Αναρωτιόμουν κι εγώ αν έπρεπε να πάρω θέση για κάτι που ξέρω προσωπικά κι έχω αντικειμενική άποψη . Αποφάσισα να πω απλά την άποψη μου.
Με την κοπέλα δεν έχω φυσικά κάτι παραπάνω από την εμπειρία της συνάντησης μας. Επίσης δε ξέρω προσωπικά ούτε τον άνθρωπο που γράφει τη δίκη του προσέγγιση η οποία εννοείται είναι σεβαστή και την εκφράζει δημόσια .
Εκπτωση ή οχι , την καθορίζει καλώς η κακώς αυτός που βάζει την τιμη , και αντίστοιχα τη δέχεται η οχι αυτός που καλείται να πληρώσει . Καποια πράγματα όμως είναι αντικειμενικά .
Αντικειμενικα λοιπόν , η γυναίκα ούτε κοντή είναι , ούτε χοντρή , αλλα μια παρουσία που αν τη δεις στο δρόμο , Ε πως να το κάνουμε , θα γυρίσεις το κεφάλι σου να την χαζέψεις . Δεν έχει να κάνει με υποκειμενικότητα αλλά με την πραγματικότητα .
Τωρα , το τί βγάζει στον καθένα , είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο . και ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την άποψη του . Γι αυτο κι εγώ αποφάσισα να πω τη δική μου, χωρίς κάποιο κίνητρο πέρα από την αντικειμενική πραγματικότητα και προσωπική εμπειρία συνάντησης .