει δει την ΚΩΛΑΡΑ σου, που μου έλειψε)Γλυκιά καλημέρα σε όλους …..
Φοβερή. Πραγματικά γυναίκα που ξέρει να εμφανισθεί sexy χωρίς να προκαλεί. Σπουδαίο πράγμα...Όμορφη Τετάρτη καλημέρα….
Δεν την κάνουμε ποτέ να βαριέται μην ανησυχείς.Πρέπει να αλλάζει και λίγο "παραστάσεις"! Να μη μένει στα ίδια και στα ίδια...Για να ανανεώνεται το κορίτσι μας...
Καλημέρα, Μυρτώ μου! Τώρα που "έμαθες" το δρόμο, ελπίζω να σε βλέπουμε πιο συχνά, εδώ...Έχεις "κοινό" που πρέπει να μένει ικανοποιημένο και ευχαριστημένο από τη παρουσία σου και τις υπηρεσίες σου!Όμορφη Τετάρτη καλημέρα….
Μας για άλλη μια φορά..Όμορφη ηλιόλουστη καλημέρα….