Toν λυπήθηκε η ψυχή μου αυτόνε
Άστα Διάλα με το μουνόπανο....."ναπαναγαμηθεί"........
Toν λυπήθηκε η ψυχή μου αυτόνε
Παμε για τελικο Γερμανια-Αργεντινη και εκδικηση της Αργεντινης για την σφαγη του 1990...
[move] [/move]Ευτυχώς αποκλείστηκε ο πιο αμπαλος λαός στον κόσμο!
Γκουγκλαρισα τον Ρομπεν (για να δω την ηλικια του), και μου εβγαλε κατευθειαν μισθο 5,5 εκατ. το χρονο.
Αυτο με εξεπληξε, γτ τον θεωρω μεσα στους τοπ-10, ή τοπ-5 παιχτες των τελευταιων 10 ετων. Και ειναι ακομα νεος.
Τι διαολο?
Μηπως υπαρχει καποια ειδικη συμφωνια με διαφημιστες κλπ?
(αν καταλαβατε, θεωρω τα λεφτα αυτα λιγα για εναν μπαλαδορο τετοιας κλασης...)
O Καραγκούνης απέδειξε για πολλοστή φορά ότι παίζει με την αξία του. Οι άλλοι δύο έχει χιλιοειπωθεί για ποιούς λόγους τους πήρε.
κι απο την φατσα φαινετε μαλ..ας που πας ρε καραμητρο
Τελικα δηλαδη ο Γκεκας οντως εκανε χοντρη μαλακια το ζωο. Δεν ηταν απλα δηλαδη μια κακη στιγμη, ηταν ανοησια του.Νάβας: «Θυμήθηκα πως εκτελεί τα πέναλτι ο Γκέκας»
Ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα, Κέιλορ Νάβας ήταν συμπαίκτης με τον Φάνη Γκέκα στη Λεβάντε και θυμήθηκε πως εκτελεί στα πέναλτι ο Ελληνας επιθετικός.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη FIFA:
«Τον είδα, θυμήθηκα ότι ήμασταν μαζί στη Λεβάντε και έφερα στο μυαλό μου πώς εκτελεί τα πέναλτι. Ευτυχώς δεν άλλαξε τον τρόπο που τα χτυπάει. Ήμουν σίγουρος ότι αν πηγαίναμε στα πέναλτι, θα περνούσαμε».
Τελικα δηλαδη ο Γκεκας οντως εκανε χοντρη μαλακια το ζωο. Δεν ηταν απλα δηλαδη μια κακη στιγμη, ηταν ανοησια του.
Οπως το θυμηθηκε ο Ναβας ετσι επρεπε να το ξερει και αυτος και να μην βαλει τον εαυτο του καν σε αυτην την διαδικασια η εστω να αλλαξει τον τροπο εκτελεσης.
Ποια αξια.Μιλαμε εβγαλε εξω τον σκυλο τον Μανιατη και δεν εβγαλε εξω την γρια καραγκουνα που το μονο που κανει σε ολο το mundial ειναι να πεφτει,να κανει κατσικιες και να μιξοκλαιει.Ο τυπος ειναι τραγικος και επρεπε να παει για αποσυρση εδω και μια πενατετια