!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
καλημερα Μυρτω, τι κολωνια φορας?Καλημέρα τα φιλιά μου σε όλους.
καλημερα Μυρτω, τι κολωνια φορας?Καλημέρα τα φιλιά μου σε όλους.
Καλημέρα κουκλάρα!!!Καλημέρα τα φιλιά μου σε όλους.
Καλημέρα!Έτσι τρέλανε μας πρωινιατικα!Καλό είναι να έχεις μαζί σου στα ραντεβού και 2η αλλαξια ρούχα γιατί βλέπω να θολωνουμε από την καύλα και να στα σκίζουμε.Καλημέρα τα φιλιά μου σε όλους.
καλημερα γλυκεια υπαρξη , θα ηθελα μια συναντηση πως μπορει να γινει, δεν εχω το τηλ σου.Καλησπέρα σε όλους είμαι η Μυρτώ πλέον ως ανεξάρτητη θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά.
Καλημεραα fit babyΚαλημέρα τα φιλιά μου σε όλους.
Καλημέρα τα φιλιά μου σε όλους.
Πάντα κομψή και περιποιημένη και σεξι και όλα!!!Καλημέρα τα φιλιά μου σε όλους.
Συγγνώμη φιλε αλλα θα ρωτήσω εχεις βρεθεί με τη Μυρτώ?το γεγονος οτι απαντας στα δικα μου σχολια επειδη δεν φανηκαν αρεστα στην κυρια του νηματος αυτοματα με κανουν να πιστευω αλλα πραγματα για σενα
η κυρια ειναι κατω του 1.60 και οχι αδυνατη . τωρα τι λες εσυ εγω τα ακουω βερεσε
αλλωστε οποιος βλεπει τις φωτος και του αρεσει μπορει να παει να την συναντησει εγω δεν αποτρεψα κανεναν , υπαρχουν ομως πολλοι εδω μεσα που εχουν καταλαβει τι παιζεται
και κατι ακομα
αλλος συνομιλητης ανεφερε πως ειναι διεπεραιωτικη στις υπηρεσιες της αυτο γιατι δεν το σχολιαζεις?
Μυρτω φυσικακαλημερα Μυρτω, τι κολωνια φορας?
Καλησπέρα το γράφει στην υπογραφή μου.καλημερα γλυκεια υπαρξη , θα ηθελα μια συναντηση πως μπορει να γινει, δεν εχω το τηλ σου.
Καλημέρα στη σέξυ γυναικάρα μας.Καλημέρουδια τα φιλιά μου σε όλους.
ΚαλημερούδιαααΚαλημέρουδια τα φιλιά μου σε όλους.
Καλημερουδια Και σε εσεναΚαλημέρουδια τα φιλιά μου σε όλους.
Αστέρι...!!!Καλημέρουδια τα φιλιά μου σε όλους.
και λίγα λεςΑστέρι...!!!
σιδερικι ιδονι τοραααααααα!!!!Καλημέρουδια τα φιλιά μου σε όλους.
Άσε την πετσέτα να πέσει!!!Καλημέρουδια τα φιλιά μου σε όλους.