El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.651
- Πόντοι
- 736
Ωραίο στήθος,ωραίο πόδι,ωραίο μαύρισμα...Καλό Σαββατοκύριακο....
Ωραίο στήθος,ωραίο πόδι,ωραίο μαύρισμα...Καλό Σαββατοκύριακο....
Πρέεπι να κάνεις μαθήματα ορθογραφίας..Μην σκέφτεσαι μόνο το γαμήσι..Έτσι μέσα στο δυχτι να μπλεχτεί το εργαλείο να σπαρταρα σαν ψάρι
Θα είσαι στην Αθήνα όλο τον Αύγουστο ή θα φύγεις για διακοπές;;;Καλό Σαββατοκύριακο....
Επίσης Μυρτώ!Καλό Σαββατοκύριακο....
Έχετε όλοι δίκιο αλλά το εχω ξαναπεί όταν έπρεπε να μάθω έτρεχα από γήπεδο σε γήπεδο και από προπόνηση σε προπόνηση κανείς δεν είναι τέλειος....η κόρη μου με κοροϊδεύει....τώρα στα 50 είναι αργά φιλλια σε όλουςΠρέεπι να κάνεις μαθήματα ορθογραφίας..Μην σκέφτεσαι μόνο το γαμήσι..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρέπει....
Toυλάχιστον είσαι Πανάθα;Έχετε όλοι δίκιο αλλά το εχω ξαναπεί όταν έπρεπε να μάθω έτρεχα από γήπεδο σε γήπεδο και από προπόνηση σε προπόνηση κανείς δεν είναι τέλειος....η κόρη μου με κοροϊδεύει....τώρα στα 50 είναι αργά φιλλια σε όλους
Οχι .....είμαι με την ομάδα που έφτιαξε νέο γήπεδο....Toυλάχιστον είσαι Πανάθα;
Καλησπέρα θα βρίσκομαι Αθήνα Ναι.Θα είσαι στην Αθήνα όλο τον Αύγουστο ή θα φύγεις για διακοπές;;;
Οι μόνοι μεγαλοι σύλλογοι που έχουν ιδιόκτητο γήπεδο, ειναι οι Εθνικός, Ηρακλής και Άρης.Οχι .....είμαι με την ομάδα που έφτιαξε νέο γήπεδο....
Καλησπέρα Μυρτώ, ελπίζω να είσαι καλά. Έχω προσπαθήσει να σε καλέσω 2-3 φορές, ωστόσο δεν απάντησες. Θα μπορούσες παρακαλώ να μου πείς ποιές ώρες θεωρείς οτι είσαι εύκαιρη για να σε καλέσω και να κανονίσουμε?Καλησπέρα θα βρίσκομαι Αθήνα Ναι.
Καλημέρα κάλεσε με προφανώς ήμουν σε ραντεβού και δεν πρόλαβα να σε καλέσω πίσω.Καλησπέρα Μυρτώ, ελπίζω να είσαι καλά. Έχω προσπαθήσει να σε καλέσω 2-3 φορές, ωστόσο δεν απάντησες. Θα μπορούσες παρακαλώ να μου πείς ποιές ώρες θεωρείς οτι είσαι εύκαιρη για να σε καλέσω και να κανονίσουμε?
Ευχαριστώ πολύ.
Ωραίο ...στρώμαΚαλή Κυριακή σε όλους μας.
Καλημέρα γυναικάρα!Καλή Κυριακή σε όλους μας.
Έχυσε μέχρι και το στρώμα. Μετά ξεφούσκωσε και έπεσε.Ωραίο ...στρώμα
Γιατι μονο; Αυτη θα ειναι η αρχη του εργου.Απίστευτη κορμάρα.Συγχαρητηρια..Μονο να θαυμάζεις και να γλύφεις ολημερίς και οληνυχτις.