erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
Αυτό το κυριλέ ντύσιμο, πόσο με φτιάχνει!!Καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα σου όμορφη
Αυτό το κυριλέ ντύσιμο, πόσο με φτιάχνει!!Καλημέρα σε όλους.
ρε παιδια στην φωτο κοντοχοντρο δειχνει το κοριτσι ! ειναι ετσι η την αδικει η φωτο?Καλημέρα καλή Παρασκευή .
Ωχ Παναγία μου! Φοβάμαι λίγο τώρα. Εγώ είμαι ένας ρεμπεσκές 50αρης που την τελευταία φορά που έκανα γυμναστήριο ήταν τα 90s.Καλημέρα καλή Παρασκευή .
Καλημέρα Μυρτώ!! Κουκλάρα όπως παν τα!!!Καλημέρα καλή Παρασκευή .
ζουμερό ίσως, χοντρό δε θα το έλεγα με τίποτα.ρε παιδια στην φωτο κοντοχοντρο δειχνει το κοριτσι ! ειναι ετσι η την αδικει η φωτο?
σωστα ! γουστα ειναι αυτα !γι αυτο ρωτησα καποιον που την εχει συναντησει αδερφε !ζουμερό ίσως, χοντρό δε θα το έλεγα με τίποτα.
Από τη φωτογραφία και μόνο κρίνω, και με το δικό μου γούστο ΠΑΝΤΑ!!
Ούτε καν φίλε. Το κορίτσι έχει σωματαρα και άκρως θηλυκή! Είναι όμως γυμνασμένη (σε καλαίσθητο βαθμό τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα). Θα περάσεις πολύ καλά!ρε παιδια στην φωτο κοντοχοντρο δειχνει το κοριτσι ! ειναι ετσι η την αδικει η φωτο?
ευχαριστω συναδερφε για την ενημερωση !Ούτε καν φίλε. Το κορίτσι έχει σωματαρα και άκρως θηλυκή! Είναι όμως γυμνασμένη (σε καλαίσθητο βαθμό τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα). Θα περάσεις πολύ καλά!
Oντως πολύ κοντή φαίνεται.Και την ίδια να ρωτήσουμε δεν θα λάβουμε απάντηση,μιας και δεν απαντά. Μόνο φωτο ανεβάζει.Μόνο κάποιος που την συνάντησε από κοντά μπορεί να μας λύσει την απορία..ρε παιδια στην φωτο κοντοχοντρο δειχνει το κοριτσι ! ειναι ετσι η την αδικει η φωτο?
κι εγω για πολυ κοντη ξερω γι αυτο ρωτησα καποιον που να εχει ιδιαν αποψηOντως πολύ κοντή φαίνεται.Και την ίδια να ρωτήσουμε δεν θα λάβουμε απάντηση,μιας και δεν απαντά. Μόνο φωτο ανεβάζει.Μόνο κάποιος που την συνάντησε από κοντά μπορεί να μας λύσει την απορία..
θελουμε γυμνες κ οχι αισθησιακες φωτο.ρε παιδια στην φωτο κοντοχοντρο δειχνει το κοριτσι ! ειναι ετσι η την αδικει η φωτο?
Ωραία τα κόκκινα σουΚαλημέρα καλή Παρασκευή .
χα χα χα ! συμφωνω απολυτως !θελουμε γυμνες κ οχι αισθησιακες φωτο.
Σαιτ για μπουρδελα ειναι, οχι ταινιες τις εμμανουελας
Είναι πιο προς φιτ και λιγότερο προς γοριλέ από ότι στις φωτογραφίες. Ύψος ~1.6μ ξυπόλυτη.κι εγω για πολυ κοντη ξερω γι αυτο ρωτησα καποιον που να εχει ιδιαν αποψη
και πολύ διεκπεραιωτικη λένε ! ισχύει?Είναι πιο προς φιτ και λιγότερο προς γοριλέ από ότι στις φωτογραφίες. Ύψος ~1.6μ ξυπόλυτη.
Δεν θα το έλεγα, και ευχάριστη και ζωηρή είναι. Περισσότερο προς στερεότυπη παρά διεκπεραιωτική. Είναι θέμα αν σε ικανοποιεί το πρόγραμμα που δεν είναι έκφυλο. Αλλά δεν ζητάει και παράλογα χρήματα. Προσφέρει κορμί δυνατό, πολλές στάσεις, συγκροτημένο σόσιαλ, γενικά μια κυριλέ γυναίκα. Είναι η μάνατζερ της τράπεζας που έκλεισες το δάνειο αλλά όσο συζητάγατε τους τόκους σκεφτόσουν να γαμήσεις.και πολύ διεκπεραιωτικη λένε ! ισχύει?
Mα δεν εχω δανειο ! Χα χα χαΔεν θα το έλεγα, και ευχάριστη και ζωηρή είναι. Περισσότερο προς στερεότυπη παρά διεκπεραιωτική. Είναι θέμα αν σε ικανοποιεί το πρόγραμμα που δεν είναι έκφυλο. Αλλά δεν ζητάει και παράλογα χρήματα. Προσφέρει κορμί δυνατό, πολλές στάσεις, συγκροτημένο σόσιαλ, γενικά μια κυριλέ γυναίκα. Είναι η μάνατζερ της τράπεζας που έκλεισες το δάνειο αλλάόσο συζητάγατε τους τόκους σκεφτόσουν να γαμήσεις.
Πάρε ένα ΜυρτωδάνειοMα δεν εχω δανειο ! Χα χα χα
Ενταξει σεβαστη η αποψη σου
μπααααα ! υπαρχουν καλυτερες για να παρω !Πάρε ένα Μυρτωδάνειο