Διαγραμμένο μέλος 223351
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Like
- 26.043
Καλημέρα κούκλα!Με αυτά που βλέπουμε έχουμε πάρει φωτιά και μέσα στο σπίτι μας!Καλή Κυριακή και καλό μπάνιο να έχεις!Να έχετε μία υπέροχη και όσο γίνεται δροσερή Κυριακή!!!! Καλημέρα.....
Από κορμί, κορμάρα. Τη καλημέρα μου. Καλά να περάσειςΝα έχετε μία υπέροχη και όσο γίνεται δροσερή Κυριακή!!!! Καλημέρα.....
Καλησπέρα, θα προτιμούσα να επικοινωνήσετε μέσω viber. Ευχαριστώ πολύ.Καλημέρα. Σε pm απαντάς η να μη μπω καν στο κόπο?
Είδες γυναίκα ε;στον πληθυντικό σου απαντάει!
Σέξυ όπως πάντα με τα ωραία σου ρούχαΚαλημέρα.... Να έχουμε μία υπέροχη εβδομάδα!!!!!
Γυναικάρα!!!Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους!!!!
Άσε το μαξιλάρι κάτω να απελευθερωθουν οι βυζάρες σου!!!Μία όμορφη Πέμπτη για όλους σας!!!!!
Καλημέρα....
Καλησπέρα, ποιός είναι αυτός ο Triant που με αντιγράφει;Triant συναγωνιστή μην γράφεις βλακείες!! Καλό καλοκαίρι και καλά να περνάτε από την Θήβα!!Καλησπέρα δεν ξέρω για ποιον λέτε, αλλά καμία σχέση δεν έχω με τον άνθρωπο που λέτε!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι, έχετε κάνει λάθος!!
Ωραίος. Και μετά ζητα της να σε σφίξει και με τα γυμνασμένα της πόδια γύρω σου.. Εκεί να δεις απόλαυση..Κυρία Μυρτώ, ανυπομονω να με σφίξετε στην αγκαλιά σας με τα στιβαρά σας μπράτσα!