Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αν όμως δεν το αξίζουν γιατί δεν έχουν τους παίκτες που είχαν παλιά?
Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο κάποιοι παίχτες που τρέχουν σαν μηχανάκια αλλά και πάθος, ένα ονειρικό γκολ, μια μαγευτική πάσα κάτι που αμφιβάλω αν μπορεί να κάνουν οι δυο ευρωπαϊκές χώρες και ειδικά η Γερμανία!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Με αυτούς θα χάσουμε και την εξέδρα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η γερμανια θα περασει σημερα :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Αν η Βραζιλία είχε 3-4 βιρτουόζους και η Αργεντινή παρουσιάζε ένα σοβαρό σύνολο και όχι τον Μέσσι και τα αγόρια του τότε ναι....

Η Αργεντινή μια χαρά σοβαρό σύνολο παρουσιάζει και σοβαρότερο απο άλλα Μουντιάλ...Επίσης το να δεις εναν τελικό βραζιλία-αργεντινή μέσα στην βραζιλία είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και που δεν πρόκειται να το ξαναδούμε...Ιστορική στιγμή και καλό θα ήταν να μην χαθεί αυτή η ευκαιρία

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γερμανια -ολλανδια να γινει να κλαιει ολη η αμερικανικη ηπειρος

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ρώσος ιερέας θεωρεί τα χρωματιστά παπούτσια που φορέθηκαν στο Μουντιάλ ως προσπάθεια προώθησης του κινήματος των LGBT . Επίσης κατακρίνει τις κομμώσεις  ορισμένων παικτών.

“Therefore I am glad that the Russian players have failed and, by the grace of God, no longer participate in this homosexual abomination."

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
νομιζω οτι συμφωνα με τη μπαλα που εχουν παιξει ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΚ, η Αργεντινη δεν αξιζει να σηκωσει κουπα...
με αυτο το ροστερ δεν μπορεις να το παιζεις Ελλαδα 2004 και να εχεις την απαιτηση να σε υποστηριξω...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
πρίν κάτι ημέρες εγω και κάποιοι άλλοι αποκαλέσαμε την Γερμανία loosers,οι fans της δεν ήθελαν να το πιστέψουν και γράφανε αράδες και αράδες,εκθέτοντας τους εαυτούς τους!

ιδού το πως βγήκε το προσωνύμιο και πως αυτός ο χαρακτηρισμός δεν τον ανακαλύψαμε εμείς εδω στο forum.

Η Γενιά των Γερμανών Loosers.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
νομιζω οτι συμφωνα με τη μπαλα που εχουν παιξει ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΚ, η Αργεντινη δεν αξιζει να σηκωσει κουπα...
με αυτο το ροστερ δεν μπορεις να το παιζεις Ελλαδα 2004 και να εχεις την απαιτηση να σε υποστηριξω...

Και ομως η Αργεντινη εστρωσε και παιζει πολυ καλη μπαλα απο το πρωτο ματς στο Μουντιαλ. Εγω θα ηθελα να δω Γερμανια - Ολλανδια στον τελικο γιατι δεν τους παω τους Λατινους.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαλακα εισαι πιο χαζος και απο μια λαμπα....αληθεια μιλαμε δεν υπαρχεις  :2funny:
σορρυ αν νευριασα καποια στιγμη μαζι σου...αληθεια δεν επρεπε...
εισαι θεος...κλαιω   :rockon: :rockon: δεν υπαρχεις παπασταυρου  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

login στις 13¨00 στις 5 στις 7 στις 9 στις 11 στις 1 το βραδυ μεχρι και στις 4:50 τα ξημερωματα!! που μου απαντησες χτες...

κ βασικα ακριβως για αυτο το λογο σου χαριζονται οι administrators...
επειδη εχουν καταλαβει οτι εχεις σοβαρο θεμα...κ πρεπει να σε αντιμετωπιζουν πιο μαλακα...κ επειδη ειναι καλοι ανθρωποι πραγματικα κ ψυχαρες..

αυτα ...γυρισα απο δουλεια κ ξαναφευγω δουλεια...
βλεπεις ειμαστε καποιοι που πρεπει να δουλευουμε για να εξασφαλισουμε το ψωμακι μας κ δε μπορουμε να μπαινουμε ανα 2 ωρες εδω μεσα εχοντας το φαγακι ετοιμο χωρις κοπο.....

σε αφηνω στο MATRIX σου...καλη συνεχεια....βρισε ασυστολα....αφου τη βρισκεις ετσι....
παπασταυρου γιαννη (δεν πιστευω να εισαι ο πολυτραγουδισμενος ετσι;..)δεν ηξερες επρεπε να ρωτησεις...
απαξ και φας την πουτσα του χρηστιδαρου θα εξαρτασαι απο αυτη...κατι σα τη ζα να λεμε...
οχι τα λογκιν μου θα παρακολουθεις αλλα και ποτε θα πηγαινω για κατουρημα για να μου τον τιναξεις  :2funny:
ξαναδιαβαζω το επικο ποστ που εγραψες και κλαιω  :2funny:
δεν υπαρχεις ρε μαγκα...οσο το διαβαζω τοσο πιοτερο γεμιζω ενοχες και τυψεις που σου μιλησα ασχημα...
αληθεια δουλευεις;; :2funny:
τυπε μου σε ζηλευω....με την καλη εννοια...
Υ.Γ. μπαινε πιο συχνα στο μπου και....ΠΛΙΖ....ΓΡΑΦΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ  :rockon:

Επισκέπτης
πρίν κάτι ημέρες εγω και κάποιοι άλλοι αποκαλέσαμε την Γερμανία loosers,οι fans της δεν ήθελαν να το πιστέψουν και γράφανε αράδες και αράδες,εκθέτοντας τους εαυτούς τους!

ιδού το πως βγήκε το προσωνύμιο και πως αυτός ο χαρακτηρισμός δεν τον ανακαλύψαμε εμείς εδω στο forum.

Η Γενιά των Γερμανών Loosers.

Σσσσ μη τα λες αυτά ξανά γιατί θα βγει ο αδέκαστος γνώστης της μπάλας και της ιστορίας γενικότερα ΑΛΕΞ ο μέγας και θα μας επιπλήξει...Και αυτός ο Σερέτης που έγραψε το άρθρο θα τρέχει να κρυφτεί... :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.098
Πόντοι
46.232
Και ομως η Αργεντινη εστρωσε και παιζει πολυ καλη μπαλα απο το πρωτο ματς στο Μουντιαλ. Εγω θα ηθελα να δω Γερμανια - Ολλανδια στον τελικο γιατι δεν τους παω τους Λατινους.
εγώ θα ήθελα να δω Γερμανία - Ολλανδιά στον τελικό γιατί είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους......

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
εγώ θα ήθελα να δω Γερμανία - Ολλανδιά στον τελικό γιατί είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους......
Και γω στα ίδια είμαι...και να το πάρει η Ολλανδία!Αλλά και να μην το πάρει, πάλι Ολλανδία θα είμαστε!!!!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom