GIORGIO222
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.356
- Πόντοι
- 1.191
Επίσης Μυρτώ,πάντα υπέροχη,την καλημέρα μου..Καλημέρα να έχετε μια όμορφη Παρασκευή.
Επίσης Μυρτώ,πάντα υπέροχη,την καλημέρα μου..Καλημέρα να έχετε μια όμορφη Παρασκευή.
Τραβέλι δεν είναι , απλά πολύ πολύ γυμνασμένη... Δεν έχεις δει το μπούτι της??? (ψάξε λίγο πιό πίσω)Παρατηρω χερια και ωμους, μηπως ειναι κανα τραβελι;
Μα…ο Βυντρα έφταιγε!Επειδης εχεις ωραιο και σπανιο χιουμορ, μπορει να ειναι περιπτωση Λουκα Βυντρα στον παναθηναικο
Για οτιδηποτε στραβο γινοταν στην ομαδα , η εξεδρα τον ειχε στοχοποιησει , χωρις να φταιει αυτος για τιποτα
Ωχ Παναγία μου πρέπει να πέσω άμεσα στις μαξιλαρες σου για χουχουλιασμα.Καλημέρα να έχετε μια όμορφη Παρασκευή.
Ούτε καν αδερφέ!! Είναι απλά γυμνασμένη η κοπέλα. Τρομερό σώμα αλλά είναι και τι γούστα έχει ο καθένας. Προσωπική άποψη, αξίζει να την επισκεφτείςΠαρατηρω χερια και ωμους, μηπως ειναι κανα τραβελι;
Σουπερ ντουπερ τουμπανο!!Καλημέρα να έχετε μια όμορφη Παρασκευή.
Επίσης Μυρτώ με τις ωραίες σου φωτό!Καλημέρα να έχετε μια όμορφη Παρασκευή.
Θα εκραγούν οι υπέροχες βυζαρες σου Μυρτω μου ..ασφυκτιουν...Καλημέρα να έχετε μια όμορφη Παρασκευή.
Η κοπελλα δε λεει πολλα , αλλα φλυαρει με το σωμα της !!!!Καλημέρα να έχετε μια όμορφη Παρασκευή.
ΚαλημέραΚαλημέρα καλό σαββατοκύριακο.
Πάντα αριστοκρατική !!!Καλημέρα καλό σαββατοκύριακο.
κομψη κ σεξυΚαλημέρα καλό σαββατοκύριακο.
Όνειρο με το κόκκινο σου...Καλημέρα Καλή Κυριακή
Καλημέρα κουκλάρα μας.Επίτηδες έβαλες το κόκκινο για να ανάψεις εμάς τους ταύρους;Καλημέρα Καλή Κυριακή
Καλημέρα γυναικάρα...!!!Καλημέρα Καλή Κυριακή
Τι όμορφα πόδια που έχεις;Καλημέρα καλή εβδομάδα.
Έχεις υπέροχες γάμπες και αυτό σε κάνει μοναδική από όλες τις άλλες του χώρου...τα φιλιά μουΚαλημέρα σε όλους να έχετε μια όμορφη μέρα.