Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Σιωπή αλητήριε! Ειναι σημαντική ερώτηση!
Μα να μη ξέρεις και για το εφατείο;
για το ποιο?????????/ ΜΠΑΡΔΟΝ???? εφατειο?
Σιωπή αλητήριε! Ειναι σημαντική ερώτηση!
Μα να μη ξέρεις και για το εφατείο;
Τύπε αν δεν είναι τίποτα μαλάκες οι εξεταστές, λογικά τα θέματα θα κινούνται γύρω από ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις αύριο μεθαύριο ως λιμενικός ή τέλος πάντων χοντρά πράγματα που σχετίζονται με τη δουλειά. Μη χαθείς σε θεωρητικές λεπτομέρειες γιατί από ότι κατάλαβα δεν έχεις και πολύ χρόνο.Με πιο απλα λογια ακυρωνει πραξη που δεν υπακουει σε νομο. Ενταξει ρε εσυ τα λες πολυ δικηγοριστικα ελπιζω να μην τα θελουν ετσι εγω τα εχω σημειωμενα πιο απλα. Αρμοδιοτης ελεγκτικου και ΣτΕ ειναι SOS πιστευω.
Γιατι κολλας στους ορους; Aμα δεν λειτουργησαν σωστα τα μετρα ασφαλειας και η επιχειρηση δεν ελεγχει τους υπαλληλους της (αμα εχει ευθυνη) την βγαζει καθαρη;Παιρνεις λεφτα με τη μηνυση?
Ο ποιος;. Στο μεταξυ στο βιβλιο που εχω ο δολος ειναι 40 σελιδες και η συμμετοχη αλλες τοσες
Τύπε αν δεν είναι τίποτα μαλάκες οι εξεταστές, λογικά τα θέματα θα κινούνται γύρω από ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις αύριο μεθαύριο ως λιμενικός ή τέλος πάντων χοντρά πράγματα που σχετίζονται με τη δουλειά. Μη χαθείς σε θεωρητικές λεπτομέρειες γιατί από ότι κατάλαβα δεν έχεις και πολύ χρόνο.
Από διοικητικό νομίζω ότι τα πιο SOS είναι η διοικητική πράξη (κανονιστική - ατομική), η ένδικη προστασία (προσφυγές με τα είδη τους και αίτηση ακύρωσης) και οι διοικητικές διαφορές (ουσίας και ακυρωτικές) που σου είπε ο Αλεξ.
Από ποινικό SOS είναι τα υπηρεσιακά εγκλήματα (235 επ. ΠΚ) και τα άρθρα 34 και 243-245 για την προανάκριση στην Ποινική Δικονομία γιατί οι λιμενικοί είναι ειδικοί ανακριτικοί υπάλληλοι.
Στο ναυτικό κλασικά πράγματα. Ορισμοί (πλοίο, πλωτό ναυπήγημα κλπ), οπωσδήποτε τα ναυτικά προνόμια και το ναυτικό ατύχημα.
Για οικονομία δεν ξέρω.
Τα υπηρεσιακά εγκληματα βγάλτα δεν είναι στην ύλη σου. Έχουν βάλει τα εγκληματα κατά της τιμής και έχουν εκτός τα υπηρεσιακά...Κατσε να τα σημειωσω αυτα που λες. Οικονομια φιλε στις πανελλαδικες ειχα γραψει 19 στο ΑΟΘ απο εκει διαβαζω ξανα και τα θυμαμαι τωρα αμα μας γαμησουν εκει στα παπαρια μου θα γραψω καλα στα αλλα πχ Εκθεση με κοβω να γραφω πανω κατω τον βαθμο που ειχα και στις πανελλαδικες 16-17.
Τι να σου πω ρε φίλε; Εγω θέμα σε λιμενικό για τους δήμους και τις περιφέρειες δε θα έβαζα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν βρεις θέματα προηγούμενων ετών τσέκαρε τι μπήκε.Η Αυτοδιοικηση και η αποκεντρωση δεν ειναι SOS στο διοικητικο?
Τι κολλαω στους ορους?Γιατι κολλας στους ορους; Aμα δεν λειτουργησαν σωστα τα μετρα ασφαλειας και η επιχειρηση δεν ελεγχει τους υπαλληλους της (αμα εχει ευθυνη) την βγαζει καθαρη;
Φροντιστήρια να φανταστώ τίποτα Μπόνια, Κολλίντζα, Παναγιώτου; Ο Κολλίντζας συνήθως ανέβαζε θέματα από διαγωνισμούς δικαστών και συμβολαιογράφων. Για λιμενικούς δεν ξέρω.Εγινε τα σημειωσα. Ευχαριστω
κοιτα να δεις παλια θεματα δεν εχω αυτα ισως τα κανουν στα φροντιστηρια τα οποια ζητανε 1200 ευρω για την προετοιμασια
Φροντιστήρια να φανταστώ τίποτα Μπόνια, Κολλίντζα, Παναγιώτου; Ο Κολλίντζας συνήθως ανέβαζε θέματα από διαγωνισμούς δικαστών και συμβολαιογράφων. Για λιμενικούς δεν ξέρω.
Γιαννόπουλος?Φροντιστήρια να φανταστώ τίποτα Μπόνια, Κολλίντζα, Παναγιώτου; Ο Κολλίντζας συνήθως ανέβαζε θέματα από διαγωνισμούς δικαστών και συμβολαιογράφων. Για λιμενικούς δεν ξέρω.
Αυτός είναι μόνο για Σχολή Δικαστών και ΝΣΚ. Δεν ασχολείται με τέτοια.Γιαννόπουλος?