Νέα

ΜΥΚΟΝΟΣ live Tv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
773
Πόντοι
326
οι μισες απο τις γκομενες πανε στα wc να πατησουν μια γραμμη και μετα απο μια δυο ωρες παλι αλλη μια .
η γνωμη μου για τη Μυκονο πλεον βλεπεις Ελληνιδες εκει για βιζιτες (δεν μιλαω για γραφεια εσκορτ) .ελληνες λιγοι . θυμιζει το μοντε καρλο σε πολυ φτηνοτερη εκδοση . τα λεω αυτα γιατι πηγα την προηγουμενη εβδομαδα Τεταρτη με Κυριακη βραδυ .μετανιωσα το καθε ευρω που εδωσα .σε φαγητο ποτο καφε. πηγα στο ναμμος η κατασταση αηδιαστικη μονο ψώνια ποζερια και το νεοπλουτο το στυλακι που σε μερικα χρονια θα ζητιανευουν και θα νοσταλγουν αυτες τις στιγμες . τα βραδια στο 4711 και σε κατι αλλο στο ροκ και αυτα ωραια ηταν . εγω δεν μου αρεσει να βλεπω κοριτσακια και να κανουν βιζιτες ή να προσπαθουν να το παιξουν ντιβες . πηγα με  2 ελλεινιδες πολυ καλες και δεν ζητησαν τιποτα γιατι γουσταραν (η μια μαζεμενη η αλλη αλλου για αλλου αλλα ηταν καλη) αυτη η αποψη μου για την μυκονο
υπαρχουν καλυτερα νησια που μπορεις να πας (κουφονησια φολεγανδρος κλπ)

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.323
Πόντοι
1.206
οι μισες απο τις γκομενες πανε στα wc να πατησουν μια γραμμη και μετα απο μια δυο ωρες παλι αλλη μια .
η γνωμη μου για τη Μυκονο πλεον βλεπεις Ελληνιδες εκει για βιζιτες (δεν μιλαω για γραφεια εσκορτ) .ελληνες λιγοι . θυμιζει το μοντε καρλο σε πολυ φτηνοτερη εκδοση . τα λεω αυτα γιατι πηγα την προηγουμενη εβδομαδα Τεταρτη με Κυριακη βραδυ .μετανιωσα το καθε ευρω που εδωσα .σε φαγητο ποτο καφε. πηγα στο ναμμος η κατασταση αηδιαστικη μονο ψώνια ποζερια και το νεοπλουτο το στυλακι που σε μερικα χρονια θα ζητιανευουν και θα νοσταλγουν αυτες τις στιγμες . τα βραδια στο 4711 και σε κατι αλλο στο ροκ και αυτα ωραια ηταν . εγω δεν μου αρεσει να βλεπω κοριτσακια και να κανουν βιζιτες ή να προσπαθουν να το παιξουν ντιβες . πηγα με  2 ελλεινιδες πολυ καλες και δεν ζητησαν τιποτα γιατι γουσταραν (η μια μαζεμενη η αλλη αλλου για αλλου αλλα ηταν καλη) αυτη η αποψη μου για την μυκονο
υπαρχουν καλυτερα νησια που μπορεις να πας (κουφονησια φολεγανδρος κλπ)
:thumbsup:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.816
Πόντοι
3.656
τον λεγκολα ποτε θα τον δουμε στην μυκονο τυποι;   :grin: :grin: :grin:   :gay:

Συνημμένα

• faggots.jpg
    faggots.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 56
OP
OP
ΦΑΚΙΡΗΣ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.437
Πόντοι
34.538
Ωραια η ΑΛΒΑΝΙΔΑ που το παιζει ΣΟΥΗΔΕΖΑ.....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.958
Πόντοι
26.141
Ποιας πιατσας και κουραφεξαλα...
Το επιθετο της ειδα...
και οχι μονο αλβανιδα αλλα κοσοβαρα αλβανιδα δλδ οτι χειροτερο--ακομα και οι αλβανοι οι ιδιοι βριζουν τους κοσσοβαρους για την ακακια τους την γυφτια τους και τη τσιγγουνια τουςκαι βιαιοτητα τους

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
τυροπιτα με κορταρι μωρη γαμιολα για τα μουτρα σας!   :vomit:  :piss: :shit:

pilofori