Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 2.036
Τους ξέρω όλους τους παλιούς. Είμαι μπασκετικός, πριν γεννηθούν αρκετοί απ' αυτούς που γράφουν εδώ μέσα...Οντως ξερει το αθλημα καλα
Τον γνωρίζεις ;
Τους ξέρω όλους τους παλιούς. Είμαι μπασκετικός, πριν γεννηθούν αρκετοί απ' αυτούς που γράφουν εδώ μέσα...Οντως ξερει το αθλημα καλα
Τον γνωρίζεις ;
Αυτό τουλάχιστον δεν παίζει με την καμμία. Το λέω γιατί ξέρω πάαααρα πολλά...
Άκου που σου λέω. Πες όμως τι εννοείς. Μήπως τον μπερδεύεις με τον Λιβέρη;Θα σε απογοητευσω , μαλλον δεν τα ξέρεις όλα
Άκου που σου λέω. Πες όμως τι εννοείς. Μήπως τον μπερδεύεις με τον Λιβέρη;
Για τον Γιώργο λες η τον Τζανή;Οχι δεν τον μπερδευω με τον Λιβέρη
Να σε ρωτησω μιας και θα ξέρεις , ενα φεγγαρι στα 90's εβγαινε η εκανε πολυ παρεά με ενα ψωλάκι τραγουστρια κοντη ;
τωρα δεν θυμαμαι γιατι αυτες ειναι ολες ιδιες , η Χρυσπα ήταν;;; η Πιεριδη ηταν;;;; τετοιου τύπου , καταλαβες τι τυπο λέω
Για τον Γιωργο , οχι τον ΤζανηΓια τον Γιώργο λες η τον Τζανή;
τα ξαναειπαμε τυπε.Προσπαθήστε να μάθετε τι παίζει με τα παιδιά, που είτε δώσανε το παρόν, είτα αποσύρθηκαν από την Εθνική μας. Δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Ομοσπονδία και Ιτούδης είναι οι αποκλειστικώς υπεύθυνοι...
Εχουμε σοβαρη κουβεντα τωρα με τον Μακεδόνα γιατι μπαινεις σφηνα ρε γαμημενε ;;τα ξαναειπαμε τυπε.
Ο ιτουδης ηθελε 2 καρπουζια σε μια μασχαλη. Αλλα δεν γινεται να προπονεις και ευρωπαικο συλλογο με ιντριγκες, μεταγραφες και πουστιες, και εθνικη με αλλα τοσα προβληματα. Θα κουβαλας τα κολληματα σου, τις προκαταληψεις σου και τις αποτυχιες σου.
Ντορσει, Καλαθης και Σλουκας, δεν ηρθαν ξεκαθαρα λογω ιτουδη. Ολα σου τα βασικα γκαρντ δηλαδη.
Βλεπουμε την εθνικη να παιζει "συστημα με κοντους" (αφου δεν εχουμε ψηλους) και φευγουνε τα μισα σουτ airball ή αγιος ο θεος στην εκπνοη του χρονου. Και αντι να κανουμε νατουραλιζε κανενα θηριο 2.20 να αποκτησουμε επιτελους ενα πενταρι της προκοπης που πονανε τα ματια μας, καναμε τον θωμα λογω ολυμπιακου.
Στην επομενη διοργανωση θα κατεβουμε με 11 γκαρντ (και το θαναση φυσικα) και θα παιζουμε passing game σαν την μπαρτσελονα, χωρις να σουταρουμε
Όχι, νόμισα ότι εσύ μίλαγες για τον Τζανή. Αν μιλάς για περίπου μέσα του '90 δεν νομίζω να έκανε κουτσουκέλα στην γυναίκα του. Τώρα τι να σου πω, όταν είσαι παντρεμένος και ξενογαμάς, είσαι1000 προσεκτικός. Για την ιστορία, η Χρύσα εμφανίστηκε αργότερα. Πάντως τώρα που το σκέφτομαι κάτι είχα ακούσει για μια σταρλετίσα της εποχής αλλά δεν θυμάμαι για ποιον τύπο πρόκειταιΓια τον Γιωργο , οχι τον Τζανη
Τον Τζανή νομισες εσυ ;
δεν μου απαντανε εκειΕχουμε σοβαρη κουβεντα τωρα με τον Μακεδόνα γιατι μπαινεις σφηνα ρε γαμημενε ;;
Καλά ησουν στο νημα του Κουλη
Δεν ξενογαμουσε με τις τραγουδιάρες , τον Καπουτζίδη εκανε , πως να στο πω απ εξω απ εξω , πουστης που λεμε και εδω μεσαΌχι, νόμισα ότι εσύ μίλαγες για τον Τζανή. Αν μιλάς για περίπου μέσα του '90 δεν νομίζω να έκανε κουτσουλιά στην γυναίκα του. Τώρα τι να σου πω, όταν είσαι παντρεμένος και ξενογαμάς, είσαι1000 προσεκτικός.
δεν μου απαντανε εκει
τι σοβαρη συζητηση ρε μλκ αν ειναι πουστης ο τζανης και ο γιωργος
Δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό. Τον Γιώργο τον ξέρω από τα εφηβικά, όπως και τον Μέμο και άλλους. Εντάξει δεν είμαι και πορτιέρης στον πάτο του καθενός αλλά δυσκολάρα το βλέπω για τον Γιώργο. Τι να σου πω...Δεν ξενογαμουσε με τις τραγουδιάρες , τον Καπουτζίδη εκανε , πως να στο πω απ εξω απ εξω , πουστης που λεμε και εδω μεσα
ο Νιπλης απο που να το ξερει αραγε...? ομοιος ομοιω αει πελαζειΔεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό. Τον Γιώργο τον ξέρω από τα εφηβικά, όπως και τον Μέμο και άλλους. Εντάξει δεν είμαι και πορτιέρης στον πάτο του καθενός αλλά δυσκολάρα το βλέπω για τον Γιώργο. Τι να σου πω...
Δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό. Τον Γιώργο τον ξέρω από τα εφηβικά, όπως και τον Μέμο και άλλους. Εντάξει δεν είμαι και πορτιέρης στον πάτο του καθενός αλλά δυσκολάρα το βλέπω για τον Γιώργο. Τι να σου πω...
τον Μεμο Μπεγνη;Δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό. Τον Γιώργο τον ξέρω από τα εφηβικά, όπως και τον Μέμο και άλλους. Εντάξει δεν είμαι και πορτιέρης στον πάτο του καθενός αλλά δυσκολάρα το βλέπω για τον Γιώργο. Τι να σου πω...
Θα στο πω αλλιώς. Εάν ισχύει, που δεν το νομίζω, τότε είναι όλοι ύποπτοιΑκουμε που σου λεω , τσεκαρισμενο
γαμουσα μια τραγουδιάρα ανερχομενη της εποχης που ηταν κολλητη φιλη με του Γιωργου την τραγουδιάραο Νιπλης απο που να το ξερει αραγε...? ομοιος ομοιω αει πελαζει
Πόσο βέβαιο είναι ότι ασχολείσαι με το μπάσκετ και όχι με τον κρυφτοντενεκέ;τον Μεμο Μπεγνη;
νταξει τοτε ειναι καραστρειτ ο Γιωργος
Και πως τον έδωσε έτσι στεγνά η κυρα καργιόλα; Μήπως την έστειλε και μετά τον βρώμισε;γαμουσα μια τραγουδιάρα ανερχομενη της εποχης που ηταν κολλητη φιλη με του Γιωργου την τραγουδιάρα
Μιας που σου αρεσουν ιστορίες της πολης , παλιομπουρτζοβλαχε