Διαγραμμένο μέλος 223351
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Like
- 26.041
Αφόρητα σεξυ η Μυρτω!!!Να έχετε μία όμορφη μέρα Καλημέρα...
Καλησπέρα συναγωνιστές, κατά την ταπεινή μου προσωπική μου άποψη,η Μυρτουλα είναι η ποιο σέξι κοπέλα και η ποίο όμορφη κοπέλα του σάιτ, καλό και ήσυχο βράδυ να έχετε από την Θήβα!!Να έχετε μία όμορφη μέρα Καλημέρα...
Στήθος σέξι, κορμί γυμνασμενο όσο πρέπει, πρόσωπο πανέμορφο,η απόλυτη σέξι κοπέλα,στο ντύσιμο φινετσατη και κομψή και πολύ καλός χαρακτήρας!!Να έχετε μία όμορφη μέρα Καλημέρα...
καλημεραα γυναικαραΌμορφο πρωινό Τετάρτης Καλημέρα....
Όμορφο πρωινό και όμορφη μεσημεριανή για πάρτη σου όμορφη!Όμορφο πρωινό Τετάρτης Καλημέρα....
μουναρααααΌμορφο πρωινό και όμορφη μεσημεριανή για πάρτη σου όμορφη!
ΝαιΗ Μυρτώ πάει με 20χρονους?
Πρέπει να της δείξεις ταυτότητα,για να δει αν τα έχεις κλείσει!!!Η Μυρτώ πάει με 20χρονους?
Από ποια ώρα είναι διαθέσιμη;Όμορφο πρωινό και όμορφη μεσημεριανή για πάρτη σου όμορφη!
Είσαι η πρώτη στο σάιτ με πάρα πάρα πολύ μεγάλη διαφορά από τις άλλες!!Όμορφη Πέμπτη με χαμόγελο!!!, Καλημέρα..
Σώμα, πρόσωπο, κορμί, κόλαση!!Όμορφη Πέμπτη με χαμόγελο!!!, Καλημέρα..
Μουναρα!!Όμορφη μέρα σε όλους καλημέρα....
Καλησπέρα. Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο της κυρίας , θα αναφέρω την δική μου εμπειρία. Σε αντίθεση με εσένα συναγωνιστή , ενώ είχα κανονίσει ραντεβού το ακύρωσα εγώ στη Μυρτώ και της εξήγησα τον λογο. Τρεις μερες μετά της ζήτησα ξανά ραντεβού σε ώρα που αρχικά δεν μπορούσε λόγω πρωινής προπόνησης. Αφού της εξήγησα ότι είχα περιορισμό στην ώρα αυτή δέχθηκε να αλλάξει το πρόγραμμα της παρά την προηγούμενη ακύρωση από μέρους μου. Ισχύει ωστόσο ότι με γνωρίζει διότι είχαμε βρεθεί ήδη τρεις φορές. Αλλά θεωρώ ότι είναι τόσο καλή επαγγελματίας και συνεπής που ίσως να είχε λόγο ακύρωσης σε εσενακαλησπερα την ειχα συναντησει δυο φορες οταν ηταν στο πρακτορειο ..ισχυουν ολα για εμφανιση και υπηρεσεις .. ποσταρω για να το καταλαβει η κυρια οτι οταν κλεινεις ραντεβου και εισαι απο αλλη πολη και το εχεις προγραμματισει και σου δινει ακυρο και τις δυο φορες ...το λιγοτερο που εχεις να πεις ειναι οτι ειναι αντιεπαγγελματιας ..να περναει καλα και να εχει την υγεια της παμε για αλλα ...και αλλη ανεξαρτητη οχι η μυρτω το ιδιο εκανε ..μαλλον τα βορια φραγκα απο αλλη πολη δεν εχουν την ιδια αξια ... πηγαμε στα στρανταρ πρακτορεια και την βρηκαμε την ακρη