Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Σε κόβω για Αντριανικόμπααααα ! υπαρχουν καλυτερες για να παρω !
Σε κόβω για Αντριανικόμπααααα ! υπαρχουν καλυτερες για να παρω !
χα χαΣε κόβω για Αντριανικό
Φίλε μου την πήρα την κυρια πριν λιγο καιρο. Το τηλ της δεν σταματησε να χτυπα (αν και δεν το σήκωνε, καθότι άψογη επαγγελματιας), επομένως πολλοί έχουν συναντήσει την Μυρτώ. Όπως και εγω δεν ανεβασα κριτικη λογω χρονου. Εγω θα ανεβασω συντομα.Βρε παιδιά βαρέθηκα να διαβάζω νήματα για Καλημέρες, και για γυμνασμένο κορμί, υπάρχει κανένας συναγωνιστής να μας πει την εμπειρία του ?
ρε παιδια στην φωτο κοντοχοντρο δειχνει το κοριτσι ! ειναι ετσι η την αδικει η φωτο?
Η φωτό την αδικεί λίγο....είναι πιο λεπτή γενικά ..όσον αφορά το ερώτημα για την διεκπεραιωτικη απόδοση δεν θα το έλεγα σε καμία περίπτωση ..ίσως επειδή οι υπηρεσίες της έχουν ένα όριο για πολλούς ίσως δεν εκφράζει το κάτι παραπάνω που αναζητείται. .ρε παιδια στην φωτο κοντοχοντρο δειχνει το κοριτσι ! ειναι ετσι η την αδικει η φωτο?
Οχι και χοντρή. Την συνάντησα πριν λίγο καιρό (θα ανεβάσω κριτικη). Κοντή σχετικά ναι (1.60 Όχι πιο κατω), αλλά με τα τακούνια που δεν βγάζει γίνεται μια χαρά. Γυμνασμένο φουλ κορμί και πόδια υπέροχα λόγω γυμναστικής.... Ίσως κάποιος να πει ότι είναι πολύ γυμνασμένη αλλά όχι χοντρή ρε παιδεςρε παιδια στην φωτο κοντοχοντρο δειχνει το κοριτσι ! ειναι ετσι η την αδικει η φωτο?
νασαι καλα φιλε για την ενημερωση αν και με το συμπαθειο εγω κρινω απο την φωτο που βλεπωΟχι και χοντρή. Την συνάντησα πριν λίγο καιρό (θα ανεβάσω κριτικη). Κοντή σχετικά ναι (1.60 Όχι πιο κατω), αλλά με τα τακούνια που δεν βγάζει γίνεται μια χαρά. Γυμνασμένο φουλ κορμί και πόδια υπέροχα λόγω γυμναστικής.... Ίσως κάποιος να πει ότι είναι πολύ γυμνασμένη αλλά όχι χοντρή ρε παιδες
Οταν τελειωσεις πες μου να παμε σε ενα σουβλατζιδικο εδω στη γειτονια που μου πιανει τη θεση ο ιδιοκτητης, να λες εσυ οτι επαθες δηλητηριαση και εγω οτι ψαχνω τον γατο μου οκ ;νασαι καλα φιλε για την ενημερωση αν και με το συμπαθειο εγω κρινω απο την φωτο που βλεπω
δεν καταλαβαινω γρι αλλα εσυ παλι ποιος εισαι ?Οταν τελειωσεις πες μου να παμε σε ενα σουβλατζιδικο εδω στη γειτονια που μου πιανει τη θεση ο ιδιοκτητης, να λες εσυ οτι επαθες δηλητηριαση και εγω οτι ψαχνω τον γατο μου οκ ;
Ευτυχως που η Μυρτω ειναι τσακαλι και δεν ψαρωνει!
Ω ρε τακουναρες!!!!Καλημέρα και όμορφο σαββατοκύριακο.
Οταν την συναντήσεις από κοντά θα καταλάβεις τι εννοώ. Η φωτο ίσως την αδικεί... Όπως έγραψα κ στην κριτική μου η γυναίκα έχει ΚΩΛΑΡΑ, υπέροχες φτιαχτες βυζάρες και γενικότερα σωματαρα. Το πρόσωπο της μόνο φανερώνει την κάποια ηλικία της. Αλλά το σώμα της ούτε 30αρες δεν το έχουν. Κ προπάντων ωραίο τυπακι. Μια δοκιμή αξίζει.νασαι καλα φιλε για την ενημερωση αν και με το συμπαθειο εγω κρινω απο την φωτο που βλεπω
Ε το 1,60 πλέον είναι κοντή έστω και για Ελληνίδα.Οχι και χοντρή. Την συνάντησα πριν λίγο καιρό (θα ανεβάσω κριτικη). Κοντή σχετικά ναι (1.60 Όχι πιο κατω), αλλά με τα τακούνια που δεν βγάζει γίνεται μια χαρά. Γυμνασμένο φουλ κορμί και πόδια υπέροχα λόγω γυμναστικής.... Ίσως κάποιος να πει ότι είναι πολύ γυμνασμένη αλλά όχι χοντρή ρε παιδες
Την κυρία δεν την έχω πάρει,αλλά έστω και με τα φίλτρα μου βγάζει κάτι σε λουλουδού στα μπουζούκια.Ε το 1,60 πλέον είναι κοντή έστω και για Ελληνίδα.
ενταξει δεκτες ολες οι αποψεις εδω μεσα !Οταν την συναντήσεις από κοντά θα καταλάβεις τι εννοώ. Η φωτο ίσως την αδικεί... Όπως έγραψα κ στην κριτική μου η γυναίκα έχει ΚΩΛΑΡΑ, υπέροχες φτιαχτες βυζάρες και γενικότερα σωματαρα. Το πρόσωπο της μόνο φανερώνει την κάποια ηλικία της. Αλλά το σώμα της ούτε 30αρες δεν το έχουν. Κ προπάντων ωραίο τυπακι. Μια δοκιμή αξίζει.
Έχει από το καλοκαίριΈγινε και η Μυρτώ ανεξάρτητη και δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό
Την κυρία δεν την έχω πάρει,αλλά έστω και με τα φίλτρα μου βγάζει κάτι σε λουλουδού στα μπουζούκια.
ενταξει δεκτες ολες οι αποψεις εδω μεσα !
εγω παντως δεν θα δοκιμαζα
μα δεν σε εμποδισα κανεναν αγαπητε ! το πεδιο ειναι ελευθερο δεχομαι να λες οσα λες αλλα ασε με να εχω κ εγω την αποψη μουΔικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις και να δοκιμασεις και οχι αλλα η κυρια ειναι πανεμορφη και με σωματαρα και ευγενεστατη ασε να παρουμε εμεις που ξερουμε τι ειναι…. φιλια μυρτω