Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Το έκοψα μάλλον για τομέα που θα βελτιώνεται με τις συναντήσεις. Αλλά δεν μπορώ να το στοιχηματίσω.όλα καλά αλλά φιλιά ρηχά;
Το έκοψα μάλλον για τομέα που θα βελτιώνεται με τις συναντήσεις. Αλλά δεν μπορώ να το στοιχηματίσω.όλα καλά αλλά φιλιά ρηχά;
Δεν ομολογεί χρόνια. 45+ δείχνει στο πρόσωπο αλλά ωραία συντηρημένη. Μπορεί π.χ. να είναι κοντά στην Πέγκυ Ζήνα. Αλλά όχι και όσο είναι η Μενεγάκη. Από λείο δέρμα σώματος χαλαρά τρώει πολύ καλές τριανταπεντάρες.Τι ηλικία περίπου είναι η Μυρτώ, έχει κανείς εικονα;
Πρεπει να βαλω τη μουρη μου μεσα σε αυτον τον κωλο. Απο μια παλια εμπειρια μου με γυμνασμενο κορμι ειναι πολυ καυλα να γλειφεις γυμνασμενα ποδια χωρις να ειναι βεβαιως και σαν του Αποστολακη (ετσι γαμαει ο Πειραιας)Όμορφες καλημέρες.
...έτσι!Πρεπει να βαλω τη μουρη μου μεσα σε αυτον τον κωλο. Απο μια παλια εμπειρια μου με γυμνασμενο κορμι ειναι πολυ καυλα να γλειφεις γυμνασμενα ποδια χωρις να ειναι βεβαιως και σαν του Αποστολακη (ετσι γαμαει ο Πειραιας)
Όμορφες καλημέρες.
Καλημέρα Καλή Παρασκευή σε όλους.
Καλημέρα ΜυρτώΚαλημέρα Καλή Παρασκευή σε όλους.
Καύλα και στη φάτσα είσαι όσο βλέπω....σε ιεραποστολική στάση λίγοι θα αντέξουν με τέτοια καυλωφατσαΚαλημέρα Καλή Παρασκευή σε όλους.
Εμένα γιατί μού κάνει λίγο Brandi love εδώ...Καλημέρα Καλή Παρασκευή σε όλους.
Είσαι επηρεασμένος από τις πρόσφατες αφιξεις…Εμένα γιατί μού κάνει λίγο Brandi love εδώ...
Είσαι επηρεασμένος από τις πρόσφατες αφιξεις…
Καλημέρα.
Καλή Παρασκευή και
Καλό Τριήμερο σε όλους.
Ρε συ θελεις να κοψουμε τελειως το φαγητο ???Καλημέρα και πολλά φιλιά από μένα ελπίζω να περάσατε υπέροχα χθες.
Γειά σου καβλα!!!!Καλημέρα Καλή Παρασκευή σε όλους.
Έτσι μέσα στο δυχτι να μπλεχτεί το εργαλείο να σπαρταρα σαν ψάριΚαλό Σαββατοκύριακο....