Poutsoxistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2022
- Like
- 875
- Πόντοι
- 81
Κορμί θανατηφόρο...Καλημέρα σε όλους.
Κορμί θανατηφόρο...Καλημέρα σε όλους.
Θες να πεις ότι σε αποφεύγει; Εχει κάποιο λόγο;Καλησπέρα συναγωνιστή εγώ μέσα είμαι για ραντεβού με την κουκλάρα την Μυρτώ,η Μυρτώ να το αποφασίσει και εγώ είμαι μέσα!!
Δεν σε κατάλαβα.... Τι δεν αποφασίζει η Μυρτώ???? Άμα θέλεις να πας , τηλεφωνείς και πας. Εκτός αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότηταΚαλησπέρα συναγωνιστή εγώ μέσα είμαι για ραντεβού με την κουκλάρα την Μυρτώ,η Μυρτώ να το αποφασίσει και εγώ είμαι μέσα!!
Νομίζω ότι ναι με αποφεύγει, επειδή είμαι πολύ επίμονος για ραντεβού μαζί της,της έχω ζητήσει πολλές φορές ραντεβού και με αποφεύγει, επειδή είμαι πολύ επίμονος νομίζω,δεν σκέφτομαι άλλο λόγο!!Δεν ξέρω,τι να πω!!Θες να πεις ότι σε αποφεύγει; Εχει κάποιο λόγο;
Καλησπέρα Μυρτώ, έχεις σώμα για γλυψιμο από πάνω μέχρι κάτω!!Καλημέρα σε όλους.
Καλησπέρα συναγωνιστή εγώ τηλεφωνώ,η Μυρτώ με αποφεύγει, τώρα για ιδιαιτερότητα δεν ξέρω τι εννοείς, εγώ μια χαρά ένας φυσιολογικός κανονικός άντρας είμαι,η Μυρτώ μια χαρά κούκλαρα είναι,δεν ξέρω γιατί με αποφεύγει ειλικρινά!!Δεν σε κατάλαβα.... Τι δεν αποφασίζει η Μυρτώ???? Άμα θέλεις να πας , τηλεφωνείς και πας. Εκτός αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα
Μπορεί να μην γουστάρει η κοπέλα ραντεβού μαζί μου, απόλυτα σεβαστή η άποψη της,δεν πειράζει,δεν πειράζει,να είναι πάντα καλά η κουκλάρα η Μυρτώ και ας μην με θέλει για ραντεβού!!Δεν σε κατάλαβα.... Τι δεν αποφασίζει η Μυρτώ???? Άμα θέλεις να πας , τηλεφωνείς και πας. Εκτός αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα
Γιατί;δε νομίζω φίλε μουΜπορεί να μην γουστάρει η κοπέλα ραντεβού μαζί μου, απόλυτα σεβαστή η άποψη της,δεν πειράζει,δεν πειράζει,να είναι πάντα καλά η κουκλάρα η Μυρτώ και ας μην με θέλει για ραντεβού!!
Καλησπέρα συναγωνιστή εγώ την παρακαλάω για ραντεβού και με αποφεύγει και μυνήματα της στέλνω και εδώ και στο βαιμπερ, είτε με αποφεύγει με διάφορες δικαιολογίες είτε δεν μου απαντάει καθόλου, αλλά δεν πειράζει,δεν πειράζει,να είναι πάντα καλά η κουκλάρα η Μυρτώ!! Τώρα το γιατί;Δεν το γνωρίζω, μόνο η ίδια το ξέρει αλλά δεν πειράζει,να είναι πάντα καλά η κοπέλα!!Γιατί;δε νομίζω φίλε μου
Εμένα μια χαρά μου απαντάει σε μηνύματα απλά δεν έχει κάτσει η ώρα να τη γνωρίσω
Σάκη εσύ??? @bigshakΚαλησπέρα συναγωνιστή εγώ την παρακαλάω για ραντεβού και με αποφεύγει και μυνήματα της στέλνω και εδώ και στο βαιμπερ, είτε με αποφεύγει με διάφορες δικαιολογίες είτε δεν μου απαντάει καθόλου, αλλά δεν πειράζει,δεν πειράζει,να είναι πάντα καλά η κουκλάρα η Μυρτώ!! Τώρα το γιατί;Δεν το γνωρίζω, μόνο η ίδια το ξέρει αλλά δεν πειράζει,να είναι πάντα καλά η κοπέλα!!
Τωρα ειδα το tag σου..Σάκη εσύ??? @bigshak
Βρε Ντάφυ μην την τρόμαξες την κοπέλα με τις ερωτικές σου δηλώσεις;Μήπως η κοπέλα λούστηκε τηλεφωνικά με το πάθος σου γιαυτήν και δεν μπορεί να το διαχειριστεί;Μήπως φοβάται μην σε στεναχωρήσει;Καλησπέρα συναγωνιστή εγώ την παρακαλάω για ραντεβού και με αποφεύγει και μυνήματα της στέλνω και εδώ και στο βαιμπερ, είτε με αποφεύγει με διάφορες δικαιολογίες είτε δεν μου απαντάει καθόλου, αλλά δεν πειράζει,δεν πειράζει,να είναι πάντα καλά η κουκλάρα η Μυρτώ!! Τώρα το γιατί;Δεν το γνωρίζω, μόνο η ίδια το ξέρει αλλά δεν πειράζει,να είναι πάντα καλά η κοπέλα!!
καιρός να την γνωρίσεις!!Τωρα ειδα το tag σου..
Τι φαση ?
Υ.Γ. Την συγκεκριμενη ουτε καν που την ξερω παρεπιπτοντως
Καλο βραδυκαιρός να την γνωρίσεις!!
Χαχαχα!! Μπορεί συναγωνιστή δεν ξέρω, ρώτησε την Μυρτώ!!Βρε Ντάφυ μην την τρόμαξες την κοπέλα με τις ερωτικές σου δηλώσεις;Μήπως η κοπέλα λούστηκε τηλεφωνικά με το πάθος σου γιαυτήν και δεν μπορεί να το διαχειριστεί;Μήπως φοβάται μην σε στεναχωρήσει;
Γιατί αν σε βάλει κάτω και σε ξεζουμίσει μην έχουμε άγριες σκηνές ερωτικής απελπισίας κατά την αποχώρηση;
Χαχαχα!! Καλό ε;Σάκη εσύ??? @bigshak
Μυρτώ κάτι πρέπει να κάνεις με την περίπτωση Daffy. Δεν είναι σωστό να κλαίει και να παραπονιέται κάθε μέρα εδώ στο σά.Καλημέρα σε όλους.
Χαχαχα!! Κλαίω και παραπονιεμαι κάθε μέρα για την κουκλάρα την Μυρτώ!! Χαχαχα!!Μυρτώ κάτι πρέπει να κάνεις με την περίπτωση Daffy. Δεν είναι σωστό να κλαίει και να παραπονιέται κάθε μέρα εδώ στο σά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
*σάϊτ..
Μυρτώ και εγώ στηρίζω συνάντηση με Ντάφυ.Μην τον αγνοείς είναι πολύ καλό παιδί.Ντάφυ όμως μια προϋπόθεση δεν είναι αποκλειστική σου.Θέλουμε και εμείς να συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε την Μυρτώ.Χαχαχα!! Κλαίω και παραπονιεμαι κάθε μέρα για την κουκλάρα την Μυρτώ!! Χαχαχα!!